Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχει λεφτα το κρατος για τον καθαρισμο. Ok ας το δεχτω...

Τους αστυνομικους γιατι ποιον ακριβως λογο τους κατηγορειτε? Που μετα απο, δεν ξερω ποσα, χρονια  απλυσιας ειναι το αμαξι λερωμενο? Που δεν βαζουν λεφτα απο την τσεπη τους (ασε που πολλοι το κανουν ενω δεν εχουν καμια υποχρεωση) να το πλυνουν ?

Αν υπαρχει καποιος να κατηγορησεις για την κατασταση ειναι το κρατος. Ο εργαζομενος δεν φταιει σε τιποτα, ουτε εχει υποχρεωση να πλυνει ή να συντηρει το αμαξι με δικα του εξοδα.

Για το δικο μου αμαξι εννοειται βγαζω ''κονδυλια''. Σκαω λεφτα και παω και το πλενω.

Εσυ μεσα στην μπιχλα κυκλοφορεις?

• Like 1
Δημοσ.

Τους αστυνομικούς τους κατηγορούμε γιατί ειμαστε προκατειλημμένοι απεναντί τους.

Τους κατηγορούμε γιατί το 95% των αστυνομικών ειναι σκατάνθρωποι που όποτε έχουν τη δυνατότητα να γαμήσουν/σπάσουν/δείρουν/τραμπουκίσουν/τρομοκρατήσουν κάποιον ή κάτι, το κάνουν.

Τους κατηγορούμε γιατι βγήκαν 2 φωτογραφίες για να αναδείξουν το πρόβλημά τους που θα μπορούσαν κάλλιστα να ειναι απο κομμένο/τρακαρισμένο/παρατημένο περιπολικό.

Τέλος, τους κατηγορούμε γιατι ετσι ακριβώς κάνουν και αυτοί σε κάθε εργαζόμενο όταν μπορούν να τον κατηγορήσουν, χωρίς να τους ενδιαφέρει ο λόγος που "Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ" ενώ υπάρχουν 400 μηχανάκια παρκαρισμένα στο ίδιο πεζοδρόμιο.

Κατάλαβες;

Δημοσ.

Mπατσοι και στρατιωτικοι, τους μισει ολο το insomnia!

Επρεπε να σας πυροβολουν οπως στο 'Murica, ετσι θα ειχαν κερδίσει τον σεβασμό σας!

• Like 1
Δημοσ.

Προ πολλου εχω καταλαβει γιατι τους κατηγορειτε για ενα τετοιο θεμα.

Για ολες τις μ@λ@κιες που αραδιασες...

Δημοσ.

Δικαιωμά σου να θεωρείς αυτά που λεω μαλακίες. Δικαίωμά μου να πιστεύω οτι οι άνθρωποι που πληρώνω για να κάνουν μια δουλεια τα κάνουν όλα μπουρδέλο.

• Like 1
Δημοσ.

Επρεπε να σας πυροβολουν οπως στο 'Murica, ετσι θα ειχαν κερδίσει τον σεβασμό σας!

γιατι εμάς και όχι εσένα και όλη την οικογενεια σου; 

• Like 2
Δημοσ.

γιατι εμάς και όχι εσένα και όλη την οικογενεια σου; 

Και γιατι την οικογενεια μου και οχι εσενα μονο;

• Like 1
Δημοσ.

Κάνω απλά quote (και με bold) αυτό το "διαμάντι"-ξερατό όσο εσύ παίζεις την κολοκυθιά.

Πρέπει να έτρωγες πολύ ξύλο μικρός, ε; :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Κάνω απλά quote (και με bold) αυτό το "διαμάντι"-ξερατό όσο εσύ παίζεις την κολοκυθιά.

Πρέπει να έτρωγες πολύ ξύλο μικρός, ε; :rolleyes:

Καθόλου εδερνα και οταν δεν μπορουσα εφερνα τον αδερφο μου και καθαριζε. Για τους μπατσους στο America ουτε κουβεντα παντως, εκει τρεμεις να μιλησεις...

για λόγους στατιστικής ;)

Δεν χρειαζεται στατιστικη, τα αναρχικα στοιχεια πρεπει να καθαρισουν (που αποκλεινουν απο την στατιστικη) πρωτα οπως εσενα, με μηδενικο σεβας, σε αυτους που θα παρεις κλαιγοντας οταν σου διαρρηξουν το σπιτι να τρεξουν με τα περιπολικα! ;) Μην τους ανεβασεις σπιτι σου τοτε δειξε την φωτογραφια με τα βρωμικα περιπολικα :D

• Like 1
Δημοσ.

Καθόλου εδερνα και οταν δεν μπορουσα εφερνα τον αδερφο μου και καθαριζε. Για τους μπατσους στο America ουτε κουβεντα παντως, εκει τρεμεις να μιλησεις...

Καταρχήν οι περισσότεροι μπάτσοι στο "America" που κάνουν τις γνωστές μαλακίες (και σκοτώνουν αθώους για ψύλλου πήδημα), θα έπρεπε να πάνε φυλακή, το λιγότερο.

Όσο για σένα, αμφιβάλω ότι έδερνες, είμαι πεπεισμένος -από τα γραφόμενα σου- ότι τις έτρωγες, ό,τι και να λες.

Μάλλον σε πείραξε η σημερινή ζέστη. Θα βγεις όμως να πας στην Τοπική σε λίγο και θα πάρεις αερα.

• Like 1
Δημοσ.

Αφήστε το παιδί ήσυχο ρε μαγκες.

Αφου δε μας πυροβολάνε, σιγα, τι ειναι κανα δυο χαστούκια αν δεν τους μοιάζεις για Έλληνας;

• Like 1
Δημοσ.

Όσο για σένα, αμφιβάλω ότι έδερνες, είμαι πεπεισμένος -από τα γραφόμενα σου- ότι τις έτρωγες, ό,τι και να λες.

Μάλλον σε πείραξε η σημερινή ζέστη. Θα βγεις όμως να πας στην Τοπική σε λίγο και θα πάρεις αερα.

Εσυ και ο Χορταρεας μαλλον!

Μεγαλωσα στην αλητεια των 90's, εσυ με τον Stan απ' οτι φανταζομαι -απο τα γραφόμενα σου- ωραια χρονια, τωρα τι να λεμε, offtopic ειμαστε.

Αφήστε το παιδί ήσυχο ρε μαγκες.

Αφου δε μας πυροβολάνε, σιγα, τι ειναι κανα δυο χαστούκια αν δεν τους μοιάζεις για Έλληνας;

Σου χουν ριξει μπαφλες πολλες; -Κατα τα γραφομενα σου- αυτο φαινεται. Τελικά με τι μοιαζεις; Τι πιστευεις;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται στατιστικη, τα αναρχικα στοιχεια πρεπει να καθαρισουν (που αποκλεινουν απο την στατιστικη) πρωτα οπως εσενα, με μηδενικο σεβας, σε αυτους που θα παρεις κλαιγοντας οταν σου διαρρηξουν το σπιτι να τρεξουν με τα περιπολικα! ;) Μην τους ανεβασεις σπιτι σου τοτε δειξε την φωτογραφια με τα βρωμικα περιπολικα :D

μάλλον μιλάς απο προσωπική εμπειρία, κλαμμένος και χεσμένος παιρνεις εσύ τηλέφωνα. Αν σου τύχει καμια στραβή τότε μόνο θα σου φύγει η βλακεια που κουβαλάς ;) 

Δημοσ.

Εσυ και ο Χορταρεας μαλλον!

Μεγαλωσα στην αλητεια των 90's, εσυ με τον Stan απ' οτι φανταζομαι -απο τα γραφόμενα σου- ωραια χρονια, τωρα τι να λεμε, offtopic ειμαστε.

Στην αλητεία των '90s. Μάλιστα.. Και εγώ στην αντίστοιχη του '80 αλλά δεν είναι ήξερα ότι είναι κάτι σαν μαγκιά και θα έπρεπε να τις βγάλουμε εξω (τις ηλικίες) και να τις μετρήσουμε.

Επίσης άσε με να μαντέψω.. η αλητεία των 90's που έζησες εσύ προσωπικά ήταν να βγαίνετε στον δρόμο εσύ και τα φιλαράκια σου (της τότε Τοπικής) με τα κλασσικά ροπαλάκια, να ληστεύετε περαστικούς κλπ.

Ωραία χρόνια ε; :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...