Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ψευτικο :devil:

Όπως ειπε κάποιος και στα σχόλια του βιντεο, οι κραυγες θα μπορούσαν να είναι απο γάτες που ξεσκίζονταν λολ
  • Like 1
Δημοσ.

γιατί θεωρείς το παραπάνω βίντεο τρομακτικό ?..σε τρομάζουν αυτές οι εικόνες? 

Εμένα όχι αλλά ο περισσότερος κόσμος που γνωρίζω, ότιδήποτε από Remy Couture, το βρίσκει disgusting.

(το είδες όλο; )

Δημοσ.

η φάση που τρομάζεις και νιώθεις ένα πετάρισμα λες και φεύγει η ψυχή σου απ το στόμα   :-D

βέβαια επειδή είμαι λίγο αναίσθητος τρομάζω μόνο αν ξαφνιαστώ και για λίγο , δεν ειναι οτι μετά δε κοιμήθηκα δηλαδή 

Βάζω να δω αυτό βίντεο και στο σημείο που ανοίγει το ντουλάπι, φυσάει άνεμος και ανοίγει το παντζούρι στο δωμάτιο μου!! Παραλίγο να τα κάνω πάνω μου!!!!! :whistle: 

• Like 2
Δημοσ.

Βάζω να δω αυτό βίντεο και στο σημείο που ανοίγει το ντουλάπι, φυσάει άνεμος και ανοίγει το παντζούρι στο δωμάτιο μου!! Παραλίγο να τα κάνω πάνω μου!!!!! :whistle:

11258066_449991091841809_617560584886292

• Like 2
Δημοσ.

και μολις φευγει αυτος στο διπλα δωματιο  να δει τι συμβαινει,το φαντασμα συνεχιζει τη παρουσιαση χεχε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...