Προς το περιεχόμενο

Με το Sync Connect app, οι ιδιοκτήτες Ford θα ξεκινούν το αυτοκίνητο τους από απόσταση


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σύντομα, τα app-connected αυτοκίνητα δεν θα σπανίζουν, όπως σήμερα στην περιπτωση του Ford Escape του 2017, αλλά θα αποτελούν μέρος της καθημερινότητας μας.

Η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε πρόσφατα την διάθεση της εφαρμογής Sync Connect, η οποία συνδέει το κινητό σας με το αυτοκίνητο σας, και σας επιτρέπει την πρόσβαση και τον “χειρισμό” του, από οπουδήποτε στον κόσμο.

 

Το πρώτο αυτοκίνητο που κάνει χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι το Ford Escape του 2017, με τους ιδιοκτήτες του να μπορούν μέσω του κινητού τους να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν τις πόρτες τους ή να ξεκινούν την μηχανή του.

 

Η εφαρμογή επίσης θα δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να γνωρίζει ορισμένα βασικά στοιχεία για την λειτουργική κατάσταση του οχήματος, όπως σχετικά με το επίπεδο καυσίμου και λαδιών, τα επίπεδα της μπαταρίας και άλλα. Επίσης μπορεί να βοηθήσει τον χρήστη να εντοπίσει το αυτοκίνητο του.

 

 

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Πράγματι ενα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό πέραν του σωστού ζεστάματος της μηχανής θα ήταν να ανοίγει AC το καλοκαίρι που πας και το αυτοκίνητό σου έχει μέσα 65 βαθμούς. Να το ανοίγεις 5 λεπτά νωρίτερα και να το βρίσκεις στους 25-30 βαθμούς.

Όσο για τους κλέφτες, ε, φαντάζομαι πριν βάλεις το κλειδί θα έχει κλειδωμένα πόρτες, τιμόνι, γκάζι κλπ ώστε ο κλέφτης να μη μπορεί να κάνει κάτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδώ βάζω το τηλέφωνο στην τσέπη το πρωί και το βράδυ που γυρίζω σπίτι, έχω χωρίσει από την γυναίκα μου, έχω μαλώσει με την μάνα μου, έχω στείλει δεκάδες sms στους φίλους μου και έχω γεμίσει τη μνήμη με φωτογραφίες της κατά τα άλλα άδειας τσέπης μου.  Τώρα θα αδειάζω και την βενζίνη στο αμάξι μου;

 

Βέβαια, στο Oman που πήγα όλα τα αυτοκίνητα είχαν remote start για να βάζεις μπρος το A/C πριν μπεις μέσα.  Οπότε για κάποιους είναι χρήσιμο αυτό.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αμαξι ακομα σαν τον ΚΙΤ δεν εχουν φτιαξει τα γατακια :D

αν λες για παραγωγης οντως δεν εχουν αλλα μπορεις να φτιαξεις ενα   carputer /carpc 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aντιθέτος πολύ χρήσιμο για του λόγους που είπωθηκαν παραπάνω. Το ζέσταμα του κινητήρα και το άνοιγμα του ac είναι πολύ βολικά. Επίσης η ενημέρωση για τη κατάσταση της μπαταρίας ή κάποιων επιπλέον τεχνικών λεπτομερειών φαίνετε εξίσου ενδιαφέρουσα! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αχρείαστη αύξηση στην κατανάλωση καυσίμου δηλαδή.

 Το να ζεσταθεί ο κινητήρας για 5 λεπτά πριν ξεκινήσεις μάλλον μείωση στη κατανάλωση φέρνει όπως και λιγότερη καταπόνηση ¨-) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

άντε ρε είστε και άντρες φοβάστε να μην κρυώσει ο κολος σας θέλετε και a/c καμια γκομενα να σας περιμένει μηπως ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...