MySql Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Επειδή, σκέφτομαι να πάρω μία πιστοποίηση για Η/Υ τύπου (Ecdl-Keycert) για να χρησιμοποιηθεί στο βιογραφικό για ΑΣΕΠ και κλπ... Έχω λοιπόν κάποιες απορίες που όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει. 1. Τρεις ενότητες(Word, Excel Internet) ή έξι (Word, Excel, Internet, Access, Power Point,Windows) 2. Ecdl ή Keycert (100 ευρώ λιγότερα) 3. Η ισχύς του είναι εφ' όρου ζωής όπως μου είπαν ή ανα τακτά χρόνια διαστήματα πρέπει να ξαναδίνω; Ευχαριστώ Πολύ Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2015 από MySql
Mr_Proper Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Για το 3 τελευταία φορά που κοίταξα (πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ παλιά ) για ECDL πρέπει να ανανεώνεις την πιστοποιηση και ειναι και λογικό γιατι αλλάζουν τα προγραμματα το πχ office 2003 με το σημερινό έχει τεράστιες διαφορες. Το ίδιο και ο Internet.
MySql Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Για το 3 τελευταία φορά που κοίταξα (πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ παλιά ) για ECDL πρέπει να ανανεώνεις την πιστοποιηση και ειναι και λογικό γιατι αλλάζουν τα προγραμματα το πχ office 2003 με το σημερινό έχει τεράστιες διαφορες. Το ίδιο και ο Internet. Σε ένα εκπαιδευτήριο που πήρα τηλέφωνο μου είπαν πως ισχύει εφ' όρου ζωής; Για τα άλλα δύο δεν γνωρίζεις κάτι;
MySql Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Για το (γ) δες εδώ. Πφφ, άντε να βγάλεις άκρη τσέκαρε αυτό, τι να πιστέψουμε τώρα;
Razor_7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Με τετοιο ονομα θα περιμενε κανεις να σου φαινονται δημοτικο αυτα ;p
mylo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 για ασεπ πάντως μια βεβαιωση της σχολής σου οτι έχεις παρακουλουθήσει επιτυχώς 4 μαθήματα πληροφορικής αρκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα