Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5,7 είναι κινητό

Ναι βλέπω πολλούς έξω με τέτοιο μέγεθος και με 6 ίντσες ίσως.

Τα WP δεν χρειάζονται καλύτερη μπαταρία, γτ με καλύτερες τα φθηνά κινητά δεν θα ήταν καθόλου budget friendly. Ενω τώρα είναι στο budget που πρέπει και σου βγάζουν 2 μέρες στο νερό.

Στο αντροιντ και καλύτερη μπαταρία απο όσο πρεπει αν του βάλεις αν έχεις ναυαρχίδα τα αντέξει με το ζόρι 2 μέρες, αν δεν είναι ναυαρχίδα με το ζόρι 1 (πλην λίγων εξαιρέσεων)

Τέλος το οφτοπικ

Δεν εχει νοημα να επαναλαμβανομαι, μεινε με τα wp σου, ο καθε ενας με ο,τι βολευεται. Εγω οταν βγαζω 2 ημερες με ανδροιδ δε με απασχολει το θεμα.

χαλαρωστε ολοι που μου γινατε ευαισθητοι σε ζητηματα ασφαλειας και ιδιωτικοτητας και κραζετε. Λες και ολοι σας είστε  vip και θα σας κλεψουν τις selfie. Αν ειστε τοσο παρτε κανενα feature phone και κλειστε οτι social media account εχετε. Οι ερευνες αυτες γινονται σε εργαστηριακο επιπεδο και απο ατομα που ξερουν που να ψαξουν και τι. Και βγαινει ο καθε αδαης και κραζει samsung , google   . το ποσο σχετικοι ειστε και το κατα ποσο διαβασατε το αρθρο φαινεται απο το γεγονος οτι το γυρισατε να μιλατε για ομορφια και διαρκεια μπαταριας. Αν δεν εχετε να πειτε κατι σχετικο που να βοηθαει την κοινοτητα μη πετατε μια μπαρουφα ετσι για να ποσταρετε

Εχεις δικιο για το off topic ξεφυγαμε γιαυτο δε θα κανω αλλο ποστ ασχετο με το θεμα.

H γοητεία της υπρβολής !!! "μετα την τελευταια αναβάθμιση η αυτονομία αυξήθηκε τρομερά" ....πόσο ρε φίλε ?? από 10 σε 28 θα ήταν τρομερό από 10 σε 10,2 θα ήταν απλά ελάχιστα...

Τα νούμερα που λέω είναι τυχαία .... :confused:

ΟΤαν εχεις αυξηση της ταξεως του 10-30% τι ειναι? δεν ειναι τρομερα? Τωρα τα νουμερα σου δεν ξερω σε τι μοναδες τα εννοεις, εγω μιλαω με ποσοστα. Επισης, δεν ξερω αν τα νουμερα σου τα λες εχοντας εμπειρια απο καποια συσκευη οπως εγω που περασα 3 συσκευες Lollipop και ειδα την πτωση της αυτονομιας και με το τελευταιο update τη διορθωση της. Η διαφορα με το edge ειναι οτι δεν ηρθε με Kitkat Οπως τα αλλα για να φανει η πτωση, αλλα με κακη Lollipo οποτε φανηκε σαν τρομερη βελτιωση ενω στην ουσια ηταν μια κακη υλοποιηση που φτιαχτηκε, οπως και στους αλλους που ειδαμε την πτωση.

Τελος το Off topic και για μενα.

Στα του αρθρου, οντως η ασφαλεια ειναι σημαντικη καθως ολοι εχουμε τραπεζικα δεδομενα πλεον, εγω δεν αποθηκευω τιποτα αλλα αν θελουν μας ξεβρακωνουν.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εκτός από τη Sony σχεδόν όλα (αν όχι όλα) τα Lumia έχουν εκπληκτική μπαταρία.

Lumia 640 XL, βγάζω 2 μέρες άνετα.

Τώρα απο την μεριά του αντροιντ δεν γνωρίζω.

Sorry, αλλά είχα 930 και ήταν χειρότερο και από Nexus 4 και μη φανταστείς τίποτε 4Κ video.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...