Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν διάβασα όλο το θέμα, έκλαψε κανείς για τη δημοσίευση των φωτογραφιών του τύπου χωρίς να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου;

Μα πως να γίνει αυτό; Αφού, σκότωσε ζώο. Στην πυρά!

Και με βάσει τα όσα γίνονται για τους χειρότερους όλων (τους παιδεραστές) όσοι λοιπόν δεν νοιάζονται για αυτή την αντιμετώπιση από την πολιτεία προς αυτούς που φέρονται άσχημα σε ζώα τότε είτε είναι πρόθυμοι να καταλύσουν όποιο ανθρώπινο δικαίωμα στο βωμό του φανατισμού τους είτε πιστεύουν ότι το να σκοτώσεις ένα γατάκι είναι σοβαρότερο από την παιδεραστία είτε είναι τόσο φανατισμένοι ή φανατίστηκαν τόσο που δεν βλέπουν κάτι άλλο. 

Πραγματικά, τι από αυτά είναι; 

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει ο ποργκ, κλασσικός και κλάσσυ όταν δεν κουράζει.

Εσύ ρε γκρουτ, εντάξει δε σκέφτηκες ότι το πνίγει στην φώτο, δεν είναι απλώς ο τύπος ενώ τρώει τυρόπιτα, είναι κατά την πράξη.

Το ότι την ανέβασε ο ίδιος, ΠΩΣ ΟΧΙ;

• Like 2
Δημοσ.

Δεν διάβασα όλο το θέμα, έκλαψε κανείς για τη δημοσίευση των φωτογραφιών του τύπου χωρίς να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου;

μόνος του την δημοσίευσε στο facebook. 

• Like 2
Δημοσ.
Το ότι ως πράξη σε εξοργίζει και τη συγκεκριμένη στιγμή, χωρίς ώριμη σκέψη, θέλεις να του κάνεις τα χειρότερα, είναι σίγουρο.

Κατά τα άλλα, νόμος υπάρχει, ο τύπος θα υποστεί τις συνέπειες και κατά την άποψή μου πρέπει να υπάρξουν βαρύτατες ποινές για βασανισμό ζώων. Όχι φυλακίσεις. Τεράστια πρόστιμα, τα οποία αν δεν έχεις να πληρώσεις να προχωράει ο δικαστικός σε άμεση κατάσχεση περιουσία. Ξαναβασάνιζε ζώο μετά, ξανακάψε δάσος, ξαναχτύπα άνθρωπο, ξανακάνε τον παλικαρά (άσχετα μεταξύ τους παραπτώματα, αλλά εξίσου σημαντικά)

Αυτό όμως που μου προκαλεί εντύπωση, είναι ότι το φαινόμενο της «παλικαρίασης» (αν μου επιτρέπεται να φτιάξω μια νέα λέξη :P ) είναι συχνότερο στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης (χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχει και αλλού). Και είναι εντυπωσιακό να ακούει κανείς για βίαιες συμπεριφορές σε τέτοια συχνότητα από ανθρώπους που φημίζονται για τη φιλοξενία, τη καλοσύνη τους κτλ κτλ (προσωπική άποψη τα τελευταία)
Δημοσ.

Εντάξει ο ποργκ, κλασσικός και κλάσσυ όταν δεν κουράζει.

Εσύ ρε γκρουτ, εντάξει δε σκέφτηκες ότι το πνίγει στην φώτο, δεν είναι απλώς ο τύπος ενώ τρώει τυρόπιτα, είναι κατά την πράξη.

Το ότι την ανέβασε ο ίδιος, ΠΩΣ ΟΧΙ;

Μαζί σου, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπήρχε μία προστασία. Ανθρώπινα δικαιώματα κτλ... 

Να δικαστεί, να τιμωρηθεί, ναι. Αλλά. Μην ανοίγουμε κερκόπορτες επειδή ο ταλιμπανισμός δεν περιορίζεται μόνο στην θρησκεία. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Μαζί σου, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπήρχε μία προστασία. Ανθρώπινα δικαιώματα κτλ... 

Να δικαστεί, να τιμωρηθεί, ναι. Αλλά. Μην ανοίγουμε κερκόπορτες επειδή ο ταλιμπανισμός δεν περιορίζεται μόνο στην θρησκεία. 

Κάτσε ρε συ μισό λεπτό! Σε σφάζω, βγάζω selfie με το κεφάλι στα χέρια μου και την ανεβάζω στο fb μου... Τι είδους προστασία χρειάζεται σε αυτή την περίπτωση??? :P

• Like 2
Δημοσ.

Υπερκτιμημενα στη περιπτωση του.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάνθρωπος ο τυπος τι να λεμε τωρα μακαρι να βαλει μυαλο με το προστιμο που θα του βαλουν τωρα το γατακι δυστηχως δεν γυριζει πισω τι να πεις

• Like 1
Δημοσ.

Αμα τρωει καποιος την γατα η το σκυλο η το αλογο η το προβατο ας το θανατωνει,γιατι μην ξεχναμε οπως εμεις εχουμε σκυλους κ γατες για κατοικιδια αλλοι εχουν το προβατακι  την κοτουλα  και αλλοι τα πουλαακια και τα λαγοκουνελα που  οι κυνηγοι που σκοτωνουν κ επιδεικνύουν σε φωτογραφιες...Ζωα ειναι ολα αλλα το να βασανιζεις και να θανατωνεις ζωακια για την πλακα σου παει να πει οτι κατι δεν παει καλα με την παρτη σου κ πρεπει να βρεθει καποιος να σε κλεισει μεσα.Θελω να πω οτι ο νομος τα θεωρει ολα ζωα αλλα αλλο λογω επιβιωσης κ αλλο σκοτωνω επειδη εχω ψυχολογικα.

Δημοσ.

Όχι φυλακίσεις. Τεράστια πρόστιμα, τα οποία αν δεν έχεις να πληρώσεις να προχωράει ο δικαστικός σε άμεση κατάσχεση περιουσία.

Με ποιά λογική αυτό; Γιατί το πρόστιμο θα είναι αποτρεπτικό εκεί που η φυλάκιση δεν είναι;

Ζωα ειναι ολα αλλα το να βασανιζεις και να θανατωνεις ζωακια για την πλακα σου παει να πει οτι κατι δεν παει καλα με την παρτη σου κ πρεπει να βρεθει καποιος να σε κλεισει μεσα.

Άμα ήταν να κλείνουμε μέσα όποιον κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη του δε θα είχε μείνει κανένας έξω.

Δημοσ.

Με ποιά λογική αυτό; Γιατί το πρόστιμο θα είναι αποτρεπτικό εκεί που η φυλάκιση δεν είναι;

Γιατί η φυλάκιση σε τετοιες περιπτώσεις ειναι με αναστολή έναντι ενός μικρού προστιμου. Τουναντίον ένα μεγάλο πρόστιμο, την εποχή της κρίσης, λειτουργεί αποτρεπτικά, ειδικά αν κάποιος γνωρίζει οτι δε θα το γλιτώσει ποτέ (πάει στην εφορία κτλ)

Δημοσ.

Γιατί η φυλάκιση σε τετοιες περιπτώσεις ειναι με αναστολή έναντι ενός μικρού προστιμου. Τουναντίον ένα μεγάλο πρόστιμο, την εποχή της κρίσης, λειτουργεί αποτρεπτικά, ειδικά αν κάποιος γνωρίζει οτι δε θα το γλιτώσει ποτέ (πάει στην εφορία κτλ)

Ένα μεγάλο πρόστιμο σημαίνει ότι αν έχεις λεφτά μπορείς να σκοτώνεις γατάκια ελεύθερα ενώ αν δεν έχεις κινδυνεύεις να καταστραφεί η ζωή σου. Δε νομίζω ότι καμία από αυτές τις δύο περιπτώσεις είναι αυτό που θα θέλαμε από το νομικό πλαίσιο της χώρας. Το σκέφτηκες καθόλου από αυτή την οπτική;

Δημοσ.

Ένα μεγάλο πρόστιμο σημαίνει ότι αν έχεις λεφτά μπορείς να σκοτώνεις γατάκια ελεύθερα ενώ αν δεν έχεις κινδυνεύεις να καταστραφεί η ζωή σου. Δε νομίζω ότι καμία από αυτές τις δύο περιπτώσεις είναι αυτό που θα θέλαμε από το νομικό πλαίσιο της χώρας. Το σκέφτηκες καθόλου από αυτή την οπτική;

Πιστεύεις οτι πολλοί από αυτους που προβαίνουν σε τέτοιες εγκληματικές πράξεις, έχουν να δώσουν λόγου χάρη 50.000 ευρώ πρόστιμο για βασανισμό ή θανάτωση ζώου;

Εγώ νομίζω οτι και να τα έχουν, θα το σκεφτουν πολύ σοβαρά πριν το κάνουν. Και επειδή το μεγαλύτερο ποσοστό δε τα έχει, νομίζω οτι λειτουργεί αποτρεπτικά.

Δεν αναφέρθηκα τυχαία σε μεγάλο ποσό. Δεν μιλάμε για 100-200 ευρώ. Μιλάμε για καταστροφή της ζωής ενός μέσου πολίτη.

Δημοσ.

groot

Το ότι όταν  λεω ''κανένα ζώο δεν μπορεί να σε πειράξει''  δεν αναφέρομαι στον λευκό καρχαρία  και  αυτό είναι κατι που εσυ δεν έχεις την δυνατότητα να το καταλάβεις ποσώς με ενδιαφέρει !

όμως - μην ξανακάνεις ποτέ παράθεση σε μήνυμα μου !

με άτομο που το στο μυαλό του η αξία μιας ζωής είναι ίση με την αξία μιας καρέκλας η ενός βάζου δεν θέλω καμία  συζήτηση.. τέλος!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...