Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο ειναι δικη σου προσωπικη αποψη.. και οπως την διατυπωνεις ειναι και λαθος.. οπως εμενα π.χ δεν μου αρεσαν καθολου τα φαρδυα παντελονια.. 

δηλαδη εσυ στα 18 οταν εβγαινες τιποτα μπουζουκια-ραντεβου με γκομενα τι φορουσες? αναποδο fly ροκ μπλουζα και κοτλε παντελονι?

ειλικρινα.. τοσο πολυ σε ξενιζει κατι τετοιο π.χ?

Daniel_Radcliffe_photoshoot_2013_5.jpg 

Μου φαινεται οτι δεν ταιριαζει με την ηλικια, ειδικα αυτο το βλεπεις και στο προσωπο.

Σιγα μην ντυνομουν και σαν τον κατακουζινο κιολας. Μπουζουκια δεν πηγαινα 18 χρονων. Σε κλαμπ που πηγαινα φορουσα τζιν,ενα ωραιο t shirt και ζακετα απο πανω. Τωρα που ειμαι 24 αν παω μπουζουκια θα βαλω ενα πουκαμισακι οχι ομως αυτα που φορανε με κουστουμια τα μονοχρωμα, αλλα τα πιο νεανικα που εχουν πανω βουλιτσες κτλ αν καταλαβες..

• Like 1
  • Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

οχι ομως αυτα που φορανε με κουστουμια τα μονοχρωμα, αλλα τα πιο νεανικα που εχουν πανω βουλιτσες κτλ αν καταλαβες..

αυτο ειναι το δικο σου στιλ...  το να μην σου αρεσει το αλλο στιλ ειναι λογικο... αλλα το να λες οτι δεν κανει για την ηλικια ειναι λαθος... 

Δημοσ.

Ποτέ δε φορουσα σταρακια. Δε ξερω γιατι. Νομιζω πως δε τα θεωρουσα ωραια σαν παπουτσια. Γενικα ομως, αθλητικα φοραω ακομα και τωρα, απλα άλλες μαρκες.

Για αντρικο ντυσιμο ειμαι υπερ του τζιν και πόλο μπλουζακι, μποτακι ή στη πιο χυμα φαση αθλητικο σε αυστηρη γραμμη.

Δημοσ.

Ποια είναι η γνώμη σας για τζιν και πουκάμισο την μέρα (όχι κλασσικό στυλ, πιο νεανικό); Εννοώ για καφέ το απόγευμα και όχι βράδυ σε μπαρ ή κλαμπ. Ταιριάζει ή να το αφήσω μόνο για νυχτερινές εξόδους;

Είμαι 21.

Δημοσ.

θα σας πω τι ντύσιμο μου αρέσει στον άντρα , εμένα δηλαδή
μου αρέσει να φοράω ότι με κάνει να νιώθω καλά ανάλογα με την περίπτωση. Θα φορέσω τζιν σκισμένα και μυστήριες μπλούζες καλής ποιότητας απο Αγγλία πχ (Εδώ έβρισκα της πούτσας και το θεωρούσα προσβολή) με θέμα τον Σατανά γιατι μου αρέσουν και με κάνουν να νιώθω ευχάριστα. Αυτό όταν θα βγω βράδυ με παρέα για να πάμε να πιούμε τίποτα ή να φάμε και να κάνουμε βόλτες στην πόλη. Μου αρέσει αυτό , νιώθω άνετα

Καθημερινά , στην δουλειά , στο γυμναστήριο κλπ φοράω μπλούζες που με κάνουν να νιώθω άνετα , δηλαδή δεν φοράω κάτι που δείχνει καλύτερα το σώμα μου , φοράω κάτι που νιώθω άνετο πάνω μου (δηλαδή συχνά φοράω τα ρούχα μου μπόλικα , συνήθως γιατι στο νούμερο μου δεν χωράνε χέρια κ ώμοι και ειναι ενοχλητικό.

Τα ρούχα που θα φορέσω για να πάω ακόμα και σε γάμο θα πρέπει να είναι άνετα να πέσω να κοιμηθώ ακόμα χωρίς ενόχληση (ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί ένας γρήγορος υπνάκος και ειναι και αναζωογονητικός).  Αν χρειαστεί να φορέσω κυριλέ ρούχα γιατι βρέθηκε ευκαιρία για δουλειά ναι θα τα φορέσω , δεν υπάρχει πρόβλημα αλλα δε θα είμαι σα μπάμιας , θα φορέσω κυριλέ ρούχο όπως το βλέπω εγώ για να είμαι άνετος.

