*nenya* Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 αντρες λεει δεσπονις το νημα οχι παιδακια 3 ποστ πανω.Παιδακια δειχνεις Τον άντρα δεν τον κάνει το ντύσιμο αλλά το μυαλό του, η συμπεριφορά του και οι απόψεις του Αυτό που λέμε 'τα ράσα δεν κάνουν τον παπά'. Δεν θα σταθώ ποτέ μόνο στην εμφάνιση. Τόσα και τόσα ανώριμα ΠΑΙΔΑΚΙΑ έχω γνωρίσει που φοράνε κοστούμι κάθε μέρα. 2
manzah80 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Τον κανουν και τα ρασα τα ρασα τα διαλεγει η ψυχοσυνθεση του σου ξαναλεω παιδακια μου δειχνεις και κοστουμι να φοραγανε παλι παιδακια ειναι αν δεν το καταλαβαινεις ψαχτο καλυτερα.
*nenya* Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δεν μπορείς να αποκαλείς κάποιον 'παιδάκι' αν δεν τον ξέρεις τί άτομο είναι. Αυτή την στιγμή κρίνεις μόνο απ'το ντύσιμο προφανώς. Με γεια σου με χαρά σου, καθένας έχει τα προσωπικά του κριτήρια. Δεν θα σε κάνω να αλλάξεις γνώμη γιατί το βλέπουμε τελείως διαφορετικά ρε συ οι καλύτεροί μου φίλοι ντύνονται έτσι όπως έδειξα και δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα να τους αποκαλέσει κανείς 'παιδάκια' αφού τους γνωρίσει. Το γούστο στο ντύσιμο, στο τί μας έλκει είτε στους άντρες είτε στις γυναίκες, είναι θέμα υποκειμενικό. Οπότε ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Εκτός και αν μιλάς και για τις ηλικίες αυτών στις φωτο που ναι, πόσταρα νέους ανθρώπους [και πάλι όχι παιδάκια όμως]. Δεν γουστάρω να ποστάρω 40+ γιατί δεν είναι άντρες που θα κοίταγα, δεν μ'αρέσει η μεγάλη διαφορά ηλικίας. 2
manzah80 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Νταξει ισως δεν το καταλαβαινεις πως στο λεω και το παιρνεις προσωπικα.Δεν ειναι μονο το ντυσιμο.Δεν σου ειπα οτι ειναι βλαμενο παιδακι σου ειπα οτι δεν βγαζει καμια αρρενωποτητα βγαζει κατι μαλθακο.Το ρουχο παει μαζι με κωδικα συμπεριφορας αυτος δηλαδη που διαλεγει ενα ρουχο ασυνειδητα ταιριαζει και στο πως νοιωθει.Εγω δεν μπορω να βλεπω σκουφακια ολ σταρ μπλουζακια και τετοια χαρουμενα χρωματακια και σταμπες σε αντρες δεν ξερω γιατι με εκνευριζουν μια ζωη επαιρνα ρουχα η μαυρα η ασπρα αθλητικα και υφασματινα παντελονια πουκαμισα ετσι ενοιωθα ανετα.Ο αντρας και βαζω και εμενα μεσα χανει την αρρενωποτητα του συνεχεια ως αποτελεσμα του μαρκετινγκ καπως επρεπε να μπει στο λουκι να ασχολειτε με μοδες μαλακιες και ιστοριες.Σκεψου λιγο και το πως το βλεπω εγω η αληθεια ειναι καπου στην μεση.Τι να σου πω μπορει να ειμαι και σκαλωμενος προιστορικος εγω δεν ξερω.
Ghost_Rider Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 το αλαλουμ εχει γινει με το ντυσιμο και τη μοδα γενικοτερα...αλλα ας μην επεκταθω καλυτερα...
bluesattack Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 To ντυσιμο ειναι μια μορφη..τεχνης.Μπορει να βγαζει την προσωπικοτητα του ατομου , τα βιωματα του , την συναισθηματικη του κατασταση τις θρησκευτικες και πολιτικες πεποιθησεις του , την στρατευμενη για ενα σκοπο σταση σου , η να αποτελει και σοπ θεραπι.Σαν τετοια , οι ενδυματολογικες επιλογες,μπορει να προκαλεσουν ειρωνια και χλευασμο, θαυμασμο, εκπληξη η και προβληματισμο.Επισης σαν τετοια μπορει να επανερχονται ξανα και ξανα στην μοδα περασμενων δεκαετιων στυλ και να αναμιγνυονται με καινουργια. Επισης σαν τετοια ενα ρουχο που μπορει να προκαλουσε ειρωνια σε μια αλλη περιπτωση να προκαλει θαυμασμο αν ειναι φιρμα η αν φοριεται απο εναν σταρ.Επισης σαν τετοια αν ειναι ''προκλητικη'' μπορει να θιγει τους <θεσμους> , η πιο σωστα τις κοινωνικες συμβασεις που εχουν συναφθει για να υπαρχει κοινωνικη σταθεροτητα η εργασιακη παραγωγικοτητα και τα σχετικα 1
alex_000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 ] Αυτή δεν πολύ κολλάει με τις άλλες που δείχνουν metrosexual μοντέλα σε pro φωτογράφηση. Οι απο πάνω είναι οι original φοράω σταρακια μετά τα 25 τύποι. Δεν ξέρω τι τους βρίσκεις, οκ για να φάμε καμιά pizza σπίτι αλλά όχι και πρότυπα ντυσίματος.... 1
*nenya* Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Νταξει ισως δεν το καταλαβαινεις πως στο λεω και το παιρνεις προσωπικα.Δεν ειναι μονο το ντυσιμο.Δεν σου ειπα οτι ειναι βλαμενο παιδακι σου ειπα οτι δεν βγαζει καμια αρρενωποτητα βγαζει κατι μαλθακο.Το ρουχο παει μαζι με κωδικα συμπεριφορας αυτος δηλαδη που διαλεγει ενα ρουχο ασυνειδητα ταιριαζει και στο πως νοιωθει.Εγω δεν μπορω να βλεπω σκουφακια ολ σταρ μπλουζακια και τετοια χαρουμενα χρωματακια και σταμπες σε αντρες δεν ξερω γιατι με εκνευριζουν μια ζωη επαιρνα ρουχα η μαυρα η ασπρα αθλητικα και υφασματινα παντελονια πουκαμισα ετσι ενοιωθα ανετα.Ο αντρας και βαζω και εμενα μεσα χανει την αρρενωποτητα του συνεχεια ως αποτελεσμα του μαρκετινγκ καπως επρεπε να μπει στο λουκι να ασχολειτε με μοδες μαλακιες και ιστοριες.Σκεψου λιγο και το πως το βλεπω εγω η αληθεια ειναι καπου στην μεση.Τι να σου πω μπορει να ειμαι και σκαλωμενος προιστορικος εγω δεν ξερω. Ναι, σε καταλαβαίνω απόλυτα, γι'αυτό σου λέω το βλέπουμε εντελώς διαφορετικά τελικά. Εσύ δεν βλέπεις σ'αυτούς κανένα ίχνος αρρενωπότητας ενώ εμένα μου φαίνονται μια χαρά άντρες και θα επέλεγα άνετα να είμαι με κάποιον που έχει τέτοιο στυλ. [αλλά εγώ είμαι και ανώμαλο ρομπότ που ζει στον κόσμο του οπότε δεν θα βγάλεις άκρη X-) ] Όλο μαύρα μαύρα ή μόνο άσπρα που λες δεν ξέρω, δεν μου πολυαρέσουν, ας υπάρχει και λίγη ποικιλία, δεν πάνε σε όλους τα ίδια χρώματα έτσι κι αλλιώς. Εσύ μπορεί να δείχνεις μια χαρά μ'αυτά που λες και ένας άλλος να δείχνει καραφλώρος. Σκαλωμένος προϊστορικός δεν είσαι καλέ!! Προς θεού! Alex δεν ξέρω ακριβώς το γιατί αλλά μ'αρέσουν! Ίσως μια χαλαρότητα του στυλ τους, ίσως και κάτι το πιο ροκ, κάτι τέτοιο. 1
manzah80 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ρε και εγω θα καθομουν σε παρεα μαζι τους δεν σου ειπα οτι θα τους εφτυνα απλα αν με ρωτουσαν θα τους ελεγα αλλαξε μπλουζα ξερω γω,συνηθως ειναι ευχαριστα ατομα αυτοι.Ε ναι και αυτοι εμενα μπορει να με λενε νεκροθαφτη η μαφιοζο ξερω γω με τα μαυρα πουκαμισα.
DDevil Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ρε και εγω θα καθομουν σε παρεα μαζι τους δεν σου ειπα οτι θα τους εφτυνα απλα αν με ρωτουσαν θα τους ελεγα αλλαξε μπλουζα ξερω γω,συνηθως ειναι ευχαριστα ατομα αυτοι.Ε ναι και αυτοι εμενα μπορει να με λενε νεκροθαφτη η μαφιοζο ξερω γω με τα μαυρα πουκαμισα. Ή μπορει και να μην ασχοληθουν καθολου για το τι φοράς εσύ εγω τα βαριεμαι αρκετα τα ψώνια παντως πάω μια φορά παιρνω οτι ειναι να πάρω και φευγω ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΜΕΓΆΛΗ σημασια στην εμφανιση και το ντυσιμο μονο να ειμαι 100% καθαρος. Αλλα ενα πουκαμισο και 2 χρονια να το έχω δεν με απασχολει. θελω να πάρω κάτι παπουτσια για βολτα τωρα γιατι την αλλη φορά πηγα για ποτάκι με τζινάκι πουκάμισο και παπουτσι nike. ΥΓ Πουκαμισάκια και φιρμες βρισκω με 20-30 ευρώ πχ εχω παρει ενα Lee παντελονι με 20 ευρω τζιν και ενα πουκαμισο με 10.Κοστουμι για επισημα Berto Lucci 70euro και τέλος. 3
manzah80 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ή μπορει και να μην ασχοληθουν καθολου για το τι φοράς εσύ Γιατι σου ειπα εγω οτι θα ασχοληθω?Ειπα τι αρεσει εμενα.Εγω πηγαινα ντυμενος ετσι σε αφτεραδικα στα εξαρχεια αστο ειμαι ειδικη περιπτωση εγω παντου παω.
alex_000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Alex δεν ξέρω ακριβώς το γιατί αλλά μ'αρέσουν! Ίσως μια χαλαρότητα του στυλ τους, ίσως και κάτι το πιο ροκ, κάτι τέτοιο. Αυτό είναι το I live in my mom's bacement στυλ. Ο 30ρης σε πιο rock στυλ είναι καλύτερα έτσι 4
DDevil Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Γιατι σου ειπα εγω οτι θα ασχοληθω?Ειπα τι αρεσει εμενα.Εγω πηγαινα ντυμενος ετσι σε αφτεραδικα στα εξαρχεια αστο ειμαι ειδικη περιπτωση εγω παντου παω. Ναι ασχολεισαι οταν λες στον αλλο βγαλτη δεν μ αρεσει αλλαξε μπλουζα απο που και ως που θα του το πεις αυτο? σε ρωτησε? θα σε περάσει για μυστηριο φιλικά στο λέω.
Papakaliati Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Προφανως πρεπει να ντυνεσαι οπως αισθανεσαι και δεν πρεπει να κρινεις καποιον απο το ντυσιμο του και μονο. Αλλα απο την αλλη δεν ειναι και πολυ λογικο να φορας στα 35 σου οτι φορουσες στα 25 σου, οπως φυσικα δεν ειναι και λογικο να φερεσαι στα 35 σου οπως στα 25 σου.
manzah80 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αν με ρωτησει εγραψα ρε σιγα μην του πω βγαλε την μπλουζα εκτος και αν φοραει καμια του ολυμπιακου 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις