Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Όπως λέω και στο τίτλο ψάχνω για μεταφορική εταιρία ώστε να μου μεταφέρει την οικοσκευή μου και να την αποθηκεύσει ώσπου να βρω σπίτι. Το σπίτι μου αυτή τη στιγμή είναι Αθήνα και αυτό που θέλω να βρω είναι επίσης Αθήνα. Το budget προτιμώ να είναι χαμηλό αλλά σε λογικά πλαίσια (όχι μεταφορά με αγροτικό) . :P Επίσης τα πράγματα θα τα πακετάρω μόνος μου εκτός απο καναπέ, κρεβάτι και ηλεκτρικές συσκευές οι οποίες θα μεταφερθούν όπως είναι (δεν μιλάμε για πολλά πράγματα). Επειδή μπορεί να κάνω και ένα δίμηνο να βρω σπίτι θα ήθελα η αποθήκη να είναι σε στεγασμένο χώρο ωστέ να μην υπάρξουν φθορές στα έπιπλα και να τα πάρω σε καλή κατάσταση. Όποιος έχει κάνει πρόσφατα μετακόμιση ή στο παρελθόν με κάποια συγκεκριμένη εταιρία και έχει μείνει ευχαριστημένος ας γράψει εδώ ή αν δεν θέλει να διαφημίσει ας μου στείλει pm.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! :)

PS. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το αν είναι καλή ιδέα το πλάνο μου (να τα μεταφέρω σε μια αποθήκη μέχρι να βρω σπίτι) και αν κάποιοι το έχετε κάνει ήδη, θα σας ήμουν ευγνώμων αν μοιραζόσασταν τις εμπειρίες σας. 

Δημοσ.

Ψάξε στο g00gle για logistics.

Πατρα που ειμαι εχω να σου προτείνω.

Αν δεν βγάλεις άκρη να σου δώσω το τηλ. Της Αθήνας αλλά δεν θυμάμαι να εχουν logistics εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...