*nenya* Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ξερωγω , μηπως να χουφτωνες το στυλιαρι και οχι τον πισινο?Ο πισινος σαν "αντικειμενος θαυμασμου" εχει συνυφαστει με το γυναικειο φυλο περισσοτερο γιατί να πρέπει να διαλέξω; Και τα δύο βέβαια! Και δεν με νοιάζει αν ο κώλος ως αντικείμενο θαυμασμού όπως λες έχει συνυφαστεί περισσότερο με το γυναικείο σώμα. Bspus ναι προσέχω! Το λέω μόνο σε φιλαράκια που είναι ανεκτικά και δεν παρεξηγούν. Κι εκείνοι λένε διάφορα εξάλλου και δεν τους παρεξηγώ
mphxths Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 @nenya αν βρω τσοντα ονλαιν που να σκαει η γκομενα κωλοσκαμπιλα στον αντρα...θα σε ενημερωσω 3
Bspus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αναφέρεσαι στο "yammy, yammy" που λέει παραπάνω η DDevil ή πήγες στο ακόμη χειρότερο σενάριο? Η ιδια το ειπε οχι ο DDevil Δεν ειναι και κανενα περιεργο σεναριο να το παρεξηγησει ο αλλος για πεσιμο. Αλλα αφου προσεχει που το λεει δεν θα εχει προβλημα
stavi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 υπήρχε μια διαφήμιση παλιά, δεν θυμάμαι την πλοκή, ουτε τη διαφήμιζε αλλα έλεγε "ζουν ανάμεσά μας" Βρέθηκα σ'ενα δρόμο με συνεργεία αυτοκινήτων και τα σχετικά, έπρεπε να τον διασχίσω για να φτάσω στον προορισμό μου περνάω απο ένα συνεργείο και λέει ένας "ζουν ανάμεσά μας" το βρήκα πετυχημένο... μ'έκανε να αισθανθώ λίγο σαν εξωγηίνος φυσικά αλλά είχε και πλάκα
trayban Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ερώτηση προς τους άντρες: Σας αρέσει αν η άλλη σας πει 'Έχεις ωραίο κωλαράκι εσύ!' ; [Το λέω κατα καιρούς σε κάποιους φίλους και στην αρχή φαίνεται να ξαφνιάζονται αλλά μετά βλέπω ότι κολακεύονται!] καλή φάση αρκεί να αντέχεις κι εσυ παρόμοια απάντηση
marge Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 οπως ειπα...αν το ζητουμενο ειναι το σεξ...με τις ευλογιες μου.. Αν ομως το ζητουμενο ειναι το κατι παραπανω...μονο η εμφανιση δεν εξασφαλιζει οτι αυτος/αυτη που χεις απεναντι σου ειναι για σχεση...μπορει να ειναι ανωμαλος , δολοφονος , ψυχακιας κλπ κλπ κλπ.. Ενταξει αγορι μου, δε γινεται να τον κοψουμε για δολοφονο το παλικαρι αμεσα εκτος και αν το μαχαιρι του κατευθυνεται ηδη στο λαιμο μας. Καταλαβαινομαστε;
mphxths Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ενταξει αγορι μου, δε γινεται να τον κοψουμε για δολοφονο το παλικαρι αμεσα εκτος και αν το μαχαιρι του κατευθυνεται ηδη στο λαιμο μας. Καταλαβαινομαστε; Επειδη δεν μπορειτε να τον κοψετε , κοριτσι μου , αν ειναι δολοφονος ή οχι , αρκει να χει καλο κωλαρακι που λεει και η nenya και φετες κοιλιακους... Θα υπαρξει χρονος για κλαψες μετα...η δουλεια να γινει "αμεσα" και εχει ο θεος.
Vapir Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Λέω σε μια γκόμενα πριν καιρόστις ομορφιές σου σήμερα , σίγουρα είσαι εσύ κ όχι η δίδυμη αδερφή σου ? μου λέει είμαι η άντε γαμήσου είχε τα περίοδα , μύραγε μπαρμπούνι η άπλυτη 2
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Έχουμε σκάσει σε καφετέρια με τα αμόρε μας και στο PR είναι μια γκόμενα με κωλάρα, αλλά μιλάμε τέτοια που να λένε οι δικιές μας ''πωπω μια κωλάρα'' , ''θα της τον ξέσκιζα'' και τέτοια. Ψιλοφτιαχτηκα. Από πεσίματα δεν έχω κάνει ποτέ ξεκούδουνα. Ήμουν πιο πολύ ψαράς αλλά με πετονιά. to get to know each other, στο λάου λάου. Πέσιμο μου έχουν κάνει τα κλασικά γυναικεία, πιασίματα αβέρτα στην χαλαρή κουβέντα, λίγο χέρι , αρκετή πλάτη, τα κλασικά. Στο δρόμο όχι, ποτέ.
trayban Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 τωρα που πήγα ρωσια.παω σε ενα μαγαζί με ενθύμια με τους φίλους και ξαφνικά έρχεται μια ξανθιά βυζαρού και μου λέει:μου αρέσει πολύ το στήθος σου.Έμεινα λίγο μλκας..συνεχίζει και μου λεει φαίνεται ατσάλινο και το κορμί σου μου αρέσει πολύ επίσης. ε μετά καταλαβαίνετε...
Mr_Proper Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ερώτηση προς τους άντρες: Σας αρέσει αν η άλλη σας πει 'Έχεις ωραίο κωλαράκι εσύ!' ; [Το λέω κατα καιρούς σε κάποιους φίλους και στην αρχή φαίνεται να ξαφνιάζονται αλλά μετά βλέπω ότι κολακεύονται!] Αν αρέσεις εμφανισιακά στον άλλον και να του πείς τίποτα του τύπου "εσυ έχεις μεγαααααααααααααααααλη μύτη με λιγούρικα μάτια 2,3 blink blink" πάλι θα σου δώσει το τηλέφωνο του.... με άλλα λόγια δεν παίζει ρόλο πως θα πλησιάσει μια γυναίκα αν αυτή αρέσει έστω και λίγο στον άντρα. (και είναι ελεύθερος αν και δεν ειναι πάντα α παραίτιο αυτό) Το θέμα είναι πως θα την πέσει ενας άντρας σε μια γυναίκα που με το που τον δεί δεν θα τις αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά. Εκεί είναι απλά που ανοίγει ενα παράθυρο όπου παίζει με τις κατάλληλες κινήσεις να έχει ο άλλος επιτυχία... αλλιώς ότι και να γίνει η επιτυχία (ή αντίστοιχα η αποτυχία αν της φαίνεται πως είναι άσχημος και όχι πλούσιος ) είναι βέβαιη τωρα που πήγα ρωσια. παω σε ενα μαγαζί με ενθύμια με τους φίλους και ξαφνικά έρχεται μια ξανθιά βυζαρού και μου λέει:μου αρέσει πολύ το στήθος σου.Έμεινα λίγο μλκας..συνεχίζει και μου λεει φαίνεται ατσάλινο και το κορμί σου μου αρέσει πολύ επίσης. ε μετά καταλαβαίνετε... στο τέλος σου ζήτησε 50€?
DDevil Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αν αρέσεις εμφανισιακά στον άλλον και να του πείς τίποτα του τύπου "εσυ έχεις μεγαααααααααααααααααλη μύτη με λιγούρικα μάτια 2,3 blink blink" πάλι θα σου δώσει το τηλέφωνο του.... με άλλα λόγια δεν παίζει ρόλο πως θα πλησιάσει μια γυναίκα αν αυτή αρέσει έστω και λίγο στον άντρα. (και είναι ελεύθερος αν και δεν ειναι πάντα α παραίτιο αυτό) Το θέμα είναι πως θα την πέσει ενας άντρας σε μια γυναίκα που με το που τον δεί δεν θα τις αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά. Εκεί είναι απλά που ανοίγει ενα παράθυρο όπου παίζει με τις κατάλληλες κινήσεις να έχει ο άλλος επιτυχία... αλλιώς ότι και να γίνει η επιτυχία (ή αντίστοιχα η αποτυχία αν της φαίνεται πως είναι άσχημος και όχι πλούσιος ) είναι βέβαιη στο τέλος σου ζήτησε 50€? 1
toshd3000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ερώτηση προς τους άντρες: Σας αρέσει αν η άλλη σας πει 'Έχεις ωραίο κωλαράκι εσύ!' ; [Το λέω κατα καιρούς σε κάποιους φίλους και στην αρχή φαίνεται να ξαφνιάζονται αλλά μετά βλέπω ότι κολακεύονται!] ολοι κολακευονται!!! στον μπηχτη δν του αρεσει γιατι μπορει να εχει πολλες τριχες! εγω φτιαχνομαι οταν μου το λεει η γυναικα μου και μου τον πιανει κιολας!!! 1
trayban Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αν αρέσεις εμφανισιακά στον άλλον και να του πείς τίποτα του τύπου "εσυ έχεις μεγαααααααααααααααααλη μύτη με λιγούρικα μάτια 2,3 blink blink" πάλι θα σου δώσει το τηλέφωνο του.... με άλλα λόγια δεν παίζει ρόλο πως θα πλησιάσει μια γυναίκα αν αυτή αρέσει έστω και λίγο στον άντρα. (και είναι ελεύθερος αν και δεν ειναι πάντα α παραίτιο αυτό) Το θέμα είναι πως θα την πέσει ενας άντρας σε μια γυναίκα που με το που τον δεί δεν θα τις αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά. Εκεί είναι απλά που ανοίγει ενα παράθυρο όπου παίζει με τις κατάλληλες κινήσεις να έχει ο άλλος επιτυχία... αλλιώς ότι και να γίνει η επιτυχία (ή αντίστοιχα η αποτυχία αν της φαίνεται πως είναι άσχημος και όχι πλούσιος ) είναι βέβαιη στο τέλος σου ζήτησε 50€? μπα κομπλε(ηταν υπάλληλος εκεί). Στην αγια Πετρούπολη γινόταν της πουτάνας απο τέτοιες(στη μοσχα ειναι λες και βρίσκεσαι σε φασιστικό καθεστώς). βέβαια και μες τα κλαμπ έβλεπες ολους τους ρωσους,σαν αλβανους ντυμένους κλπ και ξάφνου έσκαγε μυτη ενα θεομουνο 2 μετρα,με τρελο ντύσιμο,να χορεύει σα μανιασμένη και να μη τη πλησιάζει κανεις,αυτή ηταν για το "50ευρω".
bedazzled Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δεν θα ειχα προβλημα. Αλλα βλεπω μια εμμονη των γυναικων στα αντρικα οπισθια πως και ετσι??? Εκ πρώτης όψεως είναι όντως παράλογο, αλλά ο πραγματικός λόγος είναι ότι τα καλοσχηματισμένα μυώδη οπίσθια παραπέμπουν στο αρχέγονο αρσενικό που διέσχιζε τεράστιες εκτάσεις με τα πόδια για να φέρει τροφή στην γυναίκα και το παιδί τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα