Pankar95 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 δε ξερω αν ειναι αληθινο αλλα ειναι καπως σκερι σε τοσα φεικ βιντεοσ https://www.youtube.com/watch?v=BobA5ujHkvU Αυτό ήταν αρκετά spooky.
Pankar95 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Η ψευτικο Όπως ειπε κάποιος και στα σχόλια του βιντεο, οι κραυγες θα μπορούσαν να είναι απο γάτες που ξεσκίζονταν λολ 1
l337 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Θέλει πολύ γερό στομάχι για να το δεις προσεκτικά όλο
Vapir Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 γιατί θεωρείς το παραπάνω βίντεο τρομακτικό ?..σε τρομάζουν αυτές οι εικόνες?
xristos97 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 αν και δεν ειναι βιντεο, ειναι ωραιο ομως https://www.reddit.com/r/nosleep/comments/2eqa4x/pete_the_moonshiner/
l337 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 γιατί θεωρείς το παραπάνω βίντεο τρομακτικό ?..σε τρομάζουν αυτές οι εικόνες? Εμένα όχι αλλά ο περισσότερος κόσμος που γνωρίζω, ότιδήποτε από Remy Couture, το βρίσκει disgusting. (το είδες όλο; )
theoritikos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 η φάση που τρομάζεις και νιώθεις ένα πετάρισμα λες και φεύγει η ψυχή σου απ το στόμα βέβαια επειδή είμαι λίγο αναίσθητος τρομάζω μόνο αν ξαφνιαστώ και για λίγο , δεν ειναι οτι μετά δε κοιμήθηκα δηλαδή Βάζω να δω αυτό βίντεο και στο σημείο που ανοίγει το ντουλάπι, φυσάει άνεμος και ανοίγει το παντζούρι στο δωμάτιο μου!! Παραλίγο να τα κάνω πάνω μου!!!!! 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Βάζω να δω αυτό βίντεο και στο σημείο που ανοίγει το ντουλάπι, φυσάει άνεμος και ανοίγει το παντζούρι στο δωμάτιο μου!! Παραλίγο να τα κάνω πάνω μου!!!!! 2
star12 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Βάζω να δω αυτό βίντεο και στο σημείο που ανοίγει το ντουλάπι, φυσάει άνεμος και ανοίγει το παντζούρι στο δωμάτιο μου!! Παραλίγο να τα κάνω πάνω μου!!!!! και μολις φευγει αυτος στο διπλα δωματιο να δει τι συμβαινει,το φαντασμα συνεχιζει τη παρουσιαση χεχε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα