Panagioths94 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια.Εχω εναν υπολογιστη midi tower με cpu i5 2400 με αλλαγμενο cooler coolermaster blizzard(16 ευρω εκανε) και gpu gtx 970 mini.Παιζω cod black ops 3 στα ultra αλλα πιανω θερμοκρασιες 70-75 max και σε cpu και σε gpu.Ειναι καλες οι θερμοκρασιες αυτες ή να ανησυχισω?
aris1986 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Nαι ειναι υψηλες, ειδικα για aftermarket ψυχτρα. Το εχεις καθαρισει ποτε;
Panagioths94 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ναι το καθαρισα.Και παστα εχω αλλαξει.Τι μπορω να κανω?
Xristaras12 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 καλά δεν είναι και καμιά τρομερή η blizzard που πήρες,πεταμένα λεφτά. Ας έβαζες λιγα ακόμα για μια raijintek themis. επίσης οι Mini εκδόσεις τις 970 υποφέρουν απο θερμοκρασίες και throttling, ιδιαίτερα της gigabyte. 1
teo20net Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 καλά δεν είναι και καμιά τρομερή η blizzard που πήρες,πεταμένα λεφτά. Ας έβαζες λιγα ακόμα για μια raijintek themis. επίσης οι Mini εκδόσεις τις 970 υποφέρουν απο θερμοκρασίες και throttling, ιδιαίτερα της gigabyte. Συμφωνώ με τον Xristara. Για το setup σου βλέπεις φυσιολογικά νούμερα. Αν θέλεις να κατέβεις, τότε πας σε άλλη ψύκτρα. Αν θέλεις βέβαια η νέα ψύκτρα να αποδώσει και να ρίξεις και τις θερμοκρασίες της GPU τότε πρέπει και το κουτί σου να είναι κατάλληλο. Τι case έχεις;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 για gpu οι θερμοκρασιες ειναι καλες... για cpu ειναιλιγο ανεβασμενες...μηπως εσφηξες πολυ το cooler?
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Έβαλες σωστή ποσότητα(λίγη βάζουμε) πάστας? Ποια πάστα έβαλες? Σε πόσες στροφές λειτουργεί το fan της ψύκτρας? Όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι δεν έκανες καλή επιλογή ψύκτρας. Ποιο είναι το κουτί σου και πόσα fan έχεις?
Panagioths94 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Παστα εβαλα σε νορμαλ ποσοτητα νομιζω.Ισως βεβαια και λιγο παραπανω.Το κουτι μου ειναι midi tower(τωρα μαρκα μουφα).Απο φαν εχω ενα μονο.Τωρα σε ποσες στροφες λειτουργει δεν ξερω.Παντως με 3pin ειναι.Αν ειναι να παρω καποιο καινουργιο και καλο.Απο το να χαλασει το pc καλυτερα να χασω τα 15 ευρω.
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αυτά τα κουτιά είναι της πλάκας. Σίγουρα πρέπει να το αλλάξεις, φταίει δεν φταίει αυτό. Σίγουρα ως ένα βαθμό φταίει. Με ένα fan δεν κάνει καλό εξαερισμό. Διαθέτεις χρήματα για ουτί και πόσα? 1
Panagioths94 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Πηρα ενα δευτερο case fan.Οι θερμοκρασιες σε γενικες γραμμες επεσαν.Μαλλον δεν ειχε καλο εξαερισμο.Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα