Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, θέλω να κάνω δώρο σε έναν φίλο μου, budget περίπου 50~ euro, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι.. Έλεγα να του πάρω κάνα φουλάρι και  καμια μπλούζα αλλα μιας και είναι φοιτητής έλεγα να του πάρω κάτι για το σπίτι όπως κάποια πολυθρόνα από αυτές με τις μικρές μπαλίτσες μέσα που είναι μαλακες και περίεργες η καμια καφετιέρα για espresso η κάτι τέτοιο..

Καμια ιδέα?

Δημοσ.

Λεει σε εναν φιλο μου  οχι στον ή τον φιλο μου !
Βεβαια το ενα δεν αναιρει το αλλο , μπορει να ειναι ενας απο τους φιλους... χαχαχααχ

εγω λεω αν ασχολειται με την τεχνολογια δωροεπιταγη απο καποιο πολυκαταστημα να παρει οτι θελει. εφοσον ειναι φοιτητης καφετιερα οπως ειπες (αν και ισως να μη την ευχαριστηθει αμα βαριεται να φτιαχνει).  Δεν μας ειπες τα ενδιαφεροντα του.

kostasspil καλο :D :P

Δημοσ.

Οχι φουλαρια ρε παιδια ελεος!! Αυτο με την δωροεπιταγη πιστευω ειναι ωραια σκεψη ή κανα σκουφακι - γαντια - ΚΑΣΚΟΛ μιας κ ερχεται βαρυχειμωνιά :)

Δημοσ.

.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

LOL

είναι φίλος κανονικός..

Καπνίζει, πίνει καφέ, σπουδάζει κομμωτική, ενδιαφέροντα τίποτα το συγκεκριμένο..Όπως το σκέφτομαι καμια καφετιέρα espresso με βλέπω να του παίρνω.. 

αυτό με τις δωροεπιταγές επίσης ακούγεται καλο αν και σκεφτόμουν κάτι που θα "μεινει".. 

τα σκουφάκια αυτά με τις κοτσίδες πως λέγονται?

κατάλαβε κανένας πια πολυθρονίτσα εννοώ? με τις μπαλίτσες μέσα που είναι μαλακες και όταν κάθεσαι zoumpiete η πολυθρόνα, και αυτό μου φαίνεται ωραίοέχουν όνομα αυτές? ξέρω ότι τις πουλάνε στα ζούμπο, να πάω να πω "γεια σας θέλω πολυθρονίτσα που ζουμπιετε και έχει μαλακες μπιλιτσες μικρούλες μέσα." ?
Δημοσ.

.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

κατάλαβε κανένας πια πολυθρονίτσα εννοώ? με τις μπαλίτσες μέσα που είναι μαλακες και όταν κάθεσαι zoumpiete η πολυθρόνα, και αυτό μου φαίνεται ωραίοέχουν όνομα αυτές? ξέρω ότι τις πουλάνε στα ζούμπο, να πάω να πω "γεια σας θέλω πολυθρονίτσα που ζουμπιετε και έχει μαλακες μπιλιτσες μικρούλες μέσα." ?

http://www.skroutz.gr/c/1816/poof.html

• Like 1
Δημοσ.

ποσο ή ποιος να πρωτοπρολαβει τον πουφ ? εκτος αν υπαρχει καποιος απ τη παρεα του που ειναι ...πουφερος :P (ξερω ατομο σε γνωστη μου παρεα που παντα καθεται/θελει το πουφ)
σε τρολλαραμε πιο πανω :P
καπνιζει -> αναπτηρας καλος κλασσικα...
πινει καφε -> αν βρεις καποια αξιοτιμη καφετιερα , μαζι με μια ή δυο κουπες/φλιτζανια (αν κ ισως παει πολυ το ποσον, για κουπες κοιτα τα τζαμπο μηπως)
επισης αν δε θες δωροεπιταγη , ισως καποια προπληρωμενη καρτα με το ποσον (η μη επαναφορτιζομενη της πειραιως βγαινει μονο με ταυτοτητα τη στιγμη που την ζητας ξερω γω , δωσε 51 στο ταμειο +5 τη φορτιση για να χει στρογγυλο 50ρι].
Αν ασχολειται με ηλεκτρονικες αγορες, στειλε του 50 ευρω στο paypal να παει balance :P :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Φίλος, κομμωτική...

Αν του αρέσει αυτό που σπουδάζει μπορείς να του πάρεις κάτι σχετικό από εξειδικευμένο κατάστημα που στην τελική το αλλάζει για κάτι αντίστοιχο που θα του αρέσει περισσότερο.

Εμένα μου αρέσει πολύ να παιρνω χρηστικά δώρα που να έχουν σχέση με κάτι που αρέσει στον δωρολήπτη, π.χ. κάποια ταινία, σειρά, παιχνίδι (star wars που ειναι και επικαιρο?) 

Πουφ πάρε μόνο αν ξέρεις ότι χωράει στο σπίτι του. 

• Like 1
Δημοσ.

Και εμεις εδω το ιδιο θεμα εχουμε τωρα :P Θελουμε να παρουμε δωρο σε ενα φιλο μας και δε ξερουμε τι.

Κανα ρολοι λεγαμε η κολωνια.Αλλιως ρουχα.

Δημοσ.

Καπνίζει, πίνει καφέ, σπουδάζει κομμωτική, ενδιαφέροντα τίποτα το συγκεκριμένο..

Σαν σωστος φιλος να του ανοιξεις την πορτα  της ντουλαπας για να βγει.

Ελα χιουμορ κανω - οχι κ αλλο μπαν please

Η καφετιερα ειναι καλη επιλογη (φανταζομαι εννοεις με καψουλες νεσπρεσο). Βεβαια να ξερεις πως αν δεν εισαι σιγουρος για τι ακριβως θα του αρεσει (πχ ακυρο παραδειγμα : αν λιωνει στο playstation να του παρεις κανα παιχνιδι που θα του αρεσει) το πιο σιγουρο θα ηταν δωροεπιταγη ωστε να παρει οτι του λειπει/οτι θελει. Εκει κοιτας και τι θελει να αγορασει , πχ αν ψαχνει κινητο μια δωροεπιταγη απο καπου που εχει μεγαλη ποικιλια σε ηλεκτρονικα

Για την πολυθρονα που λες αν και δν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα ποια εννοεις , παιζει να ειναι και πιο ακριβη δηλ >50 Ε.

Κολωνια οχι και τοσο μιας και ειναι καπως υποκειμενικο να του αρεσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...