nikolakis2222 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την αναπαραγωγή video σε youtube [μόνο] ...πραγματικά έχω σπάσει το κεφάλι μου. ανοίγει κανονικά τη σελίδα, δείχνει κάποια σηματάκια [πχ vevo , ] αν πάω στην μέση μου δείχνει προεπισκόπηση αλλά δεν το παίζει. και μου βγάζει μετά από ώρα "an error occured..."έβγαλα και εβαλα ολους τους browser [ σε όλους δεν παίζουν] από λύσεις στο νετ που έβλεπα πραγματοποίησα στο chrome enable hardware, από το flags, εκκαθάριση δεδομένων, έλεγχο για κάποιο malware tpt. επίσης από εδώ μέσα διάβασα ότι έχει περάσει σε html5 το youtube οπότε κατέβασα για τον chrome, εφαρμογή disable html5 kai κατέβασα to flash μπας και τα παίξει έτσι αλλά τπτ. μέχρι και αλλαγή σε DNS έκανα από κάποια προτεινόμενα αλλά τπτ. Ο υπολογιστής είναι παλιός και τρέχει xp αλλά μέχρι προχτές τα έτρεχε κανονικά όλα χωρίς να αλλάξω κατι :S ...πραγματικά θα ήμουν ευγνώμων για την οποιαδήποτε ιδέα.
nikolakis2222 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 To panda (κανονικό όχι σπασμένο )
l337 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Στο κάνει σε όλα τα video; Εάν εχεις adblock plus απενεργοποίησε το στη συγκεκριμένη σελίδα και ξαναδοκίμασε.
jim_p Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δοκιμασε με το antivirus κλειστο για να δεις αν μπλεκεται πουθενα και δεν αφηνει το βιντεο να παιξει. Πχ, προσφατο θεμα με το avast και τα σαβουροπιστοποιητικα του http://www.insomnia.gr/topic/587815-το-avast-μου-κόβει-αρκετά-video/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα