chrisxkar Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εγω δουλεβω με Xp εχω οτι θελω και ειναι σφαιρα. απο την αλλη εχω μια μεγαλη απορια αν ξερει κανεις να μου την λυση. Γιατι βλεπουν μονο 3.6 Giga Ram?????? ξερει κανεις? Και τα 7αρια αστραπη ειναι μη σε νοιαζει.Μονο και μονο που γλυτωνω απο τις μπαγκιες και τα κρασαρισματα των xp φτανει για να αλλαξεις με δεν χρειαζοντε Support πλεον οτι ηταν να βγει σε updates εχει βγει ειναι very stable. και απλα Γαμ...νε. οσο μπορει να γαμ... τεχνολογια 15ετιας Ενταξει αν δεν υπηρχαν και οι χαζοι που ενημερωνουν καθε 3 και λιγο οτι βλακεια τους πασαρουν πως θα οικονομουσαν οι εξυπνοι ( εταιρειες) Παρτε παραδειγμα το IOS 8 και το IOS 9 εκανες το λαθος και το κατεβασες σε iphone 5, or ipad mini απλα την εβαψες. βεβαια αν το PC το εχεις για να παιζεις games ε ναι θες την καλυτερη καρτα γραφικών, θες και τα windows 7 , θες και 32 giga και θες και windows 3025 μαλλον :< ενδιαφερον θα ηταν ενα Benchmark winXP vs win7 σε 2 ολοιδια μηχανηματα. μα πολυ ενδιαφερον λεμε. βρηκα ενα . http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2355703,00.asp τα συμπερασματα δικα σας ναι ξερω κανει περισοτερη ωρα να κλεισει αλλα δεν με νοιαζει γιατι μολις πατησω Shutdown την εχω κανει απο το γραφειο μου . και ενα video με game perfomance αφου και αν καταφερεις να το εγκαταστησεις και να τρεξει εγω με τα xp το μονο που θυμαμαι ειναι μια ζωη να ληπει ενα αρχειο η να κρασαρει χωρις λογο Εν κατακλειδι τα xp τελειωσαν.Φινιτο λα μουζικα. Και πολυ καλα καναν δεν ειναι λογικο να απασχολουνται ποροι για υποστηριξη ενος χιλιοξεπερασμενου λειτουργικου. Τα παλια pc εργασιας δεν χρειαζονται update τρεχουν συγκεκριμενα πραγματα και τις περισσοτερες φορες εκτος δικτυου δεν χρειαζονται καινουργιο explorer. Εαν τα εχεις στο σπιτι σου παρτο αποφαση πως η αρχαιολογια σου θελει αναβαθμιση η οτι πρεπει να βαλεις τα καινουργια και ο πατερας μου αγαπουσε το οπελ καντετ που ειχε αλλα ηταν για αποσυρση τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη
hestia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Κοιτα εμενα τα XP δεν μου εχουν Crasharei Ποτε. γιατι εχω καλο hardware Απο την αλλη "αυτα που θελω να κανω εγω" δεν γινονται στα windows 7 η γινονται αφου κλεισεις τα 10000 Services που τρεχουν απο πισω χωρις να το ξερεις.Αν εισαι noob δεν το συζηταμε πρεπει να εχεις windows 10+++ Αν τώρα εισαι Advanced user or developer και θελεις να τρεχει το pc σου οσο πιο γρηγορα γινετε τοτε απλα. XP Home Edition με sp2. για σενα και windows 2008 r2x64 σε εναν server για οτι αλλο θες.
rfc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αυτη η πιπιλα οτι τα xp τελειωσαν ενω ειναι δευτερα στο share market ολης της αγορας μετα τα windows 7..... καλο θα ειναι να το σταματησετε, οσο και να μη τα γουσταρετε. Μπορει να τελειωσαν για σενα και για μενα μονο φιλε. 1
l337 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Σωστά... δεύτερα με 45% διαφορά και με ολοένα καθοδική πορεία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αυτη η πιπιλα οτι τα xp τελειωσαν ενω ειναι δευτερα στο share market ολης της αγορας μετα τα windows 7..... καλο θα ειναι να το σταματησετε, οσο και να μη τα γουσταρετε. Μπορει να τελειωσαν για σενα και για μενα μονο φιλε. Καλό θα ήταν...αλλιώς? Κακά τα ψέματα, τα XP έχουν σημαντικές ελλείψεις σε features και δυνατότητες. Τα 64bit για να μπορείς να βλέπεις και να αξιοποιείς 4GB Ram έχουν σχεδόν ανύπαρκτο support, Trim support για τους SSDs δεν υπάρχει κτλπ κτλπ Σκέψου απλά ότι αν crashάρει o driver της κάρτας γραφικών στα Vista/7/8/10 βγαίνει το msg "driver has stopped responding and has restarted", στα XP πέφτει BSOD...
rfc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δεν αντιλεγω σε αυτα..... αντιλεγω στο οτι πεθαναν.
l337 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 43 για την ακριβεια.... Γαργάρα τα υπόλοιπα, ε; Τι να πεις κι εσύ... (τα παώ κι εγώ καλά με τις τελίτσες - btw 44% είναι)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Πεθαίνουν όσο περνάει ο καιρός...
l337 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δεν αντιλεγω σε αυτα..... αντιλεγω στο οτι πεθαναν. Δεν έχουν πολύ διάρκεια ζωής ακόμη, σε ένα χρόνο θα είναι λίγο πάνω από το 5%.
rfc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 καλα, αυτο αστο να το δουμε γιατι απο τα 7 το λεμε αυτο.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Από το Δεκέμβριο μέχρι τώρα πάντως 7% πτώση είναι αρκετή, αν συνεχιστεί έτσι θα πάει στα επίπεδα που λέει ο l337...
hestia Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 καταρχας εκανα μια ερωτηση και δεν πηρα απαντηση. Γνωρίζει καποιος ειδικος εδω μεσα ( μιας και απο οτι βλεπω υπαρχουν πολλοι) γιατι τα XP βλεπουν μονο 4 Giga Ram? ειναι επειδη ειναι Μαπα σαν λειτουργικο? η ειναι τιποτα αλλο?
NikosKallithea Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 καταρχας εκανα μια ερωτηση και δεν πηρα απαντηση. Γνωρίζει καποιος ειδικος εδω μεσα ( μιας και απο οτι βλεπω υπαρχουν πολλοι) γιατι τα XP βλεπουν μονο 4 Giga Ram? ειναι επειδη ειναι Μαπα σαν λειτουργικο? η ειναι τιποτα αλλο? και τα 7αρια τοσο βλεπουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 καταρχας εκανα μια ερωτηση και δεν πηρα απαντηση. Γνωρίζει καποιος ειδικος εδω μεσα ( μιας και απο οτι βλεπω υπαρχουν πολλοι) γιατι τα XP βλεπουν μονο 4 Giga Ram? ειναι επειδη ειναι Μαπα σαν λειτουργικο? η ειναι τιποτα αλλο? Βλέπουν/αξιοποιούν έως 4GB Memory, όχι μόνο RAM... Αυτό συμβαίνει γιατί τα XP στα οποία αναφέρεσαι είναι 32bit, με τα 64bit δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά όπως είπα και πιο πάνω το support είναι σχεδόν ανύπαρκτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα