Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά τα νυχτερινά ρεύματα της ΔΕΗ ποτέ δεν τα κατάλαβα.Γιατί να έχουμε φτηνότερο ρεύμα τις ώρες κοινής ησυχίας;Ποια η λογική;

Κανονικά το νυχτερινό είναι για τη χρήση των θερμοσυσσωρευτών... για αυτό το λόγο απαιτείται και καλώδιο 1,5mm² από το ρολόι προς τον Γενικό Πίνακα του σπιτιού, ώστε να στέλνει σήμα στους συσσωρευτές να "ανάψουν".

Απλά όλοι μας χρησιμοποιούμε το "νυχτερινό ρεύμα" για πλυντήριο, στεγνωτήριο κλπ.

  • Like 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν είναι τις ώρες κοινής ησυχίας, είναι εκτός των ωρών αιχμής.

Δηλαδή η ΔΕΗ δε λέει: αν χρησιμοποιείς ρεύμα τις ώρες κοινής ησυχίας θα σε ανταμείψω δίνοντάς το φθηνότερο.

Σου λέει: αν χρησιμοποιείς τις συσκεύες σου τις ώρες που το δίκτυο δεν είναι φορτωμένο (και άρα δε με αναγκάζεις να ανοίγω κι' άλλες μονάδες, να "φθείρω" το δίκτυο, να απασχολώ πιο πολύ προσωπικό, κτλ), θα στο δίνω φθηνότερα.

 

Λογικό είναι οι μεν ώρες να ταυτίζονται με τις δε.

 

EDIT: Με πρόλαβε ο xpapias, damn you long posts!

:P

Παλιο-troll!

Δημοσ.

Ένα έχω να πω. Αλίμονο σε όσους έχουν δικό τους σπίτι και βλαμμένους γείτονες. Εχεις σπίτι και δεν μπορείς να φύγεις.

 

Πρώτη προτεραιότητα παιδιά οχι το καλό σπίτι, αλλά οι καλοί γείτονες

  • Like 2
Δημοσ.

Ναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι 'κουμάσια' θα κατσικοθούν από πάνω.  Τα καλοπαιδά τους κάνουν συνέχεια φασαρία λες και δεν υπάρχει αύριο και κάθε τρεις και λίγο γκρινιάζουν σαν καραμούζες. Τους έκαναν παρατήρηση οι γονείς μου, αλλά το αυτί τους δεν ίδρωσε.

Δημοσ.

Ακούγονται δυνατά αλλά μου φαίνεται υπερβολή οτι ξυπνά απο τον ύπνο.

Ρε συ φαντάσου ότι οι πόρτες μας είναι δίπλα δίπλα! Και έτσι όπως την χτυπάει αυτός όπως φεύγει τραντάζονται και οι δικοί μου τοίχοι οπότε ξυπνάω κάθε γαμημένη φορά. Δηλαδή οι καλοί τρόποι είναι τόσο δύσκολο πράγμα για μερικούς γείτονες; Και φαντάσου ότι είμαι πολύ ανεκτικό άτομο και υπομονετικό...για να έφτασα δλδ στο σημείο να σκέφτομαι να του κάνω παρατήρηση σημαίνει ότι ο γείτονας τό'χει παραχέσει το ζήτημα.

  • Like 2
Δημοσ.

Ο κακός γείτονας είναι χειρότερη κατάρα και απο του Τουταγχαμών.

Φαντάζομαι πως οι νυχτοβιοι φασαριοζοι γείτονές σας, τα πρωινά θα κοιμούνται. Γιατί δεν πηγαίνετε πρωί πρωί να του ξερχαβαλωσετε το κουδούνι ή τη πόρτα χτυπώντας τη, να ξυπνήσει και να του πείτε πως το προηγούμενο βράδυ έκανε πολλη φασαρία. Κάθε φορά που θα σας ξυπνάει τα βράδια, θα τον ξυπνάτε νωρίς τα πρωινά.

 

Νενυα κάλεσε μας ένα βράδυ σπίτι σου, να του κάνουμε και αυτουνού μια επίσκεψη έτσι ώστε από την επόμενη θα περπατάει στις μύτες, άσε που για πόρτα πλέον θα έχει μια κουρτίνα. :P

Δημοσ.

Ανήλικε τί λες να τον βάλουμε στη μέση και να κάνουμε εξάσκηση το κραβ μας; μουαχαχαχ

 

Πέρασε κι εμένα η σκέψη απ'το μυαλό μου να κλείνω ΜΠΑΑΑΜ την πόρτα μου όταν φεύγω το πρωί για την δουλειά. Αλλά λέω όοοοοχι μαλάκα γείτονα, δεν θα πέσω στο επίπεδό σου. Καλύτερα συζήτηση όπου θα χρησιμοποιήσω και το γλυκήτατο χαμόγελο. Πιάνει καμιά φορά.

  • Like 3
Δημοσ.

Γυναικα εισαι πες του το και θα το διορθωσει.Ολες οι αλλες μαλακιες που γραφετε για σπασμενες πορτες ρελεδες και ιστοριες ελα εμενα να μου σπασεις την πορτα θα σου σπασω το λαιμο .Αν και εγω δεν ενοχλω γενικα.Μπορει να ειναι στον κοσμο του και να μην το καταλαβαινει καν

  • Like 1
Δημοσ.

Οφ τοπικ: Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Προφανώς και έκανα πλάκα για το σπάσιμο πόρτας ή οποιασδήποτε άλλης καφριλας. Όσοι με γνωρίζουν έστω και λίγο ξέρουν πως δεν είμαι τόσο ουγκανο. Αν θέλω γίνομαι, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

 

Κατά τα λοιπά. Το να χτυπήσετε τη πόρτα πρωί πρωί σε κάποιον γείτονα που συστηματικά δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε τα βράδια και να του μιλήσετε έτσι ώστε να λυθούν τα προβλήματα, το έλεγα απολύτως σοβαρά.

  • Like 1
Δημοσ.

Γυναικα εισαι πες του το και θα το διορθωσει.Ολες οι αλλες μαλακιες που γραφετε για σπασμενες πορτες ρελεδες και ιστοριες ελα εμενα να μου σπασεις την πορτα θα σου σπασω το λαιμο .Αν και εγω δεν ενοχλω γενικα.Μπορει να ειναι στον κοσμο του και να μην το καταλαβαινει καν

εγώ λέω να του πετάξει κανένα ανεμιστήρα.

 

 

 

 

 

:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...