ST0RM Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας. Έβαλα χαλια τιτλο αλλα δεν βρηκα κατι αλλο Ειχα κανει καποια μαθηματα για C#(οταν μπορουσα να πληρωσω), και για να μην την ξεχασω, κανω καποια προγραμματακια, μπας καποτε καταφερω να τα συνεχισω καποτε. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Εχω ενα προγραμματακι που σβηνει αυτοματα τα αρχεια που θελω. Ειναι γραμμενο σε C# Για να το εκτελεσω, υποχρεωτικα εχω αυτη τη φορμα που εχω στην φωτογραφια παρακατω. Αντι λοιπον, να πρεπει να ανοιγω την φορμα, και να παταω μετα το κουμπι "delete", θα μπορουσα να εχω ενα αρχειο εκτελεσιμο, που κατευθειαν με το που θα το ανοιγω, να κανει την δουλεια ?? Με C++ που ειχα κανει, με Dev compiler, το εκανα αυτοματα. Μπορω να το κανω και σε C# ?? Ευχαριστω !!
Papakaliati Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Console Application, αντι για winform / wpf.
CtrlFreak Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Και δεν χρειάζεται να πληρώνεις για μαθήματα. Αν τα αγγλικά σου είναι καλά μπες στο mva και ψάξε μαθήματα. Γενικά μια αναζήτηση στο google θα σου βρει πολλά βιντεο/βιβλία. Στα ελληνικά δεν ξέρω για βίντεο αλλά ψάξε σημειώσεις από κανά πανεπιστήμιο.
ST0RM Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Ξερω Αγγλικα αλλα δεν μπορω να μαθω απο βιντεο. Ειναι αδυνατον. Εχω μια ερωτηση. Σε console app τα πραματα ειναι εντελως διαφορετικα. Ουτε καν μεταβλητ δεν μπορω να καλεσω. Θελει κανεις να που μα ξερει, να μιλησουμε σε ΠΜ για να με βοηθησει ??
albNik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Αν φτιάξεις Console θα βλέπεις το μαύρο παράθυρο για οσο τρέχει το πρόγραμμα. Φτιάξε Windows application και διέγραψε αυτό απο την Main() Application.Run(new Form1());
Apoll Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας. Έβαλα χαλια τιτλο αλλα δεν βρηκα κατι αλλο Ειχα κανει καποια μαθηματα για C#(οταν μπορουσα να πληρωσω), και για να μην την ξεχασω, κανω καποια προγραμματακια, μπας καποτε καταφερω να τα συνεχισω καποτε. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Εχω ενα προγραμματακι που σβηνει αυτοματα τα αρχεια που θελω. Ειναι γραμμενο σε C# Για να το εκτελεσω, υποχρεωτικα εχω αυτη τη φορμα που εχω στην φωτογραφια παρακατω. Αντι λοιπον, να πρεπει να ανοιγω την φορμα, και να παταω μετα το κουμπι "delete", θα μπορουσα να εχω ενα αρχειο εκτελεσιμο, που κατευθειαν με το που θα το ανοιγω, να κανει την δουλεια ?? Με C++ που ειχα κανει, με Dev compiler, το εκανα αυτοματα. Μπορω να το κανω και σε C# ?? Ευχαριστω !! Windows Application θα φτιάξεις για console.
ditsikts Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Και σε winform γινεται, στο τέλος του Initialize θα κάλεις τη συναρτηη που θα κάνει το delete και μετα θα τερματίζει. Δεν είναι και ο καλήτερος τρόπος... Και δες αν μπορείς να έχεις το form hide
ST0RM Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ενταξει !! μετα απο πολυ ωρα στο google, βρηκα πως να κανω σε Concole Application programms. Ευχαριστω παρα πολυ !!!
πc stratos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 πέρα απο πρόγραμμα κονσόλας ,θα μπορούσες να παρεις απο τον φακελο debugg το εκτελέσημο ώστε να μην χρειάζεται να ανοίγιες vs κάθε φορά,διοτί αν κατάλαβα και απο το prιntscreen έτσι το τρέχεις τώρα αν αποκλειστικά θές με κονσολά οπως το κανες απλα ignore me
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα