Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μερικές πλαστικές συρταριέρες όπου αποθηκεύω ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Μέσα, έχουν κάποια μικρά πλαστικά διαχωριστικά. Δηλαδή κάτι τέτοιο: 

post-190405-0-78662200-1447180728_thumb.jpg

post-190405-0-96370400-1447180735_thumb.jpg

Γνωρίζουμε που μπορώ να βρω τα διαχωριστικά της 2ης φώτο; Οι συαρταριέρες έχουν δικά τους, αλλά δε φτάνουν ούτε για το 1/5 των συρταριών!  :mad: Δε με πειράζει να φτιάξω αντί να αγοράσω, αρκεί οι τιμές να είναι λογικές, μη δώσω ένα σκασμό λεφτά για λίγα κομματάκια πλαστικάκι.

EDIT: Οι συρταριέρες είναι από Praktiker, και δε πουλάει ξεχωριστά τα διαχωριστικά. Δυστυχώς.

Δημοσ.

Το να το φτιάξεις δεν θα ήταν δύσκολο άμα βρεις την πρώτη ύλη.

Μπορεί να πας σε μαγαζί με plexi glass και να πεις να σου κόψουν μία σανίδα με πλάτος το ύψος του διαχωριστικού, και μήκος όσο θες. Και μετά στο σπίτι με ένα δισκοπρίονο κόβεις την τάβλα και τα δημιουργείς κατευθείαν. Δεν ξέρω βέβαια πόσο κάνει το πλέξι, ούτε και αν κόβουν τέτοιες λωρίδες.

Για να φτιαχτούν από ξύλο δύσκολο το κόβω γιατί είναι πολύ λεπτά, ενώ άλλο διάφανο πλαστικό δεν μου έρχεται

Δημοσ.

Εκτος απο plexi ,xοντρο χαρτονι , γυαλι...

Εκεινο το κυψελωτο εσωτερικα πλαστικο πως το λενε ?

Πουλανε κιολας .Τα πλαστικαμπορεις να τα κοψεις κιολας

Αυτο φαινεται υποσχομενο απο αποψη διαστασεων 

http://www.pam.gr/index.php?route=product/product&path=221_295_334&product_id=8478

Δημοσ.

εγω ειχα φτιαξει διαχωριστικα για την ιδια δουλεια (εχω και γω εργαστηριο) απο παλιες θηκες cd. αν το χαραξεις το πλαστικο προσεκτικα με ενα καλο κοπιδι σπαει οπως το θες. μετα το κανεις γυρω γυρω με λιγο γυαλοχαρτο και εισαι οκ

• Like 2
Δημοσ.

Αν εδεις μικρα εξαρτηματα σε απιροελαχιστη ποσοτητα και θες να τα χεις ξεχωριστα μεσα στα συρταρια μπορει να σε βολεψει ενα εσωτερικο κουτιου απο σοκολατακια ( τυπου ferrero η τα αλλα τα πολυτελειας). Οι κυψελες στις οποιες μπαινουν τα σοκολατακια ειναι ιδανικες για ν αποθηκευσεις λεπτα καρφακια και αλλα μικροαντικειμενα και να τα βρισκεις με τη μια. Το εκανα παλια με εξαρτηματα και πρωτες υλες κατασκευης κοσμηματων.

Extra benefit: τρως τα σοκολατακια!

Δημοσ.

εγω ειχα φτιαξει διαχωριστικα για την ιδια δουλεια (εχω και γω εργαστηριο) απο παλιες θηκες cd. αν το χαραξεις το πλαστικο προσεκτικα με ενα καλο κοπιδι σπαει οπως το θες. μετα το κανεις γυρω γυρω με λιγο γυαλοχαρτο και εισαι οκ

Κατά τη γνώμη μου, μακράν η καλύτερη λύση από αυτά που προτάθηκαν.

Ειδικά αφού "βρωμάει" ο τόπος από τέτοιες θήκες και δεν ξέρουμε τι να τις κάνουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...