Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η παροχή υπηρεσιών αμείβεται με το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρεις , αν λοιπόν έρχεται το λεωφορείο κάθε 1.30 τότε δεν πρόκειται να σου δώσω ούτε ένα cents.

Αν έχει τσίπα ο ιδιοκτήτης πρέπει να σου φέρει και το αντίστοιχο δώρο μαζί με ένα μεγάλο συγγνώμη, εμένα μου έχει έρθει παραγγελία μετά από 2 ώρες παλιά και του είπα πάρτα και φατα εσύ τότε μου είπε sorry και μου τα άφησε στην μιση τιμή .

Ρε παιδιά σόρι, στον ίδιο πλανήτη ζούμε;

Εγώ ξέρω ότι η παροχή υπηρεσιών πάει με χρέωση που καθορίζει αυτός που παρέχει την υπηρεσία. Σε κουρεύω για 10 ευρώ. Σου φέρνω την πίτσα για 5. Ιδιαίτερα με 15. Δε σου άρεσε το κούρεμα, η πίτσα, τα ιδιαίτερα; Tough luck, μου χρωστάς το ποσό που συμφωνήσαμε και την άλλη φορά μην έρθεις αν δε γουστάρεις.

Έχετε φάει κόλλημα όλοι με τσίπα και δώρο και μαλακίες. Ναι, αν είναι ο άλλος καλός επαγγελματίας θα κοιτάξει να σε εξυπηρετήσει όσο μπορεί καλύτερα δεδομένων των συνθηκών. Την πίτσα θα τη φας τζάμπα. Το κούρεμα θα σου πει να στο ξανακάνω αλλιώς.

Αλλά αυτό θα το κάνει επειδή θέλει, όχι επειδή είναι υποχρεωμένος από το δίκιο σου. Εφόσον δεν είχατε συμβόλαιο για κάτι, αν δε θέλει δεν το κάνει και τέλος της συζήτησης.

Ήμαρτον δηλαδή.

Defacer Ναι τα δρομολόγια πρέπει α τηρούνται και για Αυτό υπάρχουν. Αλλιώς δεν θα είχαν πρόγραμμα και απλά θα πήγαινες και θα περίμενες. Όπως περιμένεις ο υπάλληλος να είναι στο πόστο τις ώρες που αναγράφει το ωράριο έτσι και τα λεωφορεία

Φυσικά πρέπει να τηρούνται τα δρομολόγια, αλλά όπως ξέρεις η υπόσχεση που σου δίνουν είναι best effort: θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι το λεωφορείο/τρένο/whatever στην ώρα του. Αν όμως δεν τα καταφέρουμε και αργήσει μισή ώρα, λυπάμαι χάσατε. Δε σου έχουν υπογράφει SLA να τους πεις δεν τηρήσατε το δικό σας μέρος δεν πληρώνω.

• Like 2
  • Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Φυσικά πρέπει να τηρούνται τα δρομολόγια, αλλά όπως ξέρεις η υπόσχεση που σου δίνουν είναι best effort: θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι το λεωφορείο/τρένο/whatever στην ώρα του. Αν όμως δεν τα καταφέρουμε και αργήσει μισή ώρα, λυπάμαι χάσατε. Δε σου έχουν υπογράφει SLA να τους πεις δεν τηρήσατε το δικό σας μέρος δεν πληρώνω.

σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζω το αργησες κτλ δεν πληρωνω. Απλα ναι σε ενα βαθμο θελω να τηρουνται τα δρομολογια αλλιως μην τα βαλεις κανα και γραψε ενα ξεκινανε πχ 6 πμ και περναει καθε 15-30 λεπτα.

Ταλλινν που ειμαι εκτος του οτι εχω εφαμοργη με δρομολογια κτλ εχει και real timev view που ειναι τα λεωφορεια (τα βλεπεις που κουνιουνται στο χαρτη) εχω και την επιλογη να μπω σε μια σελιδα να δω τι ωρα ερχεται το λεωφορειο μου και να ειμαι στη σταση 2 λεεπτα πριν ετσι και κερδιζω απειρο χρονο και μπροω να καννισω τις δουλειες μου!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για πες εδώ για GPS στα οχήματα κι οι οδηγοί θα σε πάρουν με τις πέτρες...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για πες εδώ για GPS στα οχήματα κι οι οδηγοί θα σε πάρουν με τις πέτρες...

ναι ρε στην Ελλαδα ειμαστε γαματοι και δεν καταδεχομαστε τιποτα αλλα θελουμε να ειμαστε καλυτεροι και να προοδευσουμαι

Δημοσ.

Αυτά που λένε ο alex και ο gregdel παραπάνω.

Έεεεεεεελα το καλό το καλό το clickbait σπαρταράει λέμε!

Πώς συνδέεται το πόση ώρα περίμενες με το αν χτύπησες το εισιτήριο;

Εγώ αν παραγγείλω πίτσα και μου τη φέρουν μετά από 2 ώρες δικαιούμαι να τη φάω τζάμπα;

Παλαιότερα, αν αργούσαν την παραγγελία ορισμένα φαγάδικα περισσότερο από μισή ώρα, μπορούσες να μην την πληρώσεις, γενικά ήταν πολύ τυπικοί με αυτό και μετρούσε πολύ.

Αλλά ως γνωστόν σε αυτή τη χώρα, αντί να προοδεύουμε, πάμε τάχιστα προς τα πίσω, έτσι πλέον άντε να σου πει θα σε κεράσω μια κόκα κόλα την επόμενη φορά, που φυσικά δε θα το σημειώσει καν...

Ξεφεύγω από το θέμα αλλά θα πρέπει ν'ανοίξουμε ένα θέμα για το πόσο κακοί καταναλωτές είμαστε και το πώς έχουμε επιτρέψει να μην έχουμε παρά ελάχιστα δικαιώματα...

Δημοσ.

Παλαιότερα, αν αργούσαν την παραγγελία ορισμένα φαγάδικα περισσότερο από μισή ώρα, μπορούσες να μην την πληρώσεις, γενικά ήταν πολύ τυπικοί με αυτό και μετρούσε πολύ.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΗ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ.

Τουλάχιστον όχι αν πρόκειται να φας και την πίτσα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΗ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ.

Τουλάχιστον όχι αν πρόκειται να φας και την πίτσα.

Φιλε μου υπάρχει αγορανομικος κώδικας δεν μπορει ο κάθε μαγαζάτορας να κάνει ότι γουστάρει.Τι ετσι είναι αντε ανοιξα ένα μαγαζι και δινω ότι ποιοτητα θελω ότι υλικα θελω ότι μεριδα θέλω?και μετα λεω στον άλλο αμα δε γουστάρεις μη ξαναρθεις δεν υπογραψαμε και συμβολαιο? χαχα δεν παει καθολου ετσι το πραγμα.Μαγαζι που δεν έχει δελτιο παραπονων στην εισοδο πάει μέσα για να ξεκινήσουμε από τα βασικά σε λιγο θα αρχισουν να φευγουν κ συγκεκριμενα άρθρα.

Το ότι δεν θα ψωνισω ξανα εννοείται αλλα αν ο άλλος παει να το παιξει υφάκι ξερολας κτλπ θα χάσει.Πλακα θα έχει να τον τρεξεις λιγο να βαλει λιγο μυαλο να μη νομιζει ότι απευθύνεται σε βλάκες.

ΥΓ Το αν σου δώσει κατι σκαρτο και κινδυνεψει η υγεια σου είναι θεμα ποινικο πλεον με αυτοφωρο κανονικα το αν δεν δωσει αυτά που είναι υποχρεωμένος να εχει είναι θεμα αγορανομιας.

σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζω το αργησες κτλ δεν πληρωνω.

Αμα δεν έχει ο άλλος πως θα πληρώσει? Έιναι μονος του αμαξι δεν έχει λεφτα για ταξι δεν έχει και ενιωσε μια αδιαθεσια και παει στο γιατρο. Μεσα στο λεωφορειο θα τον πιάσει ο ελεγκτης και θα του πει πληρωσε?

Οι συγκοινωνιες μέσα σε ένα λιμάνι γιατι είναι τσαμπα και δεν πληρώνεις εισιτηριο? να ειχε θεσπιστεί και για τους ανεργους τουλάχιστον μεσα στην περιοχη τους ή προς το πανεπιστημιο να πηγαινοέρχονται δωρεάν. Όπως πηγαινοέρχονται τοσα χρονια οι σεβαστοι πολιτικοι μας και με ακομα πιο ακριβα μεσα όχι με ένα λεωφορειο.

Επεξ/σία από DDevil
Δημοσ.

Καλα τον εκαναν τον εγκληματια. Πρεπει να καταναλωνουμε, να πληρωνουμε τους φορους για να ξερχρεωσουμε.

Τι να ξεχρεώσουμε ρε φιλε όλα στημενα ηταν από ότι φαινεται .... :(

τοσα χρονια μας πουλησαν μια ψευτικη ευημερια μας αποχαυνωσαν και τωρα καταστραφήκαμε.Μας αποδυνάμωσαν

Δημοσ.

Έχεις ακούσει κάτι που λένε για την αμάθεια φίλε?? Η κάτι άλλο που λένε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς (να γράφεις στην προκειμένη)

Άκου λοιπόν να μάθεις και εσύ και άλλοι που διαβάζουν γιατί απέρριψε ο εισαγγελεας την μήνυση του άνεργου πολίτη, αν έχει δικούς του νόμους ο εισαγγελέας κτλ κτλ

Επειδή πάντα γινόταν αυτό το 'μήνυση, και καπάκι μήνυση από τον άλλον για ψεύδη κατάμήνυση' έχει αλλάξει ο νόμος και όταν μας κάνουν μήνυση και στα καπάκια κάνουμε και εμείς ο εισαγγελέας κοιτάει πάντα το αποτέλεσμα της πρώτης μήνυσης! Αφού δικαστικά δικαιώθηκε η μεριά του εισπράκτορα τότε η άλλη μπαίνει στο αρχείο δεν την κοιτάνε καν! Αν αθώονοταν ο πολίτης τότε αυτομάτως έμπαινε σε λειτουργία από τον εισαγγελέα η δικιά του μήνυση προς τους άλλους! Με λίγα λόγια σκέψου ένας που κάνει μαύρη την γυναίκα του στο ξύλο, αυτή του κάνει μήνυση και καπάκι της κάνει και αυτός ότι λέει ψέμματα! Αν στην δική αποδειχτεί ότι την έκανε μαύρη ποιος ο λόγος να εξετάσουν και την δικιά του μήνυση μετά??

Άλλο παράδειγμα, σου κάνω μήνυση για απάτη στα πλαίσια του αυτοφώρου, σχηματίζεται δικογραφία κτλ και μου κάνεις και συ και πάμε και οι δυο για νάνι στο τμήμα! Ο εισαγγελέας υπηρεσίας λαμβάνει γνώση της υπόθεσης και αποφασίζει αν εσύ θα κοιμηθείς στο κρατητήριο μέχρι την επόμενη της δίκης και εγώ θα πάω σπιτάκι μου και ας είναι αυτόφωρο το αδίκημα!!

Και χίλια δυο αλλά παραδείγματα..

Έχεις πλάκα που λες θα έκανες μήνυση στον εισαγγελέα, λες αυτός να μην ξέρει να κάνει την δουλειά του και να σ παραβιάζει τον νόμο?

Δεν λέω ότι είναι όλοι άγιοι λέω ότι ξέρουν πάντα τι κάνουν..

και εσύ βρέ λεβέντη (αν ειναι ετσι  οπως γράφεις) πού ξέρεις ποιός εκανε μήνυση πρώτος η μύρισες τά νύχια σου κ εβγαλες αυτό τό συμπερασμα ?  η εισαι ξαδελφομπατζανάκης του ελεγκτή κ στό ειπε ? δηλαδή μέ παράτησε εμένα η κοπελιά μου κ ηρθε σέ σένα εγώ από αντιδραση σε πλακώνω στίς φάπες κ παω κ σού τραβάω κ μιά μήνυση αμέσως γιά εξύβριση κ βάζω κ εναν- δυό ψευδομαρτυρες που δηθεν τά  ακουσαν ολα  ,  κ εσύ μετά  από 2-3 ημέρες μού κανεις μηνυση για ξυλοδαρμό ο εισαγγελέας θά βάλει την μηνυση την δικειά σου στά σκουπίδια επειδή προηγείται η δικειά μου η μπορεί κ νά βαριέται νά διαβασει την δικειά σου , αν κατάλαβα καλά    αυτό εννοείς ? γιά απάντα βρέ λεβέντη γιατί δέν στέκει αυτό πού εγραψες.... η εχεις τήν εντύπωση οτι δικαστήριο θά εβγαζε απόφαση υπέρ τού αεργου (ασήμαντο ανθρωπάκι γι αυτούς ) πού τά εβαλε μέ τό κράτος (ελεγκτής). σέ αυτη την περιπτωση υπαρχει  καραμπινάτη  παράνομη προσωποκρατηση μεσα στο λεωφορειο  κ νομική  παράβαση  τελεία κ παύλα , μάλλον ο αεργος ηταν κ μπατίρης κ ισως  κ λίγο χαζούλης ανθρωπος κ δέν εβαλε καν δικηγορο λόγω χρημάτων κ την πάτησε   τουλάχιστον οσον αφορα την παρανομη προσωποκρατηση πάντα κ οχι τα υπολοιπα ψευδομαρτυρια η εξυβρση κλπ (κ γιά νά ξέρεις αυτός  πού δέν εχει δουλειά λεγεται αεργος κ οχι ανεργος οπως γραφεις ετσι πληροφοριακά ...

• Like 1
Δημοσ.

Λεβεντοπαιδο αριστο μεταξύ μας επειδή οι ελεγκτες είναι λιγο μλκες κάποιοι και την έχουν δει αστυνομια κτλπ περα από τη συζητηση που κανουμε εδώ μεσα και τι θα ηταν σωστο και δικαιο (πχ ενας ανεργος να μη πληρωνε καθολου) όπως εγραψα και πριν αν έχεις  ψιλά βγαλε ένα εισιτηριο να έχεις το κεφάλι σου ησυχο και τέλος γιατι θα μανουριάσεις με τον ελεγκτή θα ερθει να σου πει σε κραταω μεχρι το τμημα εσυ θα του πεις είναι παρανομο φυγε από μπροστα μου και θα γινει καμια μλκια μπροστα σε ολους.... αστο καλυτερα πληρωσε το εισιτηριο και τελος. Εδώ την άλλη φορα προτιμησαν να σκοτωθεί ένα παιδι για χαρη ενός προστιμου των 40 ευρω ελεος οσο για τις μηνυσεις το παραβολο μονο είναι 150 ευρω δεν είναι να κανεις μηνυσεις για μλκιες.

• Like 1
Δημοσ.

ρε μάστορα εγω σε πληροφόρησα πως γίνεται η δουλεια

οταν πέφτουν μηνύσεις εκατέρωθεν ο εισαγγελέας παίρνει στα χέρια του την δικογραφία που συντάσσουν οι αστυνομικοί και αυτος κρίνει ποια θα φτάσει  στο ακροατήριο και ποια θα μπει στο αρχείο!

πες ενα ευχαριστώ που μαθαίνεις 5 πράγματα και ασε το πνεύμα για κανέναν που το ''χει

• Like 1
Δημοσ.

ρε μαστορα εγω σε πληροφόρησα πως γινεται η δουλεια

πες ενα ευχαριστω που μαθαίνεις 5 πραγματα και ασε το πνευμα για κανεναν που το '

κατάλαβααα εχεις πολύ πνεύμα mau-maus αντε καληνύχτα ( μιά ερώτηση μόνο , αυτά πού εγραψες σέ κανένα αρλεκιν τά διάβασες ? )

Δημοσ.

καμία σχέση ρε φίλε με πνεύμα

μπήκες δυναμικά εδώ σε φάση ''έπρεπε να μου το κανει εμενα ο εισαγγελέας αυτο να τον τρελάνω  στις μηνύσεις '', τι την έκανε την μήνυση του πολίτη την έπνιξε , έχει δικούς του νομους ο εισαγγελέας κτλ τκ λ

και εγω απλα σου εξήγησα  οτι δεν φτάνουν όλες οι μηνύσεις στο ακροατήριο , αυτή είναι η δουλειά του εισαγγελέα  να διαβάζει δικογραφίες και να κρινει , εχει το δικαίωμά να το κανει !

αντε καληνύχτα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...