Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 οκ, όχι τόσο σημαντική ερώτηση, αλλά έχω θεματάκι. Οκ, είμαι στην πισίνα, τελείωσα το κολύμπι και θέλω να βγω έξω. αυτό π κάνω είναι να βγαίνω πατώντας στα γόνατα, όμως πονάει... Υπάρχει κι άλλος τρόπος (εκτός από τα σκαλάκια);
xpapias Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Προβλήματα που έχει ο κόσμος Παρασκευιάτικα. 3
idomeneas7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Mε τον πωπο. εδιτ: για δευτερόλεπτα με προλαβε
saxos55 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν παίζει να βουλώσεις την υπερχείλιση, να ανέβει η στάθμη και να βγεις κολυμπώντας 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Προβλήματα που έχει ο κόσμος πολλά προβλήματα όντως χαχαχα! Παρασκευιάτικα. κι όμως, no troll
redhotstef Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Αυτη στα δεξια μαλλον πηρε φορα κολυμπωντας και καταφερε να βγει ετσι. Λογικο. Γαμωτο αν ειχα πισινα τωρα θα το δοκιμαζα. Παντως ωραιο θα ηταν να ξεραμε και πως βγαινουμε απο την θαλασσα.. Να μην Ξερεις που να πατησεις, ποια πετρα θα ειναι λιγοτερο αιχμηρη κτλ ..
thant Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Σαν τον Τάκη; πρώτη φορά βλέπω πίθηκο να κάνει τη φώκια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα