Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε γαμώτο, είδα μια αράχνη (όχι τίποτα τραγικό, το κλασικό είδος στη γωνία του δωματίου, αλλά στο μισό του μεγέθους που έβλεπα στην ελλάδα) να κατεβαίνει τον τοίχο του δωματίου, και λέω "πώς βρέθηκε αυτή εδώ... τώρα πριν βγω, να την μεταφέρω έξω στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας".... Ναι καλά....

Πήρα μια σελίδα χαρτί για να την ακουμπήσω επάνω και να τη μεταφέρω, και τη στιγμή που την πλησίαζα (στο 1 cm) απλά ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.

Δεν ξέρω τι συνέβη. Κοίταξα στο πάτωμα -τίποτα. Κοίταξα πίσω από τη σελίδα -τίποτα. Κοίταξα πίσω από ένα αφισάκι Α3 που βρίσκεται παραδίπλα από τον τόπο του εγχειρήματος -τίποτα. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη -τίποτα.

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι το μανίκι του πουλόβερ που φοράω είναι λίγο φαρδύ και μήπως η αράχνη για να αμυνθεί μου όρμηξε και μπήκε μέσα στο μανίκι.

Έβγαλα τα ρούχα, τα τίναξα, δεν είδα τίποτα. Τώρα τα ξαναέβαλα και πρέπει να φύγω. Δεν τη βλέπω πουθενά στο δωμάτιο.

Οι αράχνες κάνουν μεγάλα πηδήματα; Γιατί αυτό θα ήταν το μόνο καθησυχαστικό, να εκτοξεύτηκε αστραπιαία προς εντελώς άλλη κατεύθυνση εν ριπή οφθαλμού . Αλλιώς... η σκέψη ότι θα την κουβαλάω πάνω μου όλο το βράδυ είναι λίγο ανησυχητική.

Έχει κανείς ιδέα πώς αντιδρούν οι αράχνες και τι είναι ικανές να κάνουν;

Βγαίνω τώρα, αλλά εκ του κινητού θα εκτιμηθούν οι σοβαρές απαντήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρε γαμώτο, είδα μια αράχνη.............................................................................................................................................ναι ικανές να κάνουν;

Εγώ λέω ...να εκτιμηθούν πρώτα οι σοβαρές ερωτήσεις....

ΥΓ....λες να γίνεις ο σπάιντερμαν???

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή βαριέμαι, ας φτιάξει κάποιος ένα meme με το «clevel girl» του Muldoon και στη θέση του βελοσιράπτορα να βάλει μια ταραντούλα. 

Ευχαριστώ προκαταβολικά <3

• Like 1
Δημοσ.

Ο Νακαμούρα ήταν ντυμένος αράχνη. Με τόσα time travel νόμιζε ότι το Halloween είναι σήμερα.

Το βρήκα; Κι αυτό το βρήκα; Όλα τα βρίσκω.

Πολύ κακό πάντως. 1/10

d8c.gif

• Like 4
Δημοσ.

Μες την πόλη υπάρχει μια αράχνη βρωμερή
Που τις νύχτες στα στενά καραδοκεί
Φοράει καπέλο και γυαλιά και καμπαρτίνα μακριά

Μες σε δίχτυα αόρατα και βρωμερά
φυλακίζει τα όνειρα μου τα τρελά
ότι πάω εγώ να φτιάξω πάντα εκείνη το χαλά

• Like 4
Δημοσ.

Ρε γαμώτο, είδα μια αράχνη 

................................................................

Πήρα μια σελίδα χαρτί για να την ακουμπήσω επάνω και να τη μεταφέρω

...............................................................

ποια εισαι ρε γμτ? Η Greenpiece? H WWF?

Ηταν endangered species?

Και θέλετε και σοβαρές απαντήσεις.... αυτά τα πράγματα με ξεπερνούν...

Τελικα το ΣΚ στο Ινσομνια πραγματικά υπάρχουν τα ποιο γαματα τοπικς απο ολο το ιντερνετες...  :-D  :-D  :-D

ps: οταν την ξαναβρεις, κάνες της παρατηρηση για την συμπεριφορα της και απαίτησε μια ειλικρινή συγνώμη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...