Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα σοβαρα τωρα.. Το ντυσιμο του αντρα ειναι το χιουμορ,η αυτοπεποιθηση,η προσωπικοτητα. Εμας καλως ή κακως..εντελως κακως μαλλον ,μας κοιτανε απο την κορυφη μεχρι τα νυχια πιο επιφανειακα, Σαν πρωτη εντυπωση εννοω.

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έχω 2 απορίες κορίτσια:<br><br>

1ον, γιατί τόσο μίσος για τα all star; Είναι παπούτσι μπαλαντέρ, συνδυάζεται εύκολα.<br><br>

2ον, όποιος δεν έχει αρκετά χρήματα για να ντυθεί με τις ακριβές μάρκες ώστε να αποκτήσει το ανάλογο στυλακι τον απορρίπτετε; Ή έχει τελικά έστω μερικές ελπίδες αν ακολουθησει το στυλ αλλά με ρούχα από πιο φθηνά καταστήματα;

αν είσαι 25 και κάτω είναι οκ. Πιο πάνω όχι all star καλύτερα κάνα lacoste για σπορ Look

όσον αφορά τις μάρκες, υπάρχουν affordable μάρκες που είναι πολύ acceptable σε ποιότητα (pull and bear πχ). Αυτό που ξινίζει εμένα είναι τα ρούχα από καλάθι που φαίνονται άθλια ανεξαρτήτως μάρκας. 

Είναι καλύτερο ένα καλό ρούχο παρά 5 άθλια, αλλά από την άλλη μεριά τα ρούχα που γράφουν την μάρκα επάνω με μεγάλα γράμματα τα θεωρώ τέρμα καγκούρικα και δεν θα φορούσα ποτέ. 

• Like 1
Δημοσ.

χεστηκανε για το ντυσιμο αρκει να μην εισαι καγκουρας η γυφτουλας.Το σωμα κοιτανε οπως και εμεις σε εκεινες.Τι ολ σταρ και μαλακιες ρε ολ σταρ φορανε τα παιδακια αθλητικα και κυριλε φορας τιποτα αλλο αθλητικα την μερα κυριλε το βραδυ

• Like 2
Δημοσ.

Στα σοβαρα τωρα.. Το ντυσιμο του αντρα ειναι το χιουμορ,η αυτοπεποιθηση,η προσωπικοτητα. Εμας καλως ή κακως..εντελως κακως μαλλον ,μας κοιτανε απο την κορυφη μεχρι τα νυχια πιο επιφανειακα, Σαν πρωτη εντυπωση εννοω.

Σας κοιτάνε οι άντρες απο την κορυφή μέχρι τα νύχια? You sure?

Επισης

'A man about town can never have too many polos '

Ps. Ελπίζω να μην μιλάτε για την μάρκα...

• Like 2
Δημοσ.

Σας κοιτάνε οι άντρες απο την κορυφή μέχρι τα νύχια? You sure?

Επισης

'A man about town can never have too many polos '

Ps. Ελπίζω να μην μιλάτε για την μάρκα...

Εχετε διαφορετικα κριτηρια...

Δημοσ.

Τα ολσταρ ειναι οκ οταν εισαι νιάτο. Κατα τα άλλα ειναι άβολα, ασχημούτσικα, δε φοριούνται παντού. Προσωπικά τα έχω αντικαταστήσει με camper και στο τςακίρ κέφι με μονόχρωμα σκεητάδικα, που από κάποια απόσταση δε διακρίνονται ως σκεητάδικα.

Τα πόλο ειναι μπλουζάκι μπαλαντέρ, κάθε άνοιξη αγοράζω καμιά δεκαριά σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Γραφειο; Πόλο! Ραντεβού της ούτσας; Πόλο! Καμιά κοινωνική μαλακία; πόλο! Ίδρωσες; Πόλο! Τα πάντα ολα ασιδέρωτα; Πόλο...

Στην παλιά δουλειά ήμουν ο άρχοντας των προνομίων: βερμούδα και κοντομάνικο (όχι αυτά που κάποιοι θα μπορούσαν να παρεξηγηθούν, οχι δεινόσαυρους με το χριστό, οχι πολιτικά, κλπ). Έχω περίπου 150 κοντομάνικα.

Τώρα εξαρτάται τον πελάτη, σε άλλους πάω χύμα σε άλλους πάω με κοστούμι. Σχεδον πάντα, σκάω με πουκάμισο και γραβάτα τις δευτέρες.

Εκτός δουλειάς, τζιν και ίσια γραμμή υφασμάτινα συνήθως, κοντομάνικο, σακάκι, φλις ότι ταιριάζει στην περίςταςη και στον καιρό. Για παράδειγμα, δε θα πάω με σκιςμένο τζιν στο θέατρο αλλά ούτε και με πουκάμιςο στο γήπεδο. Δε θα βάλω κάτι που θα κάνει την παρέα μου να νιώσει αβολα, πχ ξέρω πως κάποια θα βάλει το καινούριο μεταξωτό φουστάνι της, θα σκάσω αντίστοιχα ντυμένος. Ή πάω σε συνάντηση για Python, τζιν και κοντομάνικο.

Όλα αυτα χρειάζονται τα αξεσουάρ τους: κασκόλ, γραβάτες, κάλτσες, ζώνες, ρολόγια, γυαλιά, μανικετόκουμπα, μέχρι και ακουστικά.

Τα παπούτσια ειναι ένα μεγάλο θέμα. Στην τελευταια μετακόμιση έδωσα 15 ζευγάρια.

• Like 4
Δημοσ.

Οκ μ'αυτά που διαβάζω εδώ διαπιστώνω σιγά σιγά ότι μάλλον είμαι από άλλον πλανήτη γιατί πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω X-) επιστρέφω στον πλανήτη μου λοιπόν, όπου τα σταρακια φοριούνται κανονικά από όποιον τα γουστάρει, όπως και τα meme μπλουζάκια και όλα αυτά είναι μια χαρά και σεκσι.

• Like 3
Δημοσ.

Polos, blazers, chinos, κανα 2 pair of jeans, a lot of plain and pinpoint Oxford shirts, και φυσικα αρκετα accessories and shoes οπως προανεφερε ο whodat.

Θα συμφωνησω και γω για τα all stars, μεχρι 25-27 το πολυ.... μετα απλα δεν..... 

• Like 5
Δημοσ.

Αυτο το αν εισαι πανω απο 25 πρεπει να ντυνεσαι ετσι αλλιως ετσι, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Ντυνεσαι οπως αισθανεσαι εσυ! Αυτοι που πανε και αγοραζουν την κουκλα απο την βιτρινα, οτι φοραει δηλαδη, απλα δεν εχουν δικο τους style. Φορανε οτι βλεπουν οτι φορανε οι αλλοι, και απλα ειναι μια κοπια. Φορας οτι σου βγαινει οτι θα μπορουσες να φορεσεις, ειναι πολυ απλο πχ ειναι μπλουζες που σε εμενα δεν πανε αλλα σε εναν φιλο μου θα φαινονταν γαματες! Πολυ απλα γιατι το υποστηριζει σαν συνολο! Αν εσυ αισθανεσαι οτι επειδη εισαι 30 πρεπει να ντυνεσαι ταδε τοτε οκ, αλλα υπαρχουν και αλλοι που ειναι 30 και φορανε κατι αλλο και το υποστηριζουν εξισου καλα. Δεν υπαρχει καποιος κανονας για το τι πρεπει να φορας.

Τωρα ειναι καποια ρουχα που πρεπει να φορεσεις λογω καταστασεων ή δουλειας και αυτα τα φορας ειτε θελεις ειτε οχι. Αν εισαι δικηγορος δεν μπορεις να φορας φουτερ ξερω γω, πρεπει να φορεσεις κουστουμι. Αλλα οταν θα βγεις εξω μπορεις να φορεσεις οτι γουσταρεις, εφοσον το σηκωνει η κατασταση. Δεν υπαρχει το εγω δεν φοραω t shirt πλεον γιατι πατησα τα 30. Οπως αλλα παιδια στα 24 (στην ηλικια μου) που βιαζονται να μεγαλωσουν και φορανε σακακια απο τωρα, λες και ειναι μπαρμπαδες ξερω γω.. 

Σε μενα πραγματικα δεν με ενδιαφερει τι αρεσει στις γυναικες. Αν σε μια κοπελα δεν της αρεσε οπως ντυνομαι θα της εδειχνα το δρομο πολυ απλα. Ειναι αλλες φορες που γουσταρω να βαλω πουκαμισο και αλλες φορες που θελω να φορεσω suicide silence t-shirt με ζακετα, γιατι? cause I'm feeling it. Και ως τωρα δεν εχω ακουσει ποτε σχόλιο για το ντυσιμο μου..

Δημοσ.

Polos, blazers, chinos, κανα 2 pair of jeans, a lot of plain and pinpoint Oxford shirts, και φυσικα αρκετα accessories and shoes οπως προανεφερε ο whodat.

Θα συμφωνησω και γω για τα all stars, μεχρι 25-27 το πολυ.... μετα απλα δεν..... 

τα πολο γιατι ηλικιες ειναι? μην παρω κανενα και με κοροιδευουν στην γειτονια? 

• Like 1
Δημοσ.

Με αφορμή το thread της stavi, κάνω την αντίστοιχη ερώτηση για το τι style ντυσίματος προτιμάτε στους άντρες αν είστε γυναίκα και πως ντύνεστε αν είστε άντρας.

Ρε συ μαν,δλδ μόνο η γνώμη των γυναικών θες να μετράει για το στυλ ντυσίματος που γουστάρουμε σε άνδρες?Τι κουλά ετεροκανονικά είναι αυτά να πούμε.Αλλαξε το ίντρο κ βάλτο απλά τι στυλ ντυσίματος προτιμάτε στους άνδρες χωρίς προσδιορισμούς στο φύλο εκείνου που απαντά.

Στο προκείμενο γουστάρω το πολύ casual ντυσιματάκι στους άνδρες.Τρέντικα τζηνάκια,ιδανικά να τονίζουν τους γλουτούς ενός σέξι αρσενικού ενώ το top το θέλω οπωσδήποτε χειμώνα καλοκαίρι φάση κολλητό.Κάπως έτσι ντύνομαι κ γω

Δημοσ.

Ρε συ μαν,δλδ μόνο η γνώμη των γυναικών θες να μετράει για το στυλ ντυσίματος που γουστάρουμε σε άνδρες?Τι κουλά ετεροκανονικά είναι αυτά να πούμε.Αλλαξε το ίντρο κ βάλτο απλά τι στυλ ντυσίματος προτιμάτε στους άνδρες χωρίς προσδιορισμούς στο φύλο εκείνου που απαντά.

Δικό του είναι το θέμα, άντρας είναι, γυναίκες γουστάρει, οπότε ναι, φυσιολογικό να θέλει γυναικεία γνώμη. Το κουλό είναι που του λες τι να κάνει και δε δέχεσαι ότι δε γουστάρει κάτι άλλο.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...