Liam Lawrence Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδια, ειμαι φοιτητης του Τμηματος Πληροφορικης του Ιονιου Πανεπιστιμιου και θα ηθελα την βοηθεια σας. Αν μπορειτε συμπληρωστε αυτο το ερωτηματολογιο: https://www.surveymonkey.com/r/QYNKMFD Ειναι για μια εργασια που κανω σε ενα μαθημαΟσοι μπορειτε συμπληρωστε, ευχαριστω!!!
Liam Lawrence Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστω παιδια, αν μπορειτε να το προωθησετε και πουθενα αλλου...!!
Pa0ki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 +1 Στην 3 θα ήθελα πολλαπλή επιλογή Επίσης, πολλά ορθογραφικά ρε παίκτη 1
Liam Lawrence Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 +1 Στην 3 θα ήθελα πολλαπλή επιλογή Επίσης, πολλά ορθογραφικά ρε παίκτη Σορρυ φιλε δεν ειναι δικες μου οι ερωτησεις...Εγω εκανα μια προχειρη διαμορφωση..Ομαδα ειμαστε!!Θα δω αν μπορω να τα διορθωσω 1
firewalker Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Να μας δώσεις και τα αποτελέσματα κάποια στιγμή. 1
haris_216 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Έγινε και από μένα Αλλά πραγματικά, φοιτητές με τόσο οφθαλμοφανή ορθογραφικά λάθη, σε κάνει να αναρωτιέσαι για πολλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα