Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Γιάννη στην ουσία δεν διαφωνείς μαζί μου. Λες ότι το ρολόι αφαιρείται αλλά βάζουν άλλο, το αποτέλεσμα ποιο είναι? Μέσα στη χελώνα συνεχίζει να υπάρχει ρολόι, έστω και αν δεν είναι το ίδιο. Η ουσία είναι στο τι κάνει η ΔΕΗ ώστε να αποτρέψει τον πελάτη της από το να ξανακάνει παράνομη επανασύνδεση. Ο ένας τρόπος είναι να ξηλώσει εντελώς τα καλώδια της που μπαίνουν στη χελώνα, και ο άλλος είναι να αφήσει τα καλώδια στη θέση τους αλλά να μην έχουν ρεύμα. Συνήθως κάνουν το δεύτερο επειδή είναι πολύ πιο εύκολο. Όταν είναι κομμένο το ρεύμα, για κάποιο διάστημα συνεχίζουν να έρχονται κανονικά οι λογαριασμοί και ο πελάτης συνεχίζει να χρεώνεται τα πάγια. Σωστα .Εγω δεν το διατυπωσα σωστα . Αφαιρειται αλλα με αμεση αντικατασταση παρουσια του καταναλωτη για να υπογραψει για την ενδειξη του νεου μετρητη . Μετα στελνετε για ελεγχο αναλογα τι παραβιαση εχει . Για να φτασει ο ΔΕΔΔΗΕ να κοψει απο κολωνα σημανει οτι δεν μπορει απο το κουτι γιατι το ξανασυνδεει παρανομα φυσικα ο καταναλωτης . Επειδη χρησιμοποιω την λεξη ΔΕΔΗΕ που εργαζομαι www.deddie.gr αυτος ειναι απο το 2012 ο Διαχειρηστης του δικτυου και ειναι 100% για την ωρα θυγατρικη της ΔΕΗ . Η μαμα ΔΕΗ εχει την παραγωγη και την εμπορια και οχι εξ ολοκληρου .
Silverage Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Σωστα .Εγω δεν το διατυπωσα σωστα . Αφαιρειται αλλα με αμεση αντικατασταση παρουσια του καταναλωτη για να υπογραψει για την ενδειξη του νεου μετρητη . Μετα στελνετε για ελεγχο αναλογα τι παραβιαση εχει . Για να φτασει ο ΔΕΔΔΗΕ να κοψει απο κολωνα σημανει οτι δεν μπορει απο το κουτι γιατι το ξανασυνδεει παρανομα φυσικα ο καταναλωτης . Επειδη χρησιμοποιω την λεξη ΔΕΔΗΕ που εργαζομαι www.deddie.gr αυτος ειναι απο το 2012 ο Διαχειρηστης του δικτυου και ειναι 100% για την ωρα θυγατρικη της ΔΕΗ . Η μαμα ΔΕΗ εχει την παραγωγη και την εμπορια και οχι εξ ολοκληρου . Τράβα μια βόλτα να του το κόψεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Τράβα μια βόλτα να του το κόψεις. Ασε το αφηνω για σενα.....Εγω δεν ξερω να κοβω γραφιας ειμαι και οτι γραφω εδω ειναι απο οτι ξερω απο συναδελφους με μονο σκοπο αν μπορω να βοηθησω. Φυσικα εσενα δεν σε αφορουν .
panos2171 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Η ΔΕΗ απαιτει η παροχη να ειναι στο ονομα του ενοικιαστη οποτε ...... ΥΓ. Διπλο post λογω φυλλομετρητη !!! Θυμάμαι όταν νοίκιαζα στη Θεσσαλονίκη ο λογαριασμός ήταν στο όνομα προηγούμενου ενοικιαστή, ο ιδιοκτήτης μου είχε πει αν θέλω μπορούμε να το αλλάξουμε αλλά είναι τσάμπα διαδικασία. Δε θέλω να φανταστώ τι τρεξίματα θα χει έτσι και εμφανιστεί κάποιος απατεώνας. 1
kage Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 αυτοι που ερχονται στα σπιτια συνηθως ειναι αλλοδαποι υπαλληλοι καποιου εργολαβου που πειρε την δουλεια να κανει ελεγχους. με την μολυβδοσφραγιδα την εξω χλωμο να ασχοληθει και η δεη...κυριως σε παλιες πολ.κιες παιζει να μην εχει κανενας..και αν εχουν θα ειναι στον αερα.. ερχονται στην αρχη απλα γυρνανε την ασφαλεια ,μετα την αφαιρουν και μετα βγαζουν το καλωδιο σε περιπτωσεις που συνεχιζεται η ρευματοκλοπη...ο ενας αφου τα ξεπερασε τα παραπανω εβαλε το καλωδιο στο διπλανο κουτι...
Miracle Worker Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Καλά, η ΔΕΗ δεν ελέγχει πόσα ρολόγια είναι στο ΑΦΜ; Μου φαίνεται περίεργο να σου κόψουν το ρεύμα σε ένα ρολόι, αν ο ίδιος φαινομενικά είσαι εντάξει σε ένα ή περισσότερα άλλα ρολόγια.
kage Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 βολευει τις σημερινες καταστασεις να λενε εχουμε 1-2 δις απληρωτα... καποια στιγμη θα πωληθει κατι απο δεη-θυγατρικες που γραφει ζημιες... http://www.news.gr/oikonomia/oikonomika-nea/article/244736/molis-200000-katanalotes-ofeiloyn-to-miso-hreos-t.html Στον Συνήγορο του Πολίτη προσέφυγε πολίτης που διαμαρτυρόταν, διότι η ΔΕΗ ΑΕ τον επιβάρυνε με οφειλή η οποία αφορούσε στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος σε κατάστημα, κατά τη χρονική περίοδο που ο ίδιος δεν ήταν πλέον μισθωτής του ακινήτου. Προηγουμένως, είχε απευθυνθεί με αίτησή του στην αρμόδια υπηρεσία, επισυνάπτοντας βεβαίωση διακοπής εργασιών, λύση μίσθωσης, καθώς και βεβαίωση ασθενείας, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η ανεξάρτητη Αρχή με έγγραφο της προς τo αρμόδιο κατάστημα της ΔΕΗ ΑΕ, ζήτησε την επανεξέταση του αιτήματος. Μετά την παρέμβαση του Συνηγόρου, η ΔΕΗ ΑΕ προχώρησε στη διαγραφή της οφειλής, που αντιστοιχούσε στο ποσό των 16.943,63 ευρώ, αφού διαπίστωσε, ότι κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου έγινε η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος που αντιστοιχούσε στο οφειλόμενο ποσό, ο πραγματικός χρήστης του ακινήτου δεν ήταν ο ίδιος πολίτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα