iCyd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Επειδή έτυχε κάτι έκτακτο και επρεπε να κατέβω νωριτερα βρήκα πολύ φθηνό εισιτήριο με άλλη εταιρεία. Και μετά δεν μπορούσα να χρησιμοποιησω το παλιό εισιτηριο για επιστροφή. Aυτο εγω γιατι νομιζω οτι δεν ισχυει? Μια φορα ειχα κλεισει εισιτηριο Ηρακλειο-Θεσσαλονικη και Θεσσαλονικη-Ηρακλειο αλλα επειδη ειμαι και ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ μπερδεψα τις μερες και στο "πηγαινε" και πηγα μια μερα μετα στο αεροδρομιο και αναγκαστηκα να βγαλω αλλο εισιτηριο. Στο γυρνα ομως ειχα το εισιτηριο που ειχα κλεισει πανε-ελα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2015 από iCyd 2
PastaFauna Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Λέω ότι άμα έχεις κάνει check-in φωνάζουν το όνομα σου 4-5 φορές από τα μικρόφωνα πριν ολοκληρωθεί η επιβιβαση. Κι έχουν και μισή ώρα καθυστέρηση, αλλά εσύ δε χάνεις την επιστροφή
ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ωρες ωρες οι απαιτησεις των πελατων ειναι εξωφρενικες. Αφου δεν σε βολευει η Θεσσαλονικη, γιατι δεν εκλεισες εισιτηριο Αθηνα-Βουδαπεστη; Και μη μου πεις για κοινο κωδικο, εκανες web check-in και για τις δυο κρατησεις και καθοσασταν μαζι. Σιγα το πραγμα. Το αεροπλανο δεν ειναι ΚΤΕΛ, κλεινω εισιτηριο αλλα το παιρνω απο οπου με βολευει. Το εισιτηριο σου εχει τοπο αναχωρησης, πιθανο ενδιαμεσο σταθμο και προορισμο. Και ναι, πρεπει να τα κανεις ολα τα σκελη, ειδικα στο outbound. Στον γυρισμο μπορεις να φυγεις αφου δεν θα εχεις βαλιτσα απλα θα καθυστερησεις πολυ το αεροπλανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα