Silenzio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μα αυτός έκανε την συκοφαντία, αυτός με το δικό του μυαλό ως μλκς μπήκε σε περιπέτειες και ταλαιπωρίες. Εσύ αφοριστικά καταδικάζεις το σύστημα/Κράτος για έναν ηλίθιο που με τις δικές του πράξεις ήταν ένοχος για αυτό που καταδικάστηκε και ήταν η μύνηση εναντίων του; εδώ έχουμε ένα μάρτυρα και οι υπόλοιποι κάθεστε και κουράζεστε με επιχειρήματα...αφού τον είδε και άκουσε να συκοφαντεί τότε τί συζητάτε ?
zio10 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Να πήγαινε με τα πόδια ή να έκανε οτοστόπ...καλά του κάνανε νομίζω!
Imagine_Who Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 > Εγω > Κατοικος Θεσσαλονικης απτο 2006 > Ανεργος - Φοιτητης > Με εχουν πιασει 2 φορες χωρις εισιτηριο > Την μια επειδη εδωσα ολα τα χρηματα απτη δουλεια για εξοφληση χρεους γονεων > Την αλλη επειδη μου εκλεψαν το πορτοφολι καθως ψωνιζα στην λαϊκη της 25ης Μαρτιου > Στην 1η δεν πληρωσα επειδη δεν ειχα > 300 € προστιμο μετα απο 1 μηνα > Στην 2η δεν πληρωσα επειδη το βρηκα αδικο > πηγα στο κινημα "δεν πληρωνω" και με τα σουξου μουξου μου το διεγραψαν > logic: OASTH inspector's don't possess it!
Dimitris445 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Εδώ κλέβει ο κάθε ένας μεγαλοοφειλέτης και βάζουν τον άλλον φυλακή για ένα εισιτήριο... ά ρε ψωροκώσταινα ελλαδίτσα...
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Εδώ κλέβει ο κάθε ένας μεγαλοοφειλέτης και βάζουν τον άλλον φυλακή για ένα εισιτήριο... ά ρε ψωροκώσταινα ελλαδίτσα... το προβλημα της ψωροκωσταινας ελλαδας ειναι οτι ολοι κρινουν και εχουν αποψη χωρις να εχουν καταλαβει τι εχει γινει! 3
zio10 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 το προβλημα της ψωροκωσταινας ελλαδας ειναι οτι ολοι κρινουν και εχουν αποψη χωρις να εχουν καταλαβει τι εχει γινει! Κι ένα ακόμα πρόβλημα είναι ότι όλοι "κλέβουν" ή κλέβουν όσο μπορούν κι όσο τους επιτρέπεται, αλλά αναλογικά για μένα είναι το ίδιο! (Το όλοι είναι υπερβολή, αλλά η πλειοψηφία σίγουρα)
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Κι ένα ακόμα πρόβλημα είναι ότι όλοι "κλέβουν" ή κλέβουν όσο μπορούν κι όσο τους επιτρέπεται, αλλά αναλογικά για μένα είναι το ίδιο! (Το όλοι είναι υπερβολή, αλλά η πλειοψηφία σίγουρα) πλειοψηφια εννοω. Γενικα παντα οταν μιλαω γενικα και χρησιμοποιω λεξεις οπως ολοι ή κανενας εννοω πλειοψηφια ή μειοψηφιο γιατι ποτε δεν υπαρχει απολυτο και θεωρω οτι ο αλλος μπορει να το κατλαβει για αυτο και δεν το γραφω Και η πιο χαζη δικαιολογια στο οτι κλεβουν ειναι "και οι αλλοι ετσι κανουν" "ολοι κλεβουν" κτλ. Ας κανει οτι θελει ο αλλος εσυ κρινεσαι για τις πραξεις σου. Κλεβεις? Αρα εισαι ιδιος με αυτους 1
zio10 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 πλειοψηφια εννοω. Γενικα παντα οταν μιλαω γενικα και χρησιμοποιω λεξεις οπως ολοι ή κανενας εννοω πλειοψηφια ή μειοψηφιο γιατι ποτε δεν υπαρχει απολυτο και θεωρω οτι ο αλλος μπορει να το κατλαβει για αυτο και δεν το γραφω Και η πιο χαζη δικαιολογια στο οτι κλεβουν ειναι "και οι αλλοι ετσι κανουν" "ολοι κλεβουν" κτλ. Ας κανει οτι θελει ο αλλος εσυ κρινεσαι για τις πραξεις σου. Κλεβεις? Αρα εισαι ιδιος με αυτους Η σημείωση ήταν για το όλοι που έγραψα εγώ, αλλά ταίριαζε και με αυτό που έγραψες εσύ!
zappy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πώς συνδέεται το πόση ώρα περίμενες με το αν χτύπησες το εισιτήριο; Εγώ αν παραγγείλω πίτσα και μου τη φέρουν μετά από 2 ώρες δικαιούμαι να τη φάω τζάμπα; Συνδέεται γιατί ο άνθρωπος περιμένει να πάει σπίτι του άμα δε μπορούνε να προσφέρουν την υπηρεσία τότε να το κλείσουν το μαγαζί όχι να ταλαιπωρούν τον κόσμο που περιμένει μέσα στο κρύο
defacer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Συνδέεται γιατί ο άνθρωπος περιμένει να πάει σπίτι του άμα δε μπορούνε να προσφέρουν την υπηρεσία τότε να το κλείσουν το μαγαζί όχι να ταλαιπωρούν τον κόσμο που περιμένει μέσα στο κρύο Πρώτον αυτή η δήλωση είναι τελείως ηλίθια γιατί μιλάς για την εξαίρεση, όχι για τον κανόνα. Και οποιαδήποτε πιτσαρία ανέμεσα στις τόσες παραγγελίες που πάει καθημερινά, κάποιες κάποτε θα πάνε λάθος/κρύες/αργοπορημένες. Να το κλείσουν κι όλοι αυτοί το μαγαζί επειδή "δε μπορούν να προσφέρουν την υπηρεσία"; Τα τρένα και τα αεροπλάνε που ενίοτε ακυρώνονται ή καθυστερούν να τα κλείσουμε κι αυτά; Καμία υπηρεσία δε μπορεί να προσφερθεί με 100% σιγουριά από ανθρώπους. Κι αυτές που πλησιάζουν πολύ πολύ κοντά στο 100% είναι (αναμενόμενα) πολύ πολύ ακριβές. Οι δημόσιες συγκοινωνίες δε θα μπορούσαν να λειτουργούν με τα ίδια στάνταρ που λειτουργεί η νοικιασμένη λιμουζίνα με οδηγό. Δεύτερον, και άσχετα με το παραπάνω, εφόσον καλώς ή κακώς δεν το έκλεισαν το μαγαζί τι σημαίνει αυτό (που είναι και η ερώτηση που έθεσα?) Ότι όποιος θέλει μπορεί να "φάει τζάμπα"; Το έχουμε ακούσει κι αυτό στο thread. Απλά κανείς δεν το έχει δικαιολογήσει. Γιατί δε δικαιολογείται. Όταν ρωτάω πώς συνδέεται, δε σημαίνει πως δε μπορώ να φανταστώ. Απλά ότι αυτά που μπορώ να φανταστώ... δεν ικανοποιούν. 1
zappy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εδώ δε μιλάμε για 100% ή 90% αλλά για καθυστερήσεις που δε δικαιολογούνται όταν λέει πχ ότι περνάει ένα λεοφορείο κάθε 20 λεπτά και συ περιμένεις 90 λεπτά μέσα στο κρύο και δεν έχει περάσει ούτε ένα και αυτό γίνεται συνέχεια και σου λέει ότι μόνο δημόσιες θα ναι οι συγκοινωνίες κι άμα σας αρέσει τότε γιατί κι ο επιβάτης να μη πει ας μη πληρώνω συνέχεια εισιτίριο όπως κι όταν καθυστερούν για οποιοδήποτε λόγο δε μπορεί να σου λένε ότι το εισιτιριο έληξε και πήγαινε να χτυπήσεις άλλο όπως κι ένας ISP δε σου λέει ότι ξέρεις έπεσε το DSL για καμιά βδομάδα αλλά τι να κάνουμε έφταιγε ξέρω γω ο καιρός ή η ΔΕΗ και μεις δε ξέρουμε τίποτα και συ πλήρωνε Τα αεροπλάνα ακυρώνονται γιατί υπάρχουν σοβαροί λόγοι κι όχι ότι βαρέθηκε ο πιλότος ή είπε να κάτσει για καφέ και στο κάτω κάτω υπάρχουν κι άλλες εταιρίες και μπορείς να διαλέξεις κάποια άλλη εκτός άμα το πάμε ότι άμα δε σας αρέσουν τα λεοφορεία καθήστε σπίτια σας οπότε να γίνουμε κοινωνία μπάχαλο
DDevil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Εδώ δε μιλάμε για 100% ή 90% αλλά για καθυστερήσεις που δε δικαιολογούνται όταν λέει πχ ότι περνάει ένα λεοφορείο κάθε 20 λεπτά και συ περιμένεις 90 λεπτά μέσα στο κρύο και δεν έχει περάσει ούτε ένα και αυτό γίνεται συνέχεια και σου λέει ότι μόνο δημόσιες θα ναι οι συγκοινωνίες κι άμα σας αρέσει τότε γιατί κι ο επιβάτης να μη πει ας μη πληρώνω συνέχεια εισιτίριο όπως κι όταν καθυστερούν για οποιοδήποτε λόγο δε μπορεί να σου λένε ότι το εισιτιριο έληξε και πήγαινε να χτυπήσεις άλλο όπως κι ένας ISP δε σου λέει ότι ξέρεις έπεσε το DSL για καμιά βδομάδα αλλά τι να κάνουμε έφταιγε ξέρω γω ο καιρός ή η ΔΕΗ και μεις δε ξέρουμε τίποτα και συ πλήρωνε Τα αεροπλάνα ακυρώνονται γιατί υπάρχουν σοβαροί λόγοι κι όχι ότι βαρέθηκε ο πιλότος ή είπε να κάτσει για καφέ και στο κάτω κάτω υπάρχουν κι άλλες εταιρίες και μπορείς να διαλέξεις κάποια άλλη εκτός άμα το πάμε ότι άμα δε σας αρέσουν τα λεοφορεία καθήστε σπίτια σας οπότε να γίνουμε κοινωνία μπάχαλο Μπορεις να κάνεις προσφυγη κατα του προστιμου που θα σου κάτσουν οτι καθυστερησε το λεωφορειο και δεν ηταν δικη σου ευθυνη οποτε και να ακυρωθει το προστιμο. Και εγω μαζι σου αμα αργουσε πολυ και έχανα το εισιτηριο σιγα μη κτυπουσα καινουργιο. Το λεωφορειο επρεπε να ειναι στην ωρα του δεν ηταν? δικη του ευθυνη αυτος αργησε οχι εσυ. Και οτι και να σου ελεγε μετα ο ελεγκτης θα του ελεγες οτι αυτη ειναι η αποψη σου και θα κάνεις προσφυγη κατα του προστιμου. Οποτε υπηρχε περιπτωση να στο ακυρωνανε να μη πληρωνες τπτ και μαζι με αυτο θα ακυρωνοταν και ο χαζος που σε έγραψε. Οσο για τις εταιρειες με τα αεροπλάνα ή τα καραβια αμα ο άλλος καθυστερησει θα φάει μηνυση με πιθανη αποζημιωση γιατι αν εσυ έχεις να πάρεις ενα αεροπλάνο τωρα μετά μπορει να χρειαστει να αλλαξεις γραμμη και να χάσεις το επομενο αυτα τα έξοδα ποιος θα τα πληρώσει? η εταιρεια? το θεμα της καθυστερησης ειναι πολυ σημαντικο γιατι αν ηταν να μη σε ενοιαζε δεν θα επαιρνες αεροπλανο και δεν θα πληρωνες τοσα χρήματα. Οπου δεις τέτοια αδικια εις βαρος σου απο την εταιρεια τράβα στα γραφεια τους και αμα ο αλλος πάει να στο παιξει και υφάκι κιολας κάνε φασαρια και απειλησε με μηνυσεις στο τέλος παιζει να ταξιδεψεις με εκπτωση.Οφειλουν να σε αποζημιωσουν για την ταλαιπωρια. Εκτος αυτου θα φοβηθουν θα καταλαβουν οτι εκαναν μλκια και θα βαλουν μυαλο με το να τους χαιδευεις τα αυτια δε βγαζεις τιποτα ειδικα οταν φταινε και ειναι λάθος.Εχω κάνει τέτοια σκηνικα και εχω βρει το δικιο μου να ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα