zoranb Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 το τερματισατε χαχαχα Μπα πίστεψέ με έχουν κι άλλα περιθώρια ακόμα! Σιγα το δυσκολο.Ειναι αγριαδα Δεν μοιάζει με αγριάδα!
cococrops Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μπα πίστεψέ με έχουν κι άλλα περιθώρια ακόμα! Δεν μοιάζει με αγριάδα! χαχαχαχα
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν καταλήξουμε κάπου θα μπορούσαμε να πούμε κατά το ''άγνωστος Χ'' ότι αυτό το φυτό παραμένει το άγνωστο Φ. 3
saxos55 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ε, ναι. Καλά λέει ο zoranb. Παίρνει κι άλλο ξεχείλωμα το θέμα. Να κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις. Πας εδώ και εκτυπώνεις τη λίστα. Βγαίνεις στο μπαλκόνι και αρχίζεις να διαβάζεις φωναχτά. Σε όποιο όνομα γυρίσει, έχεις βρει τι φυτό έιναι. 2
bluesattack Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δεν μοιάζει με αγριάδα! Δεν εχει σημασια.Οτι φυτο ξεμυτιζει με το ετσι θελω το ονομαζουμε αγριαδα
zoranb Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μην το λες, γιατί παραδίπλα που έχω δυόσμο και ξεφύτρωσε δυόσμος στην διπλανή γλάστρα με τη λογική αυτή θα έπρεπε και αυτό να το ονομάζω αγριάδα! Σωσtoast?
lepaterious Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μπορεί να είναι διαβολόχορτο, το οποίο είναι δηλητηριώδες και μοιάζει αρκετά με το βλίτο.
zoranb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Παράσιτο είναι οπότε βγάλτο. Είσαι σίγουρος;
haris_216 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Χμμ αρχίζουμε και το σκίζουμε το θέμα ως γνωστόν... τι τραβάω ο άμοιρος! Παραγνωριστήκαμε. Το μόνο που σε σώζει είναι νέο account με άλλο διαφορετικό name πχ zorand (βλέπεις έχει από άλλη πλευρά τη γραμμη το "b" από το "d" και...μπερδεύει ) 1
kalogeros Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Είχα και εγώ ένα φυτό που δεν ήξερα τι είναι και την απορία μου έλυσε αυτό εδώ το app. 1
zoranb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Είχα και εγώ ένα φυτό που δεν ήξερα τι είναι και την απορία μου έλυσε αυτό εδώ το app. Τώρα μιλάμε έγραψες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα