G.h.o.s.t Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Θα η θελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανείς η έχει ακούσει για το πότε θα γίνει η πληρωμή της πρακτικής άσκησης τον φοιτητών από το ΕΣΠΑ. Ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Τι εννοείς? Το εσπα το περνουν οι επιχειρήσεις και πληρωνουν εσενα οταν κανεις πρακτική σε αυτους
dritan90 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 ναι μαλλον την εχει κανει την Πρακτικη. τηλεφωνησε στο ΚΕΚ να ρωτησεις
G.h.o.s.t Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα. Την έχω κάνει την πρακτική μου και την έχω τελειώσει και εδώ και 2 μήνες περιμένω να πάρω τα χρήματα και ακόμα τίποτα.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δεν σε αφορά το ΕΣΠΑ, στην την εταιρεία να ρωτήσεις Ποια ειναι?
picoGreedy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Προσωπικά, από πρακτική με ΕΣΠΑ, μου έβαζε κάποια χρήματα ο εργοδότης και όλα τα υπόλοιπα η σχολή μου από το ΕΣΠΑ. Οι πληρωμές μπορεί να αργήσουν 2-3 μήνες πάντως, δύσκολα πληρώνεσαι στην ώρα σου.
G.h.o.s.t Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Προσωπικά, από πρακτική με ΕΣΠΑ, μου έβαζε κάποια χρήματα ο εργοδότης και όλα τα υπόλοιπα η σχολή μου από το ΕΣΠΑ. Οι πληρωμές μπορεί να αργήσουν 2-3 μήνες πάντως, δύσκολα πληρώνεσαι στην ώρα σου. Φίλε είχες καμιά ενημέρωση σε όλο αυτό το διάστημα που τα περίμενες? Δεν σε αφορά το ΕΣΠΑ, στην την εταιρεία να ρωτήσεις Ποια ειναι? Από την εταιρεία περνώ ένα μικρο πόσο και στο τέλος τα παίρνω μαζεμένα του ΕΣΠΑ αλλά δεν τα έχω πάρει ακόμα και δεν έχει και καμιά ανακοινώσει.
picoGreedy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Φίλε είχες καμιά ενημέρωση σε όλο αυτό το διάστημα που τα περίμενες? Όχι, δεν υπηρχε κάποια ενημερωση απλά μια μερα τα είδα στο λογαριασμό μου. (Btw κοπέλα είμαι)
halvas0000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Λογικά περιμένουμε να μπει η δόση για να μπουν και τα χρήματα. Έτσι είχε γίνει και στην προηγούμενη πληρωμή...
G.h.o.s.t Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Όχι, δεν υπηρχε κάποια ενημερωση απλά μια μερα τα είδα στο λογαριασμό μου. (Btw κοπέλα είμαι) Συγνώμη νόμιζα αγόρι ήσουν. Αυτό που μου είπαν και έμενα από το γραφείο πρακτικής ασκήσεις της σχολής μου είναι ότι κάποια μέρα θα πάω στην τράπεζα και θα τα δω τα λεφτά και μου φαίνεται κάπως παράλογο. Λογικά περιμένουμε να μπει η δόση για να μπουν και τα χρήματα. Έτσι είχε γίνει και στην προηγούμενη πληρωμή... Φίλε και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω άλλα άντε να δούμε τι θα γίνει και με αυτήν την δόση.
kraken92 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δείτε λίγο τους λογαριασμούς σας, στη κοπέλα μου μπήκαν χθες.
G.h.o.s.t Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δείτε λίγο τους λογαριασμούς σας, στη κοπέλα μου μπήκαν χθες. Είσαι σύγουρος γιατί μπεικα να δω στο e-bank μου και δεν έχουν μπει.
G.h.o.s.t Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δείτε λίγο τους λογαριασμούς σας, στη κοπέλα μου μπήκαν χθες. Φίλε η κοπέλα σου πότε τελείωσε την πρακτική? Τέλος Σεπτεμβρίου?
panos_90 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εμένα μπήκαν τα λεφτά της πρακτικής την περασμένη βδομάδα και ύστερα από 9 μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα