Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι να το αφησεις μεχρι την Παρασκευη?Αδραξε τη μερα!!Σημερα στειλε ενα μηνυμα ή παρε τηλεφωνο και πες της οτι να πας να την παρεις να πατε για ενα καφε ή ποτο ή φαγητο ή και τα τρια μαζι!!μην αφηνεις τις ευκαιριες!!!

Γιατί αύριο είναι το deadline για εργασία και δεν έχουμε χρόνο... Γενικά η εβδομάδα είναι πιεσμένη. Θα προσπαθήσω να το κανονίσω για τρίτη αλλά αν μου το πάει παρασκευή, θα το αφήσω για τότε.
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι να ψάξω στη συμπεριφορά της για να δω αν όντως θέλει κάτι παραπάνω;

Τίποτα.

Εγώ από αυτά που διαβάζω δεν το θεωρώ με τίποτα δεδομένο ότι σε γουστάρει ερωτικά, αλλά το ζήτημα είναι πως υπάρχουν γυναίκες που δε θα κάνουν μόνες τους κάτι περισσότερο ακόμα κι αν σε γουστάρουν ερωτικά. Ανάλογα το άτομο λοιπόν, οπότε εδώ έρχεσαι εσύ.

Θα σου πρότεινα 1) δώσε πρώτα σήμα, π.χ. σε κάποια φάση που κανονίζετε κάτι ομαδικό πες της "ΟΚ αλλά ξέρεις τι, είχα στο μυαλό μου να πάμε κάπου οι δυο μας" ή οτιδήποτε άλλο δίνει strong hint πως τη βλέπεις ερωτικά -- υπάρχει κόσμος που είναι πολύ φιλικός και μπορεί να μην έχει υπόψη ότι ψήνεσαι, καλό είναι να της δώσεις να το καταλάβει προς αποφυγή παρεξηγήσεων και 2) όταν είστε οι δυο σας και οι συνθήκες το επιτρέπουν (φώναξέ τη σπίτι σου για γεύμα?), βγάλτα όλα στη φόρα. Να είσαι ευθύς αλλά όχι άγαρμπος. Το καλύτερο όλων είναι να είσαι charmer και να βρεθεί αραγμένη αγκαλιά σου χωρίς πολλά πολλά, αλλά αν όχι ευθύς is good enough.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί αύριο είναι το deadline για εργασία και δεν έχουμε χρόνο... Γενικά η εβδομάδα είναι πιεσμένη. Θα προσπαθήσω να το κανονίσω για τρίτη αλλά αν μου το πάει παρασκευή, θα το αφήσω για τότε.

Στειλε μηνυμα εστω για να δεις τι κανει ρε συ

Δημοσ.

Σαν φοιτητής που εισαι θα περάσεις καλές στιγμές με θηλυκά. Μην φοβού, οι αναμνήσεις θα σου μείνουν απο τα φοιτητικά σου χρόνια. Κάνε κίνηση σίγουρα όπως λένε και οι φίλτατοι απο πάνω. F*** her right in the p***

Μην αγχώνεσαι θα τα πας καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι.

Κια please ,οχι ρε φιλε για φαγητο.Ποτακι σε κανα ρομαντικο σημειο να κανεις την κινηση σου.go for the kiss  φιλος .Ειναι πολυ ευκολο να καταλαβεις αμα σε βλεπει ερωτικα.Και κοτνα σου θα κατσει,και θα γελαει,και θα σε ακουμπαει κτλ.Ποτακι στο ξαναλεω.Σινεμαδακια και φαγακια ειναι για πιο μετα .Τωρα θες κατι αν σας φτιαξει την διαθεση και να βρεθειτε κοντα.

χορο και ετσι?

Δημοσ.

Φιλε μου να ξερεις σε σχολες με μαντραχαλαδες οι κοπελες ειναι πολυ διστακτικες στο να κανουν σχεση με καποιους απο τους συμφοιτητες τους. Κι επειδη συνηθως μια μετρια και ανω κοπελα προσελκυει απειρα μπακουροβλεμματα με αποτελεσμα να ριχνει ακυρο μαζικα και να ψαχνει σχεση εκτος σχολης. 

Απλα να προσεχεις για να εχεις. 

Ουτε εγω εχω αποφασισει αν σε θελει ή οχι, αν ηξερα να διαβαζω καλα γυναικειες συμπεριφορες θα ημουν πολυ πιο ευτυχισμενος. 

Ο πιο κλασικος τροπος για να καρφωθει μια γυναικα οτι θελει καποιον ειναι αν νιωσει οτι απειλειται απο καποια αλλη. 

Κι εννοειται την καλεις σπιτι σου, κανονιστε για εξω και πες οτι δεν μπορεις να βγεις τελικα και θα κατσεις μεσα. Απο το ντυσιμο της και μονο θα καταλαβεις κατα πασα πιθανοτητα τι θελει. 

Επισης αν θες να ερθετε κοντα χωρις πολλα πολλα -> ταινια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...