Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με έχει φάει η περιέργεια γιατι τα Ελτά κούριερ κλείνουν το ένα μετά το άλλο, βγάζουν συνέχεια ανακοινώσεις ότι ψάχνουν ατομα για franchise πολλων νεων καταστηματων και παράλληλα δηλωνουν κέρδη.

Εχω την χείριστη γνώμη για τις υπηρεσίες τους μιας και αργουν στις παραδόσεις, δεν χτυπάνε κουδούνι (ούτε αφηνουν χαρτάκι πολλές φορές) και απλά σου έρχεται μύνημα πως "εγινε προσπάθεια παράδοσης", για να απαντήσουν το τηλέφωνο εισαι με τις ωρες στην αναμονή και αν τολμήσεις να παραπονεθείς για οτιδήποτε από αυτά, η απάντηση είναι γεμάτη επιθετικότητα και ειρωνεία.

Μια φορα ρωτησα εναν κουριερ και μου ειπε πως μπήκε με μέσο για κάτι μήνες και δεν ξερει πολλά για την εταιρεία. Ξέρει κανείς τι παίζει? Είχα και εναν γνωστό που ψηνόταν πολύ να ανοίξει κατάστημα γιατι ειχε διαβασει πως εχουν καλο κερδος και στην πολη του μολις ειχε κλεισει (αφου ειχε αλλαξει 3-4 χερια τα τελευταια χρονια).

Δημοσ.

Εμείς τώρα ξεκινήσαμε συνεργασία και η πρώτη εντύπωση ήταν λίγο gtp.

Δεν ενημερώθηκε καν ο πελάτης, (δεν ενημερώθηκε καν το tracking όταν έφτασε στην πόλη του πελάτη) με αποτέλεσμα το δέμα να γυρίσει πίσω.

Στείλαμε άλλο ένα χθες και περιμένω να δω αποτελέσματα.

Της Πάτρας το franchise ξέρω πως πάει καλά.

Αν θες ρωτάω λεπτομέρειες τον ιδιοκτήτη.

Δημοσ.

Τους ενοχλεί απείρως το πρώτο συνθετικό "ελ" και προσπαθούν να του εξαφανίσουν απο παντού, η NBG απο Greece εγινε Group, o OTE εγινε "Ομιλος Εταιρειών" κλπ

Δημοσ.

Highlander, ρώτα plz γιατι θα σκάσω. Είναι απίστευτα ανοργάνωτοι και γτπ που λες σε όλα τους, ακριβοί σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ζητανε συνεχως ατομα να παρουν καταστημα σε πολλες περιοχες και ταυτοχρονα δηλωνουν καλα κερδη. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται.

Δημοσ.

Συνεργαζόμαστε χωρίς κάποιο πρόβλημα και τα δέματα κανονικά την επόμενη μέρα στον παραλήπτη. Το tracking μια φορά θυμάμαι μόνο να μην έχει ενημερωθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...