phanispal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Η σκοτεινή πλευρά (ενός ποσοστού) εκείνων που χρησιμοποιούν τα social media θα έλεγα εγώ.
alan2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 σε αυτο το ποσοστό όμως μπορεί να είναι οποιοσδήποτε πχ εγω και εσυ.
antbyron Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Προσωπικά δεν έχω λογαριασμούς σε social media, όμως είναι λάθος να αποδίδουμε ευθύνες σε αντικείμενα -υλικά η μη- για ανθρώπινες συμπεριφορές.
panos2171 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Αυτό το ότι ρίχνουν ολη την ευθύνη στα social με ξεπερνά.... 1
phanispal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Το μόνο που μπορείς να πεις είναι ότι τα social media, ή καλύτερα, εκείνοι που είναι πίσω από αυτά, εκμεταλλεύονται τις όποιες αδυναμίες των χρηστών.
_chris_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Αυτό το ότι ρίχνουν ολη την ευθύνη στα social με ξεπερνά.... όντως. περίμενα την άλλη φορά να μου φτιάξουν ένα καφέ στο χέρι και ακούω συζήτηση στο δίπλα τραπεζάκι.. μιλούσε μια κοπέλα... -μπλα μπλα..... μεγάλος ρουφιάνος το fb.... μου ήρθε να της πω το Fb σου φταίει μωρή κότα που ό,τι κάνεις δε χάνεις χρόνο να το ανεβάσεις για να μαζέψεις τα like
phanispal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ναι, απ' την άλλη βέβαια μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι το (κάθε) Facebook είναι οι χρήστες του, οι οποίοι ρουφιανεύουν την κότα που λες.
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Αυτό το ότι ρίχνουν ολη την ευθύνη στα social με ξεπερνά.... Αυτο. Το social media διευκολυνει την..προσπαθεια του ηλιθιου να δειξει στον κοσμο την ηλιθιοτητα του. Ο ηλιθιος παραμενει ο κυριος υπευθυνος της ηλιθιοτητας του. 2
zio10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 7 χρόνια λέει η ζωή της ήταν αποκλειστικά εκεί. Από 12 χρονών δηλαδή...μόνη της έμενε αυτή η κοπέλα;
Ntinaras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 ο χαζος κοσμος αυτα παθαινει. αλλοι κανουν σουζες και σκοτωνονται, αλλοι βγαζουν γυμνες σελφι και ρεζιλευονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα