Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα :-)

Θα παραγγείλω σήμερα το απόγευμα τηλεόραση και πλυντήριο από media-κωτσόβολο αντίστοιχα, όμως στο site δεν γράφουν αναλυτικά για τα έξοδα αποστολής.

Δηλαδή εγώ είμαι στον 5ο, το ψυγείο πως θα ανέβει πάνω; Το ανεβάζουν αυτοί ναι, όμως με έξτρα χρέωση; Το γνωρίζει κανείς αυτό;

Σε συζήτηση με φίλη μου που πήρε πέρισυ ψυγείο-ντουλάπα από mediamarkt, ήθελαν περίπου 100ε έξτρα για τον πρώτο όροφο.

Δημοσ.

Κωτσόβολος

Media Markt:

6. Έξοδα και Χρόνοι αποστολής

Τα προϊόντα άνω των 85€ αποστέλλονται στο σπίτι σου ή στο χώρο που θα μας υποδείξεις δωρεάν.

Προσοχή! Κατά την παραλαβή πρέπει να επιδειχθεί έγγραφο ταυτοπροσωπίας και η πιστωτική κάρτα (αν η πληρωμή πραγματοποιήθηκε μέσω πιστωτικής κάρτας).

Οι χρόνοι παράδοσης των προϊόντων και τα έξοδα παράδοσης και επιστροφής αναγράφονται και στην ειδική θέση (information box με την ένδειξη (i) )στη σχετική ένδειξη σε κάθε προϊόν.

• •Η επεξεργασία των παραγγελιών που λαμβάνει η Media Markt Online πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 π.μ. έως τις 19:00. Η επεξεργασία των παραγγελιών, που υποβάλλονται Κυριακές και αργίες πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη μέρα.
  • •Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να επηρεαστεί και από τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλέξει ο πελάτης

(π.χ. ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την Τράπεζα (συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες))

Έξοδα παράδοσης:

Εώς 8kg             Εώς 15 kg             Πάνω απο 15kg

Προϊόντα άνω των 85€

Δωρεάν              Δωρεάν                  Δωρεάν

Παραλαβή από κατάστημα

Δωρεάν              Δωρεάν                  Δωρεάν

Αποστολή στο σπίτι

2,99€                 9,99€                     14,99€

Αναλυτικότατα τα γράφουν. Για σιγουριά, υπάρχει και το τηλέφωνο. Πάρε και ρώτα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για την περιοχή σου και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για 5ο.

Αν όταν έρθουν σου τα γυρίσουν, χαιρέτησέ τους και κλείσε ευγενικά την πόρτα.

Αν τα έχεις προπληρώσει, πρώτα τηλ στο κατάστημα και αν δε βγάλεις άκρη στην αστυνομία.

Δημοσ.

Το ψυγειο ντουλαπα δεν χωραει στο ασανσερ, θελει γερανο να μπει απο το μπαλκόνι και πολύ λογική τιμή ήταν τα 100 ευρω. Να μετρησεις τους χωρους  σου αν περνανε οι συσκευες που θελεις. Αν ναι, συνηθως είναι στην τιμή. Αν πρεπει με τα χερια να κουβαλησουν 100 κιλά για 5 οροφους, ισως χρεωνουν παραπανω. Αν δεν χωραει να μπει στην κουζινα σου και θελει να λυθουν οι πορτες, παλι χρεωνεται.

Δημοσ.

μια μπιρίτσα και κάτι τις να φάνε θα τους κέρναγα πάντως αν κουβαλούσαν 100 κιλά κουτί στον 5ο καις ας γράφει στην σελίδα πως η εταιρία δεν χρεώνει... μεροκαματιάρηδες άνθρωποι είναι.. βάλτους και κάτι στο χέρι με την χειραψία για το γεια σας καθώς φεύγουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμεις πηραμε ψυγειο-ντουλαπα και σηκωσαμε τη γειτονια στο ποδι να ερθει να μας βοηθησει.Τελικα το ανεβασανε 5 ατομα απο τις σκαλες αγκομαχωντας μεχρι τον δευτερο.
Ο γερανος για να το ανεβασει ηταν 80-100 ευρω.

Επεξ/σία από φραμπάλα
Δημοσ.

κανενα συνοικιακο καταστημα δε παιζει? κριμα να τα σκαμε στους αγγλογερμανους χωρις να ψαχτουμε αλλου..

και μονο για πιθανη διαφορα τιμης αξιζει να κοιταξεις, εγω πλυντηριο/στεγνωτηριο και τηλεοραση αγορασα απο τοπικο μαγαζι που ψωνιζω χρονια και μου βγηκε κοντα 200 ευρω πιο φτηνα απο κωτσο/media, με παραδοση στο σπιτι και επισημη εγγυηση αντιπροσωπειας

Δημοσ.

Εγω εκανα παραγγελία ενα καναπε και ενα τραπεζι για το σαλονι ολα μαζι αξιας 800 ευρω.

Θα μου τα φερουν την παρασκευη.επειδη δεν θα ειμαι σπιτι τους λεω στο καταστημα θελω να μου τα κουβαλησουν και επανω στον 2 οροφο που ειναι το σπιτι μου. Μου ειπαν οκ θα μας δωσεις απο τωρα 10 ευρω.τα εδωσα και τελος.

Απλα εγω ουτως η αλλως θα εδινα στα παιδια με την μεταφορα χρηματα μπορει και παραπανω διοτι ειναι πολυ βαρυς ο καναπες και μεγαλος.αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η ταριφα 10 ευρω για το κουβαλημα επανω.αυτα θα τα δωσουν στα παιδια της μεταφορικης η τα τσεπωνει το καταστημα;

Δημοσ.

Συνήθως η δωρεάν παράδοση είναι μέχρι το πεζοδρόμιο κάτω από το σπίτι σου. Για ανέβασμα θέλει συνεννόηση

Δημοσ.

Εμεις πηραμε ψυγειο ντουλαπα και σηκωσαμε τη γειτονια στο ποδι να ερθει να μας βοηθησει.Τελικα το ανεβασανε 5 ατομα απο τις σκαλες αγκομαχωντας μεχρι τον δευτερο.

Ο γερανος για να το ανεβασει ηταν 80-100 ευρω.

Εσείς τι κάνατε, τους κοιτούσατε? :P

• Like 1
Δημοσ.

εγώ προσπαθούσα να βοηθήσω και με διώχναν.(ο αστικός μύθος που οι γυναίκες δε μπορούν να σηκώσουν ψυγεία και λοιπά βάρη)

η μάνα μου είναι στούπα

ο αδερφός μου βοηθούσε

Δημοσ.

κανενα συνοικιακο καταστημα δε παιζει? κριμα να τα σκαμε στους αγγλογερμανους χωρις να ψαχτουμε αλλου..

και μονο για πιθανη διαφορα τιμης αξιζει να κοιταξεις, εγω πλυντηριο/στεγνωτηριο και τηλεοραση αγορασα απο τοπικο μαγαζι που ψωνιζω χρονια και μου βγηκε κοντα 200 ευρω πιο φτηνα απο κωτσο/media, με παραδοση στο σπιτι και επισημη εγγυηση αντιπροσωπειας

στο σκρουτζ εχει δεκαδες συνοικιακα με μακραν καλυτερες τιμες και διαθεσιμοτητα... οποιος θελει του προτείνω 2-3 που εχω δοκιμασει και ειμαι ευχαριστημένος!

και με δωρεαν μεταφορικα ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και ανοιγμα για ελεγχο και τοποθετηση ΔΩΡΕΑΝ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...