agent_smith Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 1) 1.900 ενήλικες 2) εάν τα άτομα διαθέτουν κάποια κονσόλα Xbox ή PlayStation Σοβαρή έρευνα... Άλλο αγόρασα,άλλο διαθέτω και άλλο χρησιμοποιώ. 1
eliask Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Κάπως έτσι έκαναν και έρευνα-δημοσκόπηση στις εκλογές και έβγαζαν πρώτη τη ΝΔ (χωρίς κοματική τοποθέτηση το παραπάνω για να μην παρεξηγηθώ) 6
pcos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 γυναικα και gamer απλα δεν κολλανε! ρωτηστε τους παντρεμενους gamers
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 η ερώτηση απευθύνεται μόνο στης ξανθιές παιδιά
Chocobo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Καθόλου παραπλανητικός ο τίτλος..!!! Πάντος στο άρθρο ξεκαθαρίζει για πόσο μούφα έρευνα μιλάμε. 2
D4rkshadow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 γυναικα και gamer απλα δεν κολλανε! ρωτηστε τους παντρεμενους gamers Θα διαφανησω μαζι σου.Υπαρχουν και στην Ελλαδα,οσο και να ακουγεται τρελλο,αλλα ειναι λιγες.Βεβαια αυτες η λιγες και καλες ειναι πιο hardcore απο πολλους αντρες.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 αν είναι να παίζουν και να καταντήσουν σαν την παρακάτω γυναίκα να μου λείπει. 4
Black Demis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ολες τις αγαμητες ρωτησαν? ακόμη και εκεί δονητής παίζει... μάλλον τπτ pchycho ρώτησαν
ChloeQueen Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 ναι ρε εχω 4 κονσολες και ειμαι γυναικα..αλλα για πολους ειμαι πιθανως αγαμητη..η γκαου στο μυαλο επειδει δεν ξερω να κανω παστιτσιο.ουτε πλενω τις καλτσες και τα σωβρακα απο τον πιθανο γκομενο μου..αλλα ειμαι αγαμητη ειπαμε.. αλλα ρε κουφαλες αμα δειτε γκομενακι με psn η xbox id σας τρεχουν τα σαλια 15
nektarios_rs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ολες τις αγαμητες ρωτησαν? Δες εδώ (τα μέλη που δεν είναι άντρες/ληγούρια και τα μέλη που έχουν αληθινές φώτο προφίλ..): https://steamcommunity.com/groups/GirlGamers#members
Abudi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Οι άντρες έχουν PC #pcmasterrace Να σημειώσω οτι κάνω πλάκα, έτσι; Κι εγώ έχω ένα PS3 (λίγο παροπλισμένο βέβαια). Ωραίο είναι το gaming γενικά μάγκες. Απλώς για να βιώσεις την εμπειρία συνολικά, θες 1080p - 60fps άρα ένα pc να πυροβολάει. Τώρα η "έρευνα" αυτή, μάλλον είναι της πλάκας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα