ouzo-power Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα σας μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την συνδεσμολογία των ηλεκτρικών για το σπίτι στο παρακάτω σχεδιάγραμμα επειδή δέν γνωρίζω απο αυτα και λέω να προσπαθήσω να το φτιάξω μόνος μου στο ηλεκτρολογικό κουτί και στον διπλό διακόπτη δεν ξέρω πώς να συνδέσω τα καλώδια δεκτη κάθε άποψη και γνώμη για το θέμα ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Πρώτα πρέπει να καταλάβουμε Τι υπάρχει αυτήν την στιγμή, μόνο το κουτί διακλάδωσης και θέλεις σε αυτό να σύνδεσης όλα τα υπόλοιπα? 1
ouzo-power Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Πρώτα πρέπει να καταλάβουμε Τι υπάρχει αυτήν την στιγμή, μόνο το κουτί διακλάδωσης και θέλεις σε αυτό να σύνδεσης όλα τα υπόλοιπα? έχω όλα αυτα τα υλικά στην φωτογραφια αλλά μέσα στο ηλεκτρολιγικό κουτί και μέσα στον διπλο διακόπτη δεν ξέρω πώς να συνδέσω τα χρώματα των καλωδίων
cococrops Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 το καλωδιο ρευματος εχει 3 καλωδια μαυρο φαση,μπλε ουδετερος και κιτρινο γειωση!!ολα αυτα συνδεονται με το πολυμπριζο και μετα θα κατεβασεις στο διακοπτη 4 καλωδια τα οποια μαυρο και μπλε απο το ενα ντουι θα καταληγουν στον ενα κουμπι του διακοπτη και το αλλο μαυρο και μπλε στο αλλο κουμπι απο το αλλο ντουι!! ασφαλεια δεν θα βαλεις?
ouzo-power Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 το καλωδιο ρευματος εχει 3 καλωδια μαυρο φαση,μπλε ουδετερος και κιτρινο γειωση!!ολα αυτα συνδεονται με το πολυμπριζο και μετα θα κατεβασεις στο διακοπτη 4 καλωδια τα οποια μαυρο και μπλε απο το ενα ντουι θα καταληγουν στον ενα κουμπι του διακοπτη και το αλλο μαυρο και μπλε στο αλλο κουμπι απο το αλλο ντουι!! ασφαλεια δεν θα βαλεις? που πρέπει να μπει η ασφάλεια μήπως υπάρχουν εικόνες για την συνδεσμολογία που μου είπατε
cococrops Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 που πρέπει να μπει η ασφάλεια μήπως υπάρχουν εικόνες για την συνδεσμολογία που μου είπατε η ασφαλεια πρεπει να μπει πριν το κουτι!!το καλωδιο ρευματο που λες απο που θα το παρεις?
Kostas93 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 ασφάλεια μπαίνει σε κάθε γραμμή που φεύγει απο τον πίνακα, αλλά επειδή δε γνωρίζεις απο αυτά, θα σου πρότεινα να καλέσεις έναν άνθρωπο που γνωρίζει, ξέρω είναι δύσκολες εποχές, αλλά το ρεύμα δεν είναι παιχνίδι. 1
ouzo-power Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 η ασφαλεια πρεπει να μπει πριν το κουτι!!το καλωδιο ρευματο που λες απο που θα το παρεις? απο πρίζα ρεύματος τοίχου θα συνδέετε ασφάλεια μπαίνει σε κάθε γραμμή που φεύγει απο τον πίνακα, αλλά επειδή δε γνωρίζεις απο αυτά, θα σου πρότεινα να καλέσεις έναν άνθρωπο που γνωρίζει, ξέρω είναι δύσκολες εποχές, αλλά το ρεύμα δεν είναι παιχνίδι. δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερα δύσκολο ,2 συνδεσμολογίες μου λείπουν μονο
Joshua21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερα δύσκολο ,2 συνδεσμολογίες μου λείπουν μονο Famous last words 2
Kostas93 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 ιδιαίτερα δύσκολο δεν είναι, αρκεί να ξέρεις τι κάνεις.Τις υπόλοιπες συνδεσμολογίες τις βρήκες έτοιμες ή τις έκανες εσύ?
cococrops Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 αμα φευγει απο πριζα τοιχο υπαρχει ασφαλεια στο πινακα υποθετω βεβαια αμα δεν το δω απο τα ματια μου δεν το πιστευω
Kostas93 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 απο πρίζα ρεύματος τοίχου θα συνδέετε μισό λεπτό, απο μια πρίζα θες να ρευματοδοτήσεις κάποιο άλλο δωμάτιο?
cococrops Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 μισό λεπτό, απο μια πρίζα θες να ρευματοδοτήσεις κάποιο άλλο δωμάτιο? απο μια πριζα μαλλον θελει να συνδεσει και πολυμπριζο και δυο λαμπες με διπλο διακοπτη
Kostas93 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 απο μια πριζα μαλλον θελει να συνδεσει και πολυμπριζο και δυο λαμπες με διπλο διακοπτη πολύ φοβάμαι ότι έχεις δίκιο. Στο πολύμπριζο να μας τι θέλει να συνδέσει γιατί μπορεί να μην το αντέχει η γραμμη (αν αντέχει γενικά αλλα φορτία)
ouzo-power Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 απο μια πριζα μαλλον θελει να συνδεσει και πολυμπριζο και δυο λαμπες με διπλο διακοπτη αυτο ακριβώς! γίνετε ? πολύ φοβάμαι ότι έχεις δίκιο. Στο πολύμπριζο να μας τι θέλει να συνδέσει γιατί μπορεί να μην το αντέχει η γραμμη (αν αντέχει γενικά αλλα φορτία) ειναι τσεκαρισμένο ότι αντέχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα