Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερινο γεγονος καποιος εκλεισε τον δρομο για να παρκαρει, βστε να παει περιπτερομετα απο αρκετα κορναρισματα βγαινει και ριχνει την ατακα μαλακας εισαι και δεν περιμενεις λιγο ,κατεβηκα κατω και χαθηκε το ψοφιμι,να πω τι στο καλο και να φταιιει και να μιλαει...

σας τυγχαινουν αραγε τετοια φαιδρα?

• Like 1
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

τι εννοεις εκλεισε το δρομο για να παρκαρει? αν απλα ενοχλουσε για λιγο την κυκλοφοριο ειναι λογικο και δεν υπαρχει λογος κορναρισματος αν ειναι κατι αλλο πρεπει να μας πεις περισσοτερες λεπτομερειες

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοείς έκλεισε το δρόμο για να παρκάρει; Πόση ώρα έκανε δηλαδή; Γιατί όταν παρκάρουμε πολλές φορές κλείνουμε το δρόμο, δεν κατάλαβα ακριβώς!

Δημοσ.

Σημερινο γεγονος καποιος εκλεισε τον δρομο για να παρκαρει,μετα απο αρκετα κορναρισματα βγαινει και ριχνει την ατακα μαλακας εισαι και δεν περιμενεις λιγο ,κατεβηκα κατω και χαθηκε το ψοφιμι,να πω τι στο καλο και να φταιιει και να μιλαει...

περναγε μηχανακι αυτοκινητο οχι... σταθμευσε για να παει περιπτερο

Δημοσ.

περναγε μηχανακι αυτοκινητο οχι... σταθμευσε για να παει περιπτερο

Κάτι τέτοιοι είναι η χαρά της τροχαιας φιλε :D

• Moderators
Δημοσ.

τοτε το αρχικο σου ποστ ειναι ακυρο!!

γραψε σταθμευσε για να παει περιπτερο οχι σταματησε να πρκαρει. Ελεος

• Like 4
Δημοσ.

Σημερινο γεγονος καποιος εκλεισε τον δρομο για να παρκαρει,μετα απο αρκετα κορναρισματα βγαινει και ριχνει την ατακα μαλακας εισαι και δεν περιμενεις λιγο ,κατεβηκα κατω και χαθηκε το ψοφιμι,να πω τι στο καλο και να φταιιει και να μιλαει...

Κατεβηκες κατω ειπες; Δηλαδη αν δεν εφευγε ο αλλος, θα χειροδικουσες με εναν τυχαιο επειδη εκλεισε το δρομο για μερικα δευτερολεπτα (μεχρι να μπει και να βγει απο το περιπτερο).

Φανταζομαι οτι ο σκοπος του τοπικ ηταν να κανεις αυτοκριτικη (και να δεχθεις και οση κριτικη σου αξιζει), δεν παει ο νους μου σε κατι αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

δρόμος πολύ χαμηλής κυκλοφορίας, στενός.

σταματάει ένας μπροστά στο σπίτι του. εγώ από πίσω. περιμένω. δε χωράνε να περάσουν 2 αυτοκίνητα.

περιμένω περιμένω..... πατάω κόρνα.

μετά από λίγο του λέω να πάρει το αυτοκίνητο. κάτι μου λέει, δε θυμάμαι τι και του απαντώ.. καλά εδώ βρήκες να παρκάρεις;

η απάντηση από τη γυναίκα του (με ύφος κιόλας):

εσύ θα μας πεις που θα παρκάρουμε;

περνάω συχνά από εκεί γιατί είναι στο δρόμο για το σπίτι μου και ο ίδιος δημιουργεί συχνά πρόβλημα μιας και ο δρόμος έχει ελάχιστη κίνηση. είναι όμως κανονικός δρόμος. παρκάρει μπροστά, μπαίνει στο σπίτι να πάρει κάτι κι έχει τύχει να περιμένουν κι άλλοι.

αν κάποια στιγμή μου τη δώσει και βρει το αυτοκίνητο γδαρμένο, θα φταίω;

Δημοσ.

τοτε το αρχικο σου ποστ ειναι ακυρο!!

γραψε σταθμευσε για να παει περιπτερο οχι σταματησε να πρκαρει. Ελεος

Δεν μπορουσε να περάσει ο ανθρωπος με το αμαξι :S

δρόμος πολύ χαμηλής κυκλοφορίας, στενός.

σταματάει ένας μπροστά στο σπίτι του. εγώ από πίσω. περιμένω. δε χωράνε να περάσουν 2 αυτοκίνητα.

περιμένω περιμένω..... πατάω κόρνα.

μετά από λίγο του λέω να πάρει το αυτοκίνητο. κάτι μου λέει, δε θυμάμαι τι και του απαντώ.. καλά εδώ βρήκες να παρκάρεις;

η απάντηση από τη γυναίκα του (με ύφος κιόλας):

εσύ θα μας πεις που θα παρκάρουμε;

περνάω συχνά από εκεί γιατί είναι στο δρόμο για το σπίτι μου και ο ίδιος δημιουργεί συχνά πρόβλημα μιας και ο δρόμος έχει ελάχιστη κίνηση. είναι όμως κανονικός δρόμος. παρκάρει μπροστά, μπαίνει στο σπίτι να πάρει κάτι κι έχει τύχει να περιμένουν κι άλλοι.

αν κάποια στιγμή μου τη δώσει και βρει το αυτοκίνητο γδαρμένο, θα φταίω;

Γιατι δεν κανεις καμια καταγγελια στην αστυνομια ρε φιλε? θα έρθουν να τον γράψουν και θα βάλει μυαλο

Δημοσ.

Κατεβηκες κατω ειπες; Δηλαδη αν δεν εφευγε ο αλλος, θα χειροδικουσες με εναν τυχαιο επειδη εκλεισε το δρομο για μερικα δευτερολεπτα (μεχρι να μπει και να βγει απο το περιπτερο).

Φανταζομαι οτι ο σκοπος του τοπικ ηταν να κανεις αυτοκριτικη (και να δεχθεις και οση κριτικη σου αξιζει), δεν παει ο νους μου σε κατι αλλο.

να σαι λεει ο αλλος μαλακα και να κουνα τα χερια του και θα θελα να δω τι θα κανες...

• Like 1
Δημοσ.

να σαι λεει ο αλλος μαλακα και να κουνα τα χερια του και θα θελα να δω τι θα κανες...

Σε τέτοιες περιπτώσεις φιλε έχεις 2 επιλογές καλεις την αστυνομια να κανει τη δουλεια της γιατι δεν είναι δικη σου δουλεια ουτε να τον βρισεις ουτε να τον νουθετήσεις βλέπεις έναν μαντραχαλο 40 χρονων να κάνει τέτοια και όταν του το λες αντιμιλάει κιολας οποτε? τι?

οσο για τη γυναικα λογικη η απαντηση της εγω θα της ελεγα δειξε μου τον άντρα σου να σου πω ποια εισαι και εσυ χαχαχα και θα εφευγα

ή τον γράφεις στα τέτοια σου λοιπον περιμένεις να φυγει και φευγεις και εσυ. Μυαλο στο κάθε τρελο θα βαλεις?

• Like 1
Δημοσ.

Παντως δε θα επαιρνα το νομο στα χερια μου επιβεβαιωνοντας οτι ειμαι ακομα χειροτερος απο τον αλλον για τον οποιο ανοιγω και ολοκληρο τοπικ... Να εισαι βεβαιος.

Ιδιαιτερα για ψυλλου πηδημα αφορμες σαν τη δικη σου (aka εκοψε το δρομο για μερικα seconds).

• Like 6
Δημοσ.

καθημερινά το ζω αυτό , σε δρόμο πλατους 3 μέτρων, να παρκάρει ο άλλος για να πάει στο περίπτερο, το λεοφωρείο να έχει ακινητοποιηθεί, απο πίσω να γίνεται ουρά 30 μέτρων , και ο κωλοελληναράς να πουλάει και  τρελίτσα με την χοληστερίνη να τρέχει απο τα αυτιά. 

• Like 5
Δημοσ.

Παντως δε θα επαιρνα το νομο στα χερια μου επιβεβαιωνοντας οτι ειμαι ακομα χειροτερος απο τον αλλον για τον οποιο ανοιγω και ολοκληρο τοπικ... Να εισαι βεβαιος.

Ιδιαιτερα για ψυλλου πηδημα αφορμες σαν τη δικη σου (aka εκοψε το δρομο για μερικα seconds).

νταξει φιλος ,μιλα ευκολα καποιος εκτος της καταστασης...

• Like 4
Δημοσ.

Οποτε τοση ωρα/ες μετα το περιστατικο που υποτιθεται οτι ηρεμησες κι εσυ, επιμενεις οτι ηταν δικαιολογημενη και ορθη η κινηση σου να χειροδικησεις με καποιον αγνωστο-τυχαιο στο δρομο για ασημαντη αφορμη.

Την κριτικη στον αλλον γιατι κανεις δεν εχω καταλαβει, οταν εγω βλεπω ομοιο ομοιου βαση οσων λες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...