beastgr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Το ξέρω ότι είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ αλλά όλο και κάποιος θα ξέρει από υδραυλικά lol H βρύση μου στάζει και υποψιάζομαι ότι πρέπει να ξεβιδώσω κάπως εκείνο το χρυσό πολύγωνο (ούτε ξέρω πως το λενε) Άσε που είναι και ψιλοφαγωμένο Μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς μην το παλεύω τσάμπα ?
NikosKallithea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αυτό το γωνιακό που έχεις εκεί το ξεδιβωνεις όλο πάνω από την σωλήνα και το αντικαθιστά με ένα νέο, δεν επισκευάζεται
beastgr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μόνο η αριστερή βρύση στάζει. Να βγάλω όλο το αριστερό μέρος και να πάρω καινούριο λες; Μηπως ξέρεις με τι εργαλείο να το κάνω; Θέλει κάβουρα;
NikosKallithea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Nαι όλο, με ότι εργαλείο έχεις κάβουρα, γερμανικό κλπ
cuspid Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ναι, με κάβουρα. Εκτός της βρύσης, μην ξεχάσεις να πάρεις και καννάβι ή τεφλόν... 1
funbreaker Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Και η δική μου τάζει. Είναι από τις διπλές. Δεν σφίγγει καλά αυτός ο διακόπτης. Για να μην στάζει δηλαδή πρέπει να τον σφίξεις με άπειρη δύναμη και μετά δεν ανοίγει εύκολα. Μπορώ να κάνω κάτι? Δεν ξέρω γιατί εμφανίζεται έτσι η εικόνα.
beastgr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Α έτσι λέγεται αυτό που τυλίγεται στο σωλήνα ε; Τι μαθαίνεις στο ιντερνετ Ευχαριστώ πολύ και τους δυο!
cuspid Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Και η δική μου τάζει. Είναι από τις διπλές. Δεν σφίγγει καλά αυτός ο διακόπτης. Για να μην στάζει δηλαδή πρέπει να τον σφίξεις με άπειρη δύναμη και μετά δεν ανοίγει εύκολα. Μπορώ να κάνω κάτι? IMG_20151110_200524.jpg Δεν ξέρω γιατί εμφανίζεται έτσι η εικόνα. Εσύ την ανοίγεις και αλλάζεις το μαύρο τσιμουχάκι... 1
censOred Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Και η δική μου τάζει. Είναι από τις διπλές. Δεν σφίγγει καλά αυτός ο διακόπτης. Για να μην στάζει δηλαδή πρέπει να τον σφίξεις με άπειρη δύναμη και μετά δεν ανοίγει εύκολα. Μπορώ να κάνω κάτι? IMG_20151110_200524.jpg Δεν ξέρω γιατί εμφανίζεται έτσι η εικόνα. Δηλαδή,στάζει πάντοτε?
Tzini_Gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Και η δική μου τάζει. Είναι από τις διπλές. Δεν σφίγγει καλά αυτός ο διακόπτης. Για να μην στάζει δηλαδή πρέπει να τον σφίξεις με άπειρη δύναμη και μετά δεν ανοίγει εύκολα. Μπορώ να κάνω κάτι? IMG_20151110_200524.jpg Δεν ξέρω γιατί εμφανίζεται έτσι η εικόνα. βγαλε το μπλε καπακακι με ενα ψιλο κατσαβιδι και θα δεις εχει μια μικρη βιδουλα,σφιξτην,θαχει λασκαρει αν συνεχισει να σταζει παρολο που ειναι σφιγμενο τοτε πρεπει να βγαλεις το εσωτερικο και θα δεις ενα χρυσο οπως του παιδιου πανω πανω...δεν ειναι τιποτα μισο δαχτυλο μεγεθος ειναι
funbreaker Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή,στάζει πάντοτε? Ναι. Εσύ την ανοίγεις και αλλάζεις το μαύρο τσιμουχάκι... βγαλε το μπλε καπακακι με ενα ψιλο κατσαβιδι και θα δεις εχει μια μικρη βιδουλα,σφιξτην,θαχει λασκαρει αν συνεχισει να σταζει παρολο που ειναι σφιγμενο τοτε πρεπει να βγαλεις το εσωτερικο και θα δεις ενα χρυσο οπως του παιδιου πανω πανω...δεν ειναι τιποτα μισο δαχτυλο μεγεθος ειναι thanks για τις απαντήσεις. Το άνοιξα αλλά δεν έχει βίδα αλλά κάτι σαν πάσα. Αν το σφίξω και δεν φτιάξει πως βγαίνει ολόκληρο το χερούλι για να αλλάξω τσιμουχάκι? Τσιμουχάκια πουλάνε σκέτα?
Tzini_Gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 δεν ξερω τι ακριβως ειναι :/ κανονικα επρεπε ναχε βιδουλα, τσιμουχακι ναι πουλανε αλλα δεν ξερω για το συγκεκριμενο αν δινουν η απλα παιρνεις ολο το τσουτσουνι
funbreaker Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Πάντως τώρα δεν ξέρω ούτε πως να το σφίξω ούτε πως να το βγάλω αν δεν στρώσει. Αν ξέρει κάποιος ας πει.
funbreaker Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Όσο αστείο κι ας σας φανεί εδώ και 2 μήνες δεν το έφτιαξα ακόμη. Δεν έσταζε και τραγικά και το αγνόησα. Τώρα όμως χειροτέρεψε οπότε πρέπει να φτιαχτεί. Όπως φαίνεται κι απ την φωτογραφία, δεν υπάρχει βίδα για να την ξεβιδώσω και να βγάλω το χερούλι και να δω αν μπορώ να κάνω κάτι. Σκέφτηκα μήπως χρειάζεται αλεν αλλά είναι κυκλική η περίμετρος. Μπορεί να φανταστεί κανείς πως βγαίνει το χερούλι?
4saken Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δεν εχουν περασει 2 μηνες ακομα, ξαναρωτα σε 5 μερες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα