Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω, λέω μπας και είχες κανένα "πιάτο" όταν σε πιάνει ο πόνος για πατρίδα.

Πάρε και φρίξε (το καλύτερο σχόλιο το έχει κάποιος από κάτω που λέει "Η Νεστλέ που μας θέλει εδώ, είναι η πρώτη που θέλει μισθούς 300ε." Και δεν έχει άδικο) :

μΑς ΠΗΡΑΝΕ χαμπάρι οι διαφημιστές φιλε :P με τη φραπεδια στο χέρι .... θα την παλεψουμε!!!!

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και συγνώμη που άργησα να απαντήσω. δεν υπέγραψα τίποτα. όσο για τον μισθό δεν μπορώ να τον πάρω γιατί απειλησαν γνωστό μου που είναι μέσα πως αν συνεχίσω να παίρνω τηλέφωνο θα τον απολύσουν. όσο για το που ήταν η δουλειά όσοι είναι ολυμπιακοί ίσως θεωρήσουν πως λέω βλακείες η πως είμαι κάνα βαζελακι. ήταν μέσα στο Καραΐσκάκη η δουλειά ως φύλακας. Γενικά δεν είναι να μπλεκεις με αυτούς γιαυτό και δεν το συνέχισα.

Δημοσ.

πλακα κάνεις εγώ πήγα για δοκιμαστικό να μοιράσω φυλλάδια....(κανένα πρόβλημα με το δοκιμαστικό)....

μου είπε θα πληρωθώ για την ημέρα με κρατήσουν ή όχι ....και όχι ότι μπορώ να σας πείσω αλλά ενώ αρχικά δεν μου έδωσαν χάρτη,αυτές τις 5 ώρες όντως μόιρασα τα φυλλάδια με ένα 15 min διάλλειμα....

κανένα τηλέφωνο είτε για χρήματα και συνέχεια.......(έβαλα και κάρτα στο κινητό αναγκαστικά)

τελικά δεν ασχολήθηκα...

Δημοσ.

ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και συγνώμη που άργησα να απαντήσω. δεν υπέγραψα τίποτα. όσο για τον μισθό δεν μπορώ να τον πάρω γιατί απειλησαν γνωστό μου που είναι μέσα πως αν συνεχίσω να παίρνω τηλέφωνο θα τον απολύσουν. όσο για το που ήταν η δουλειά όσοι είναι ολυμπιακοί ίσως θεωρήσουν πως λέω βλακείες η πως είμαι κάνα βαζελακι. ήταν μέσα στο Καραΐσκάκη η δουλειά ως φύλακας. Γενικά δεν είναι να μπλεκεις με αυτούς γιαυτό και δεν το συνέχισα.

Εταιρεία Security ? 

Δημοσ.

Φοβήθηκες να τους κανεις πολλες ερωτήσεις από την αρχη νομιζοντας ότι όλα είναι οκ αλλα αν το εκανες αυτό θα εβλεπες και τις προθεσεις τους... άλλη φορά σε τέτοια δεν πρεπει να ντρεπεται κανεις δουλεια πας να ζητήσεις ουτε φιλαράκια σου είναι ουτε σε αγαπάνε τουλάχιστον στην αρχή.

Εγω θυμαμαι σε μια δουλεια παλιοτερα που ειχα πάει τα ειχα ρωτησει όλα αυτά και μαλιστα μου ειπε ότι εκπαιδευτικα για ένα διάστημα θα με έχει 2 εβδομάδες και θυμαμαι που τον ειχα ρωτησει ευθεως αν αυτό το διαστημα θα πληρωθω και μου ειπε με υφάκι λυπημένο και καλα όχι... και τοτε εγω με υφάκι γκαζωμένο του ειπα αντε γεια :P

• Like 2
Δημοσ.

Εταιρεία Security ?

Όχι μέσα στο Καραϊσκάκη δεν χρειάζεται να έχεις άδεια ότι είσαι security. Σε παίρνουν και σε βάζουν κάτω στην πύλη είτε πάνω να προσέχεις τις κάμερες.

Δημοσ.

Αυτό είναι παράνομο, σηκώνει δικαστήρια και τεράστιες αποζημειώσεις.

• Like 3
Δημοσ.

Ειναι πολυ απλο κι ας μην αρεσει σε ορισμενους: Βρισκουν και τα κανουν.

Και αυτο ειναι ευθυνη του εργαζομενου που δεν ξερει/δεν θελει/βαριεται/φοβαται να μιλησει ακομα και για τα πλεον βασικα του δικαιωματα.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι μέσα στο Καραϊσκάκη δεν χρειάζεται να έχεις άδεια ότι είσαι security. Σε παίρνουν και σε βάζουν κάτω στην πύλη είτε πάνω να προσέχεις τις κάμερες.

Μάλιστα,χωρίς στολή χωρίς τίποτα,ο γνωστός σου πάντως πολύ φίλος σου πρέπει να είναι,γιατί σίγουρα ήξερε τι παίζει,τέλος πάντων αυτά είναι δικά σου θέματα,το θέμα είναι πως δούλεψες τσάμπα και άλλος πληρώθηκε κανονικά.

Δημοσ.

2 πράγματα να θυμασαι για αρχή την επομενη φορά που θα πάς για δουλειά ->

1. Ρωτάς τα βασικά πχ θα είμαι ασφαλισμένος? ποιο είναι το ωράριο? ποιος είναι ο μισθος? αμα δεν τους αρέσει η τελευταια ερωτηση έπεσες σε τσιπηδες και πρόβλημα τους. Γενικα ρωτα και κανεναν αλλον να σου πει τις βασικες ερωτήσεις μπορει να μου διαφευγει κάτι.Η ερωτηση για τον μισθο αν όχι στο 1ο ραντεβού στο 2ο ναι.

Και όλα τα παραπανω που? σε συμβολαιο? προσεξε τι θα υπογραψεις ώστε να τον δεσμεύσεις τον άλλον οσο μπορεις γιατι μπορει στην αρχη να στο παιξει καλος και μετα να σου αρχισει τα καλαματιανά.Ενω αμα υπάρχει συμβολαιο θα του πεις θα σε κυνηγησω με το νομο υπέγραψες.Δεν ειμαστε παιδακια να παιζουμε ουτε με ενδιαφερουν τα φιλοσοφικά από τη στιγμη που στις πραξεις δεν εισαι σωστος.

2. Ο τύπος που θα σου δώσει τη δουλεια τι τυπος είναι? με το που σε ειδε αρχισε τις παρατηρήσεις και τις παραξενιες ή είναι νορμαλ? δινει έμφαση στα ουσιώδη ή ασχολειται με μλκιες για να κάνει τον κάποιοΠληροφοριες για αυτόν? πως φερεται στους υπαλληλους? είναι συνεργάσιμος ή δημιουργει έλκος?

Για μενα αυτά τα 2 είναι τοπ ον δε τοπ πληροφοριες για κάποιον που ψάχνει δεν σου κανω τον δάσκαλο τη γνωμη μου λεω.Ειδικα το 2. θα μπορουσα να δουλεψω με -100 ευρω φθηνοτερα σε κάποιον μονο και μονο αν ηταν σωστος από ότι σε έναν που στα δινει αλλα μετα στα βγαζει ξινά.

Εγω πιστευω αν έχεις αυτά και είναι οκ δεν χρειαζεσαι κάτι άλλο με το κυριε διευθυντα θα μπαινεις με το κυριε διευθυντα θα βγαινεις και θα νιώθεις οντως σεβασμο για αυτόν που σου δινει δουλεια γιατι σε σέβεται κιολας.

Αν με ρωτούσες να σου κανω μια σουμα από αυτά θα σου ελεγα να κοιτάξεις οπωσδήποτε αν θα σε ασφαλιζει το ωράριο και τι τυπος είναι ειδικα στην αρχη αυτά, η τελευταια ερωτηση μη σου πω ότι πάει και πρωτη γιατι αμα ο άλλος είναι εντάξει σαν ανθρωπος δεν θα σου παιξει πστα ουτε αλλού , το μισθο οκ ας τον συζητήσεις και παρακατω μη δειξεις λιγουρης αν και ουτε αυτό είναι σωστο να το νομιζει κάποιος εργοδότης. Δουλειά ψάχνεις και ο μισθος είναι από τις βασικοτατες ερωτήσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...