Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω το proficiency το εχω μεταφρασει σε δικηγορο και στελνω απλη φωτοτυπια του πακετου της μεταφρασης (μεταφραση δικηγορου + αντιγραφο πτυχιου με τζιφρες δικηγορου). Οσες φορες το εχω κανει μου μετρησαν τα αντιστοιχα μορια στα αποτελεσματα. Παρακατω δεν εχω προχωρησει για να γνωριζω αν υπαρχει θεμα.

Επεξ/σία από Miracle Worker
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Miracle Worker είπε

Εγω το proficiency το εχω μεταφρασει σε δικηγορο και στελνω απλη φωτοτυπια του πακετου της μεταφρασης (μεταφραση δικηγορου + αντιγραφο πτυχιου με τζιφρες δικηγορου). Οσες φορες το εχω κανει μου μετρησαν τα αντιστοιχα μορια στα αποτελεσματα. Παρακατω δεν εχω προχωρησει για να γνωριζω αν υπαρχει θεμα.

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
Στις 19/2/2018 στις 7:37 ΜΜ, Miracle Worker είπε

Και το ecdl αντιστοιχα πραγματα θελει, οκ μπορει και να μην χρειαζεται μεταφραση, αναλογα το πιστοποιητικο που εχει ο καθενας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...