Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Επειδή, σκέφτομαι να πάρω μία πιστοποίηση για Η/Υ τύπου (Ecdl-Keycert) για να χρησιμοποιηθεί στο βιογραφικό για ΑΣΕΠ και κλπ... Έχω λοιπόν κάποιες απορίες που όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει.

1. Τρεις ενότητες(Word, Excel Internet) ή έξι (Word, Excel, Internet, Access, Power Point,Windows) 

2. Ecdl ή Keycert (100 ευρώ λιγότερα)

3. Η ισχύς του είναι εφ' όρου ζωής όπως μου είπαν ή ανα τακτά χρόνια διαστήματα πρέπει να ξαναδίνω; 

Ευχαριστώ Πολύ

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.

Για το 3 τελευταία φορά που κοίταξα (πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ παλιά ) για ECDL πρέπει να ανανεώνεις την πιστοποιηση και ειναι και λογικό γιατι αλλάζουν τα προγραμματα το πχ office 2003 με το σημερινό έχει τεράστιες διαφορες. Το ίδιο και ο Internet.

Δημοσ.

Για το 3 τελευταία φορά που κοίταξα (πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ παλιά ) για ECDL πρέπει να ανανεώνεις την πιστοποιηση και ειναι και λογικό γιατι αλλάζουν τα προγραμματα το πχ office 2003 με το σημερινό έχει τεράστιες διαφορες. Το ίδιο και ο Internet.

Σε ένα εκπαιδευτήριο που πήρα τηλέφωνο μου είπαν πως ισχύει εφ' όρου ζωής; Για τα άλλα δύο δεν γνωρίζεις κάτι;  

Δημοσ.

για ασεπ πάντως μια βεβαιωση της σχολής σου οτι έχεις παρακουλουθήσει επιτυχώς 4 μαθήματα πληροφορικής αρκεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...