Με λίγα λόγια η άνεση μου ειναι μεγαλύτερη και απο την δύναμη του ρεύματος στις κολόνες της ΔΕΗ , δεν σταματάει με τίποτα αν δεν κλείσεις το ρεύμα απο τα κεντρικά (=θάνατος) δηλαδή μεταθάνατον μπορούν να με ντύσουν με κουστούμι που δεν θα είναι άνετο , δεν θα παραπονεθώ , όσο είμαι όρθιος όμως θα είμαι άνετος.

Όσο για τις γκόμενες , οκ , θα με δει κάποια να φοράω φόρμα κολλητή αφού έχω μεγάλα πόδια σε σχέση με επάνω και δεν μπορώ να φοράω φουστανέλες , θα με δει να φοράω μπλούζα της επιλογής μου και θα πει "δεν μ αρέσει όπως ντύνεται". Με γεια της με χαρά της , είμαι 26 και μοιάζω κανα 20ρι χρονών , μικροδείχνω και αν κοιμάμαι καλά και τρώω καλά είμαι φρέσκος και δροσερός σαν πορτοκαλάδα που έστυψες με πορτοκάλι απο τον κήπο σου , μπορώ να παίζω μπάλα με μικρότερες που δεν έχουν τέτοια προβλήματα ή γενικότερα με κοπελιές που δεν ψάχνουν τον μπάρμπα με το bmw , όσες ψάχνουν ταιριάζουν μαζί του κ όχι μαζί μου , γιατί να αλλάξω?

δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους ξεκολλάτε  

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Ποια είναι η γνώμη σας για τζιν και πουκάμισο την μέρα (όχι κλασσικό στυλ, πιο νεανικό); Εννοώ για καφέ το απόγευμα και όχι βράδυ σε μπαρ ή κλαμπ. Ταιριάζει ή να το αφήσω μόνο για νυχτερινές εξόδους;

Είμαι 21.

Ολα τα πουκαμισα ταιριαζουν με τζην για καφε. Απλα φροντισε να τα φορας απο μεσα απο το παντελόνι αν το στυλ τους ειναι για να φοριουνται ετσι γιατι αλλιως μπορει να φανεις σα χασαπης.

Νόμιζα ότι ρώτησες δεν διάβασα καλά το ποστ...

πάντως έτσι μιας και το ξεκινήσαμε εσύ μπορεί να διαφωνείς και να τα φοράς με μαγιό :P αλλά ούτε οι ίδιοι δεν διαφωνούν στις περισσότερες φωτό τα μοντέλα φοράνε σταράκια... βασικά οκ generic πάνινα αλλά το ίδιο είναι

Δες εδώ και πες μου ποιός απο αυτούς δεν θα μπορούσε να φορέσει σταράκια με το ντύσιμο που έχει :P

http://www.pullandbear.com/gr/en/man/t-shirts-c29070.html

Ναι δε λεω, με ολα αυτα θα ταιριαζαν τα σταράκια. Επισης με χιλια δυο αλλα στυλ. Μπαλαντερ ;)

Δημοσ.

Πάντως τελευταία, βλέποντας να εξαπλώνεται η μόδα του τελευταίου καιρού σχετικά με τις αντρικές φούστες που πολλοί πληρώνουν ( ;; ) για να τις αγοράσουν ( ;;; ) και να τις φορέσουν ( ακόμα πιο πολλά ==> ;;; ) συνειδητοποιώ ότι πράγματα καθημερινά που τα θεωρούσα μειονεκτήματα , ατυχίες κλπ επάνω μου , είναι πταίσματα μπροστά σε αυτό , οπότε μου ανεβάζει το ηθικό και ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μου. Οτι θα κατακτήσω τον κόσμο και οτι δεν υπάρχει δεν μπορώ , αλλά δεν θέλω !

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάτι τέτοια μικροπράγματα εκεί έξω και βοηθάνε τον κόσμο.

Αυτός το φοράει και κάποιος άλλος γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Φουστάνι για το ηθικό του άλλου.

mzz96133_grey%20marl_xl.jpg

Δημοσ.

Πάντως τελευταία, βλέποντας να εξαπλώνεται η μόδα του τελευταίου καιρού σχετικά με τις αντρικές φούστες που πολλοί πληρώνουν ( ;; ) για να τις αγοράσουν ( ;;; ) και να τις φορέσουν ( ακόμα πιο πολλά ==> ;;; ) συνειδητοποιώ ότι πράγματα καθημερινά που τα θεωρούσα μειονεκτήματα , ατυχίες κλπ επάνω μου , είναι πταίσματα μπροστά σε αυτό , οπότε μου ανεβάζει το ηθικό και ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μου. Οτι θα κατακτήσω τον κόσμο και οτι δεν υπάρχει δεν μπορώ , αλλά δεν θέλω !

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάτι τέτοια μικροπράγματα εκεί έξω και βοηθάνε τον κόσμο.

Αυτός το φοράει και κάποιος άλλος γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Φουστάνι για το ηθικό του άλλου.

mzz96133_grey%20marl_xl.jpg

ουτε καν....μακριααααα!εγω οταν βγαινω φοραω τζιν με κοντομανικο πολο ή μακρυμανικο πολο,κανα πουκαμισακι για καφε του στυλ μικρο καρο ή κανα μονοχρωμο με λεπτομερεια(με εμαθε να ντυνομαι η κοπελα μου και πλεον γυναικα μου χαχα) παπουτσια τωρα μου αρεσουν τα μποτακια τα σουεντ που φοριουνται μεχρι και τελη μαιου συν τα αθλητικα που εχω κανονικα και τα χαμηλα!!

Δημοσ.

σύμφωνα με τους επιστήμονες οι γυναίκες κοιτάζουν αν περιτριγυρίζεσαι απο άλλες γυναίκες , αν ναι τότε αυτό ειναι το ΟΚ στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους που σηματοδοτεί μια κατάσταση οίστρου για να ζευγαρώσουν και να κάνουν τα παιδιά του μιας και υποσυνείδητα πιστεύουν πως κουβαλάει top-notch genes 

Για μια στιγμη νομιζα οτι βλεπω ντοκυμαντερ αναπαραγωγης πιθηκων :P 

• Like 1
Δημοσ.

Για μια στιγμη νομιζα οτι βλεπω ντοκυμαντερ αναπαραγωγης πιθηκων :P

Δεν λέει ψέματα ο Vapir... παίζει μεγάλο ρόλο το preselection.

Όσο για τους πιθήκους, μην νομίζεις ότι είμαστε κανένας τρομερά εξελιγμένος πολιτισμός... έχουμε δρόμο ακόμα.

• Like 2
Δημοσ.

χαζεύω αυτό εδώ καμιά φορά γιατί εχει πλάκα

https://www.facebook.com/klarinogampros1/?fref=ts

αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνεται και τους έχει βγάλει ολους κλαρινογαμπρούς... μα δεν εχει αφήσει στυλ για στυλ που να μην το έχει κράξει

για μένα κλαρινογραμπρος είναι ένα και μοναδικο στυλ αυτό... αυτοι οι μπουζουκόβιοι με μεγάλα  V ή ανοιχτό πουκάμισο και με αλυσίδα. Αυτούς ξεκινήσαμε να λεμε κλαρινογαμπρούς αν θυμάμαι καλά πριν κανα δυο χρονάκια και τώρα τους λέμε όλους έχω την ασίθηση.

Εντωμεταξύ εμένα που μου αρεσε το μουσι τωρα εχω βαρεθει να το βλεπω

Δημοσ.

χαζεύω αυτό εδώ καμιά φορά γιατί εχει πλάκα

https://www.facebook.com/klarinogampros1/?fref=ts

αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνεται και τους έχει βγάλει ολους κλαρινογαμπρούς... μα δεν εχει αφήσει στυλ για στυλ που να μην το έχει κράξει

για μένα κλαρινογραμπρος είναι ένα και μοναδικο στυλ αυτό... αυτοι οι μπουζουκόβιοι με μεγάλα  V ή ανοιχτό πουκάμισο και με αλυσίδα. Αυτούς ξεκινήσαμε να λεμε κλαρινογαμπρούς αν θυμάμαι καλά πριν κανα δυο χρονάκια και τώρα τους λέμε όλους έχω την ασίθηση.

Εντωμεταξύ εμένα που μου αρεσε το μουσι τωρα εχω βαρεθει να το βλεπω

κλαρινογαμπρός μπορείς να διαβάσεις/ακούσεις να αποκαλείται και κάποιος γυμνασμένος αλλα ποτέ δεν θα ακούσεις κάποιον που γυμνάζεται και προσέχει τον εαυτό του να λέει κάτι τέτοιο για κάποιον άλλο, τυχαίο? Και μάλιστα γνωρίζω τοσο κόσμο με γαμάτα σώματα κ κανείς δεν έχει κόμπλεξ , κανείς δεν θα αποκαλέσει κάποιον χοντρό , άσχημο κλπ προσπαθώντας να τον μειώσει γιατι δεν έχουν ανάγκη να μειώσουν κανέναν.

Αν και σε αυτές τις σελίδες τα άτομα που συχνάζουν και κράζουν είναι χειρότερα απο τα αντικείμενα κραξίματος. 

Δημοσ.

Κυκλοφορώ πάντα και παντού με βερμουδα.

Από πάνω διάφορες μπλούζες κατά προτίμηση από παιχνίδια, cartoons και άλλα σχετικά.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...