stefant24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Γεια σε όλους τους συμφορουμίτες !!!!!! Βλέποντας πως δεν υπάρχει θέμα για αυτό το είδος υπολογιστών είπα να ανοίξω το θέμα αυτό !!!! Έχω 3 ερωτήσεις !!!! Αν μπορείτε τις απαντάτε βέβαια! 1)Πόσοι υπάρχουν στον κόσμο 2)Ποιοι είναι οι πιο γρήγοροι (προδιαγραφές) και 3)Ποια η χρήση τους Υ.Γ. Είπα να αρχίσω με κάτι εύκολο
mitsosbmx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 http://www.top500.org/ οτι ψάχνεις μαζεμένο
katrougalos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Η Ελλάδα μπήκε για πρώτη φορά στην λίστα αυτή φέτος στην θέση 468!
stefant24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 http://www.top500.org/ οτι ψάχνεις μαζεμένο Σε ευχαριστώ με βοήθησες πολύ και ίσως το θέμα όλο Η Ελλάδα μπήκε για πρώτη φορά στην λίστα αυτή φέτος στην θέση 468! Ναι να σου πω την αλήθεια περίμενα για 366η θέση
katrougalos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Συνήθως ακούει ο άλλος υπερυπολογιστής και φαντάζεται κάτι σαν το death star.... και στο τέλος βλέπεις αυτό: το οποίο βρίσκεται στο υπουργείο παιδείας.
stefant24 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Συνήθως ακούει ο άλλος υπερυπολογιστής και φαντάζεται κάτι σαν το death star.... και στο τέλος βλέπεις αυτό: το οποίο βρίσκεται στο υπουργείο παιδείας. Αυτό να μου πεις . Παιδιά μια ερώτηση ακόμη τι τιμές παίζονται για τους υπερυπολογιστές και τι ψύξεις έχουν
stefant24 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους βρήκα ότι οι υπερυπολογιστές ξεκινούν από τα 100 200 δολάρια ( η εταιρία Adapteva) μου μένει να μάθω μέχρι που τελιώνουν
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους βρήκα ότι οι υπερυπολογιστές ξεκινούν από τα 100 200 δολάρια ( η εταιρία Adapteva) [..] Nope. Ο υπολογιστης των 100-200 $ δεν ειναι υπερυπολογιστης. 2
stefant24 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Nope. Ο υπολογιστης των 100-200 $ δεν ειναι υπερυπολογιστης. Δεν περίμενα συμμετοχή ενός mod και μάλιστα με αυτό το σχόλιο , τέλος πάντων . Όπως είδες στο ποστ μου ανέφερα το όνομα Adapteva η οποία έκανε την αρχή . Όταν είπα υπερυπολογιστής δεν εννοούσα , σε αυτή την τιμή , να καλύπτει μια-δύο ολόκληρες αίθουσες αλλά το compact το πολύ compact
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δεν περίμενα συμμετοχή ενός mod και μάλιστα με αυτό το σχόλιο , τέλος πάντων . Τι σχολιο περιμενεις απο εναν mod προκειμενου να ειναι της αρεσκειας σου? Όπως είδες στο ποστ μου ανέφερα το όνομα Adapteva η οποία έκανε την αρχή . Αρχη τινος πραγματος? Όταν είπα υπερυπολογιστής δεν εννοούσα , σε αυτή την τιμή , να καλύπτει μια-δύο ολόκληρες αίθουσες αλλά το compact το πολύ compact Αρα δεν ειπες αυτο: Καλησπέρα σε όλους βρήκα ότι οι υπερυπολογιστές ξεκινούν από τα 100 200 δολάρια ( η εταιρία Adapteva) μου μένει να μάθω μέχρι που τελιώνουν 1
stefant24 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Τι σχολιο περιμενεις απο εναν mod προκειμενου να ειναι της αρεσκειας σου? Αρχη τινος πραγματος? Αρα δεν ειπες αυτο: E και βέβαια περίμενα μια θετική . Η αρχή αυτή ήταν να κατασκευάσει υπερυπολογιστές αλα compact αυτό
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 E και βέβαια περίμενα μια θετική .Οποτε προτιμας ενα σχολιο που θα συμφωνει μαζι σου και σε διαφορετικη περιπτωση καλυτερα να μην υπαρχει σχολιο. Μαντεψε, δεν λειτουργει ετσι η συζητηση και σιγουρα δεν λειτουργω ετσι και γω. Η αρχή αυτή ήταν να κατασκευάσει υπερυπολογιστές αλα compact αυτόCompact υπερυπολογιστης των 100 και 200 δολλαριων, απο μια εταιρεια η οποια δημιουργηθηκε 45+ χρονια απο τοτε που εμφανιστηκαν οι πρωτοι -κανονικοι- υπερυπολογιστες. Σ αφηνω να βρεις μονος σου το οξυμωρο της υποθεσης.
deesnider Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Τι σχολιο περιμενεις απο εναν mod προκειμενου να ειναι της αρεσκειας σου? Άσε τους άλλους και απάντα εδώ αν έχεις άντερα: ΕΜΕΝΑ με ρώτησες πριν σχολιάσεις; Μετά συζητάμε για το είδος τού σχολίου... 1
Sheogorath Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ρε Στεφανε, υπερυπολογιστης και 100 δολαρια δεν χωρανε στην ιδια προταση. Ενας υπερ-υπολογιστης ειναι ενας πολυ γρηγορος υπολογιστης. Με 100 δολλαρια δεν παιρνεις ουτε την μνημη ραμ ενος υπερ-υπολογιστη. Κοστος εχουν πολλες χιλιαδες και μερικες φορες εκατομμυρια δολλαρια!
stefant24 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Οποτε προτιμας ενα σχολιο που θα συμφωνει μαζι σου και σε διαφορετικη περιπτωση καλυτερα να μην υπαρχει σχολιο. Μαντεψε, δεν λειτουργει ετσι η συζητηση και σιγουρα δεν λειτουργω ετσι και γω. Compact υπερυπολογιστης των 100 και 200 δολλαριων, απο μια εταιρεια η οποια δημιουργηθηκε 45+ χρονια απο τοτε που εμφανιστηκαν οι πρωτοι -κανονικοι- υπερυπολογιστες. Σ αφηνω να βρεις μονος σου το οξυμωρο της υποθεσης. Λοιπόν αν νομίζεις ότι κάνω αυτή την αντιπαράθεση για καβγά δεν έχω πρόθεση , το θέμα μου δεν είναι να μην κάνεις εσύ σχόλιο αρνητικό ήμαρτον σε ποιο αιώνα ζούμε αλλού το έχω και θα το αποδείξω ως εξής Ρε Στεφανε, υπερυπολογιστης και 100 δολαρια δεν χωρανε στην ιδια προταση. Ενας υπερ-υπολογιστης ειναι ενας πολυ γρηγορος υπολογιστης. Με 100 δολλαρια δεν παιρνεις ουτε την μνημη ραμ ενος υπερ-υπολογιστη. Κοστος εχουν πολλες χιλιαδες και μερικες φορες εκατομμυρια δολλαρια! Ο τιμή μου που σχολίασες στο θέμα αυτό που άνοιξα και θα σου απαντήσω γιατί επιμένω τόσο πολύ (αν κι μου φάνηκε και εμένα περίεργο όταν το πρωτοείδα να πω την αλήθεια) http://www.eetimes.com/document.asp?doc_id=1319005 http://www.adapteva.com/news/adaptevas-100-parallella-supercomputer-platform-now-shipping/ Θα μου πείτε λογικά πως δεν είναι υπερυπολογιστής και εγώ θα σας απαντήσω μέσω των προηγούμενων που ανάρτησα ότι μοιάζει σε μίνι υπολογιστή το οποίο έχει προδιαγραφές για να εκτελέσει κάποια βασικά πράγματα που κάνει ένας φυσικός υπερυπολογιστής Άσε τους άλλους και απάντα εδώ αν έχεις άντερα: ΕΜΕΝΑ με ρώτησες πριν σχολιάσεις; Μετά συζητάμε για το είδος τού σχολίου... Φίλε deesnider είπα κάτι και σε προσέβαλα γιατί νομίζω πως δεν το έκανα μιας και δεν σε γνωρίζω (μέσω επαφής αλλά σε έχω δει σε άλλα θέματα) Α και Gi0 μην ξεχάσω να σου πω όχι να σε πληροφορήσω ότι ιδρύθηκε η συγκεκριμένη εταιρία in March 2008 by Andreas Olofsson
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα