Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας!

Βρίσκομαι στην Σουηδία και έχω το εξής πρόβλημα.
σε πολλές από τις σελίδες που μπαίνω αυτόματα ο browser (crome & edge) μετατρέπει τις σελίδες σε .σε με αποτέλεσμα να μου τις βγάζει στα σουηδικά που δεν καταλαβαίνω!!! μέχρι και η ms μου στέλνει mail στα σουηδικά αλλά και από κάποιες άλλες σελίδες που έχω λογαριασμούς. πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα?

ευχάριστο simple-smile.png

Επεξ/σία από belafode
Δημοσ.

Ευχάριστο παιδιά

Ο Chrome εχει επιλογη γλωσσας και δυνατοτητας μεταφρασης σελιδων στη γλωσσα που επιθυμεις

δεν θέλω μετάφραση στην σελίδα γιατί δεν την κάνει παντού και επιπλέον όταν την κάνει δεν είναι πάντα αυτή που θα έπρεπε!!! 

Προφανώς σαν τόπο διαμονής έχεις βάλει Σουηδία. Αλλαξε τον.

δεν έχω ορίσει τόπο διαμονής την Σουηδία εκτός και αν το κάνει αυτόματα. πως το έλεγχο αυτό? στα windows έχω βάλει Ελλάδα.
Δημοσ.

Βασικα στον EDGE οταν τον ανοιγεις την πρωτη φορα η μετα απο εκκαθαριση δεδομενων σε ρωταει σε ποια χωρα μενεις για να σου πεταει σχετικα νεα στην αρχικη σελιδα. Στον chrome παντως για δες στις ρυθμισεις τις γλωσσες που ειναι επιλεγμενες 

Δημοσ.

στον chrome έχω βάλει ελληνικά και στον edge επίσης έχω επιλέξει Ελλάδα :( το google στην νέα καρτέλα μου βγάζει σουηδικά και στο youtube το ίδιο. γράφω youtube.com και βγάζει .se. 

Δημοσ.

Ο τίτλος σου είναι γενικός και μη συγκεκριμένος για αυτό που ψάχνεις, οπότε καλό θα ήταν να τον αλλάξεις για να υπάρχει σωστή βοήθεια από μεριά χρηστών. 

Οι περισσότερες ιστοσελίδες (google, youtube, facebook κλπ..) έχουν επιλογή χώρας, επομένως πας εκεί, αλλάζεις τη γλώσσα και είσαι οκ.

Αν πάλι θέλεις να βλέπεις στα ελληνικά (ή αγγλικά) σελίδες που δεν υποστηρίζουν επιλογή γλώσσας τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις ένα proxy με ελληνική ip. 

Δημοσ.

Ο τίτλος αλάλαξε!

Το να αλλάξω  την χώρα σε μία σελίδα δεν είναι η λύση στο πρόβλημα μου. Θέλω να μην με παραπέμπει αυτόματα σε άλλες σελίδες για παράδειγμά γράφω www.microsoft.com και αυτόματα με πάει στο http://www.microsoft.com/sv-se/Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...