GeorgeSmirlis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Σε 10 περιπου μερες θα εχω στα χερια μου την: Kingston HyperX cl10 1866mhz 8gb 1dimm. Θα την βαλω στο πισι της υπογραφης (ναι ξερω x58, max supported ram per dimm 4gb) θα κανω τους πειραματισμους μεχρι να ερθει καινουρια μητρικη z97 οπου και θα ειναι η τελικη θεση της. Το θεμα μου ειναι: μπορω να βαλω αυτην την ραμ μαζι με 3x1gb Kvr cl9 1600mhz? Δηλαδη απο τα 6 dimms slots να γεμισω τα 4. Να το κανω ή θα το στειλω παραδεισο το συστημα?
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Σε 10 περιπου μερες θα εχω στα χερια μου την: Kingston HyperX cl10 1866mhz 8gb 1dimm. Θα την βαλω στο πισι της υπογραφης (ναι ξερω x58, max supported ram per dimm 4gb) θα κανω τους πειραματισμους μεχρι να ερθει καινουρια μητρικη z97 οπου και θα ειναι η τελικη θεση της. Το θεμα μου ειναι: μπορω να βαλω αυτην την ραμ μαζι με 3x1gb Kvr cl9 1600mhz? Δηλαδη απο τα 6 dimms slots να γεμισω τα 4. Να το κανω ή θα το στειλω παραδεισο το συστημα? Βρε ολες οι μνημες μαζι θα παιξουν (ολες στην ταχυτητα των χαμηλοτερων μνημων), αλλα πως θα παιξει το 8αρακι αφου η μητρικη λεει maximum 4? Βασικά αυτό το maximum per dimm σιγουρα ισχυει στη συγκεκριμενη περιπτωση; (επειδη δε μπορω να βρω πληροφοριες)
GeorgeSmirlis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Το max 4gb per dimm το εχει και το manual αν θυμαμε καλα. Σε ξενο φορουμ που βρηκα, η μητρικη ειναι δοκιμασμενη ακομα και με 6x8gb και επαιζε σουπερ ακομα και με 1 dimm των 8gb! Τωρα αν δεν θελει να αναγνωρισει και τα 8 και αναγνωρισει μονο 4 παλι κερδος ειναι, ουτω η αλλιιως η μνημη μετα απο λιγο καιρο θα μπει σε z97 οποτε μικρο το κακο αν υπαρξει
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα πρόβλημα δε θα προκαλέσεις, το πολύ πολύ να μη bootarei το συστημα με κάποιους συνδιασμούς μνημών που μπορεί να κάνεις. Απλά πειραματίσου για την εμπειρία 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Συμφωνω, αντε να ερθει γιατι με τα 3gb ram δεν την βγαζω για πολυ ακομα, εχει γινει αργο!
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Σημερα ηρθε η HyperX, το απογευμα ξεκινω δοκιμες. Δειτε φωτος απο πληροφοριες!
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τελικα τις εβαλα ολες και τις αναγνωρισε με την μια χωρις εξτρα ρυθμισεις τωρα πλεον εχω 11gb ram!
Sheogorath Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ο.ο αυτο δεν το περιμενα. Φιλος με Χ58 εχει θεμα να δει τρια dimmακια. Τυχερε
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εγω εχω 4 dimmακια και παιζουν σαν dual channel οπως φαινεται απο το cpu-z!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα