Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 ότι λέει ο τίτλος θέλετε να μάθετε τον τίτλο του κομματιού που ακούτε, χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο, τον Η/Υ και ένα σάιτ, πηγαίνετε σε αυτό το σάιτ συνδέστε το μικρόφωνο βάλτε το κομμάτι να παίζει και κάντε κλικ στο παρακάτω σημείο όπως δείχνει η εικόνα πατήστε allow περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και βουαλά ο τίτλος του κομματιου και ο δημιουργός εμφανίζονται Δουλεύει 100%
Maktro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 ψάχνω κάτι παρόμοιο αλλα να αγνοεί τις λέξης,τις συζητησεις και απλά να ψάχνει βάση της μελωδίας, ξέρει κανένας τίποτα?
vdeseris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Shazam, soundhound? Εδω και πολλα χρονια στα κινητα 3
Xristaras12 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 σε ενα γρήγορο τέστ το Midomi δεν μπορούσε να αναγνωρίσει ενα κομμάτι ενώ το shazam το βρήκε σε δευτερόλεπτα.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Shazam v2? αυτό είναι για smartphone αν δεν κάνω λάθος σωστά;
SOADNICK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 αυτό είναι για smartphone αν δεν κάνω λάθος σωστά; Και για Windows 8/8.1/10
panos2171 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δε νομίζω να υπάρχει κάτι που μπορεί να συναγωνιστεί το shazam. Σε δευτερόλεπτα βρίσκει το κομμάτι. Για την ακρίβεια συνολικά θες δευτερόλεπτα να μπεις στην εφαρμογή, να επιλέξεις αναζήτηση και να στο βρει.
fidolos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εγώ δεν μπορώ να αποφασίσω Shazam vs soundhoud. Το 2ο μου έχει βρει πολλά κομμάτια που το Shazam δεν μπόρεσε. Βέβαια μερικές φορές (πολύ λιγότερες) έχει συμβεί και το αντίθετο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα