Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταδέχτηκε η apple να γράψει εφαρμογή για android ? :P

οκ, κατανοώ πως είναι εταιρεία και κυνηγάει το χρήμα.... αλλά αυτό δεν περίμενα να το δω....

τώρα αν περιμένει πως οι χρήστες android θα γουστάρουν τόσο την υπηρεσία της ώστε να μεταβούν και σε  ios .. δεν ξέρω,,,

Δημοσ.

μια κίνηση την οποία η εταιρεία δε συνηθίζει

H apple συνηθιζει να κανει κινησεις με σκοπο το κερδος

Ειναι καλύτερο απο Spotify?

Spotify. Θα πληρωνα συνδρομη αλλα του λειπουν αρκετα τραγουδια. Για mainstream μουσικη ειναι ΟΚ. Μακαρι το grooveshark να ηταν νομιμο και να υπηρχε ακομα, μακραν το καλυτερο. Αν καποιος γνωριζει κατι παρομοιο p.m. please.
Δημοσ.

Εχοντας lg g3 mini εχω να πω για το spotify οτι εγινα συνδρομητης για να μπορω και να εχω offline τα κομματια στο δρομο αλλα την σταμητησα  γιατι κολαγε η εφαρμογη με ξενερωνε και μου εσπασε τα νευρα και επαιζε χαμηλα σε σχεση με το tidal

στον υπολογιστη ομως που το εχω ειναι μια χαρα εχω τις λιστες μου και ακουω και γουσταρω κιολας

θα επρεπε κατα τη γνωμη σου να εχω δωσει πανω απο 200 ευρω για κινητο για να μπορω απλα να ακουω μουσικη απο το spotify στο κινητο μου ?

για δοκιμασε το spotify σε ενα iphone 4s και πες μου κολλαει?

ουτε εσυ εισαι ανοιχτοκεφαλος οπως λες

απλα εισαι hater 

θα το κατεβασω κι αν μου δουλευει καλα στο κινητο μου θα με κερδισει και θα γινω εκει συνδρομητης

Είμαι hater... Της apple? Του android? Του windows phone? Ξαναδιάβασε το πρώτο σχόλιο μου και δες ότι δεν μπορείς από πουθενά να καταλήξεις ότι είμαι hater. Ο λόγος που το ποσταρα εξ αρχής είναι για να περιορίσω τις ανεγκέφαλες διαμάχες 3 χρόνων παιδιών που έχουν να κάνουν σχέση με το ποιος είναι περισσότερο hater (δηλαδή ποιος είναι ο πιο κακός της παρέας) και που καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο Darth Vader θα κατακτήσει την γη για να μηδενίσει το χρέος της Ελλάδας!

Το σχόλιο σου άρχισε καλά, έδωσες μια τεκμηριωμένη άποψη που θα βοηθήσουν τους υπόλοιπους χρήστες του insomnia να επιλέξουν το spotify ή την επερχόμενη εφαρμογή της apple. Δύστυχος ως βουτηρομπεμπες που είσαι δεν αρκέστηκες να σταματήσεις εκεί άλλα έπρεπέ να χαρακτηρίσεις κάποιον και να τον δώσεις την ταμπέλα hater, που στην δικιά μας περίπτωση, hater άγνωστου πράγματος, ουσίας, μορίου, εταιρίας, εφαρμογής, κινητού, γαλαξία, χρωμοσώματος, βακτηριδίου κτλ! 

*CLAP CLAP* 

Δημοσ.

H apple συνηθιζει να κανει κινησεις με σκοπο το κερδος

Spotify. Θα πληρωνα συνδρομη αλλα του λειπουν αρκετα τραγουδια. Για mainstream μουσικη ειναι ΟΚ. Μακαρι το grooveshark να ηταν νομιμο και να υπηρχε ακομα, μακραν το καλυτερο. Αν καποιος γνωριζει κατι παρομοιο p.m. please.

Υπάρχει unofficial app στα WP για το grooveshark :)
Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιό είναι καλύτερο αλλά το τρίμηνο που είχα το Free Trial με καταβόλεψε. Τώρα τελείωσε και τα λυπάμαι τα 7 τον μηνα και δεν εχει και κανεις στην οικογενεια-φίλους Iphone για να βαλω το οικογενειακό που καρασυμφερει. 

Το βολικό είναι που λειτουργεί μέσα στον native player του iphone και κατεβαζεις οτι θες offline και τελείωσε.  

Και το spotify το έχει αλλά όταν το έιχα δοκιμάσει δεν με είχε βολέψει πολυ είναι η αλήθεια. Ντάξει γουστα είναι και τι βολεύει στον καθένα. Τα δουλεέυεις και τα δυο και διαλέγεις ποιό θα κρατήσεις. Τόσο απλά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...