Demon Lord Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μα δεν μιλαμε καν για ραντεβου!! Αυτο ειναι το ΟΛΟ ΘΕΜΑ. Αν ηταν στο 1ο ραντεβου, μη φιλικο ραντεβου, αφου δηλαδη ειχε "ξεκαθαριστει"(της ειχε πει) οτι δεν την βλεπει φιλικα και αυτη ειπε οκ και εγω το ιδιο κλπ κλπ και βγηκαν το 1ο τους ραντεβου, τοτε εκει οκ ας προσπαθουσε και να την φιλησει απο το 1ο ραντεβου, σιγα το πραγμα. Αλλά εδω μιλαμε οτι δεν της εχει πει καν ακομα οτι την βλεπει μη φιλικα. Και ο Johnnywu προτεινει εκει που καθονται ξαφνικα να προσπαθησει να την φιλησει για να δει πως θα αντιδρασει. Σιγουρη ΑΠΟΤΥΧΙΑ με λιγα λογια. Ε εντάξει ρε συ, από τον τρόπο που θα ζητήσει ραντεβού, το μέρος κλπ μπορεί να καταστήσει σαφείς τις προθέσεις του. Και όταν δει ότι και η κοπελιά γουστάρει "μπαίνει" με χίλια. Ναι τώρα που το σκέφτομαι, και στο πρώτο ραντεβού είναι εφικτό αρκεί να κάνει σαφές ότι είναι μη-φιλικό
Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Το έχουμε κάνει σαπουνόπερα! Στην καλύτερη την πιάνεις γκομενα. Στην χειρότερη τρως χυλόπιτα. Οτι και να γινει εμπειρία είναι. Χαμένος δεν βγαίνεις, λες και θα την παντρευτείς. Θα γνωρίσεις αρκετά πιπίνια σαν φοιτητής. Η πρώτη θα είναι ή η τελευταία. Go for it.
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή τι μου λέτε ότι το "date" το ξεκαθαρίζεις από πρίν; Σε φάση, θέλω να βγούμε αλλά να ξέρεις δεν σε βλέπω φιλικά"; Δεν νομίζω πως λειτουργεί έτσι... Νομίζω πως μια καλή κίνηση για να δω αν μπορώ να πάω πιο πέρα είναι να αρχίσω να την αγγίζω και αν δω ότι δεν την ενοχλεί τότε το προχωράω. Γιατί γενικά αν πας να πιάσεις το χέρι στην άλλη και δεν θέλει, θα τραβηχτεί, στάνταρ. Μου είπε να πάμε κάποια στιγμή βραχάκια (θυσείο) Αν πάμε μόνοι, δεν θα παίξουμε τις κουμπάρες σε τόσο απομονωμένο μέρος. 2
DDevil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή τι μου λέτε ότι το "date" το ξεκαθαρίζεις από πρίν; Σε φάση, θέλω να βγούμε αλλά να ξέρεις δεν σε βλέπω φιλικά"; Δεν νομίζω πως λειτουργεί έτσι... Νομίζω πως μια καλή κίνηση για να δω αν μπορώ να πάω πιο πέρα είναι να αρχίσω να την αγγίζω και αν δω ότι δεν την ενοχλεί τότε το προχωράω. Γιατί γενικά αν πας να πιάσεις το χέρι στην άλλη και δεν θέλει, θα τραβηχτεί, στάνταρ. Έτσι! Αυτό σου ειπα και εγω. Ξεκινα με κανα χεράκι και βλέπεις .... το πολύ να μη ψηνεται οποτε θα της πεις ότι δεν την βλέπεις φιλικα και μη ξαναβγείς μαζι της μετά κατά τη γνωμη μου. Ετσι θα σε σεβαστει περισσοτερο. Θα καταλαβει ότι ξέρεις τι θέλεις. Αλλα εγω σου δινω 99% πιθανότητες να ψηνεται. 2
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ξέχασα να πω, ευχαριστώ για τον χρόνο που ξοδεύετε για να μου απαντήσετε(και πάνω απ'όλα ευχαριστώ που δεν το χέσατε με trolling) 1
Demon Lord Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μου είπε να πάμε κάποια στιγμή βραχάκια (θυσείο) Αν πάμε μόνοι, δεν θα παίξουμε τις κουμπάρες σε τόσο απομονωμένο μέρος. έλα παιδιά, μονότερμα τον παίζει η κοπέλα έφυγες για Θησείο, μια χαρά απομονωμένο είναι. εκεί κάνεις κίνηση για χεράκια και τα σχετικά και αν δεις ότι προχωράει το θέμα δοκίμασε και φιλάκι απαλά αν σε παίρνει. Και φυσικά έχεις πάντα πάνω σου προφυλακτικά όπως λέει και ο Glikos, δεν ξέρεις γενικά πότε θα σου κάτσει. Καλή τύχη εύχομαι, προς τα εκεί πάει το πράγμα. Edit: σου πε να πάτε απλά κάποια στιγμή; Πάρε τη τώρα επί τόπου και πες της να πάτε όποτε την βολεύει και προφανώς βράδυ έτσι; Όταν σου πρότεινε να πάτε χωρίς να πει ημερομηνία, η απάντηση σου έπρεπε να ταν ερώτηση με συγκεκριμένη μέρα και ώρα 2
Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλό τύχη φιλαράκι. Πες μας καμια εξέλιξη. 1
Johnnywu Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδη του λες η πρωτη του κινηση, η πρωτη του μη φιλικη κινηση προς αυτην για να δειξει οτι την βλεπει καπως παραπανω ειναι εκει που μιλανε, ξαφνικα να προσπαθησει να την φιλησει????????????? Λυπαμαι αλλά αυτα και στις ταινιες αποτυγχανουν. Γράφω σε ένα παιδί που δεν έχει εμπειρίες μέσα σε ένα φόρουμ! Δεν γίνεται να γράψω δωδεκασέλιδη ανάλυση βήμα βήμα. Ναι, όταν είστε μόνοι και είστε κοντά και η συζήτηση έχει γίνει ωραία και χαλαρή και προσωπική την φιλάς. Τι θα κάνεις δηλαδή για να της δείξεις ότι την γουστάρεις σαν γυναίκα; Εσύ τι κάνεις δηλαδή για να της δείξεις ότι την γουστάρεις πιο πριν; 1
DDevil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ξέχασα να πω, ευχαριστώ για τον χρόνο που ξοδεύετε για να μου απαντήσετε(και πάνω απ'όλα ευχαριστώ που δεν το χέσατε με trolling) Η συμβουλευτικη ομάδα του ινσομνια είναι πάντοτε εδώ για να σε βοηθησει καλε μου φιλε https://www.youtube.com/watch?v=9-E50LZqI5c 3
dionisis1925 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Αρχηγέ είσαι 19,δεν καταλαβαίνω ακόμα γιατί το ψάχνεις τόσο το θέμα,λες και άμα φας άκυρο θα σταματήσεις να ζεις ή θα σταματήσεις να βλέπεις όμορφες κοπέλες..καλά αυτό πως είναι κομπλέ άτομο δεν μπορείς να το ξέρεις τόσο σύντομα..εδώ υποτίθεται έχουμε φίλους από μικρά παιδιά και στο τέλος αποδεικνύονται οι μεγαλύτεροι μαμάκες... Μην το πηγαίνεις πολύ στην θεωρία..όρμα και ο,τι βρέξει ας κατεβάσει,μακάρι να ήμουνα πάλι 19 και να είχα τα μυαλά που έχω τώρα στα 28..τέλος πάντων..όρμα! 2
Demon Lord Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Η συμβουλευτικη ομάδα του ινσομνια είναι πάντοτε εδώ για να σε βοηθησει καλε μου φιλε https://www.youtube.com/watch?v=9-E50LZqI5c Με εκπροσώπους διαθέσιμους 26 ώρες το 24ώραο, 8 μέρες τη βδομάδα 370 μέρες το χρόνο, πάντα δίπλα σας xD (κλαίω με ΑΜΑΝ ) 1
DDevil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 έλα παιδιά, μονότερμα τον παίζει η κοπέλα έφυγες για Θησείο, μια χαρά απομονωμένο είναι. εκεί κάνεις κίνηση για χεράκια και τα σχετικά και αν δεις ότι προχωράει το θέμα δοκίμασε και φιλάκι απαλά αν σε παίρνει. Και φυσικά έχεις πάντα πάνω σου προφυλακτικά όπως λέει και ο Glikos, δεν ξέρεις γενικά πότε θα σου κάτσει. Καλή τύχη εύχομαι, προς τα εκεί πάει το πράγμα. Edit: σου πε να πάτε απλά κάποια στιγμή; Πάρε τη τώρα επί τόπου και πες της να πάτε όποτε την βολεύει και προφανώς βράδυ έτσι; Όταν σου πρότεινε να πάτε χωρίς να πει ημερομηνία, η απάντηση σου έπρεπε να ταν ερώτηση με συγκεκριμένη μέρα και ώρα Καλυτερα να την πάει μετα σε κανα ξενοδοχειο ή σε κανα σπιτι αμα ψηνονται να το προχωρησουν φιλε. Στην ερημια μεσα στο αμαξι σαν τον κακομοιρη δεν λεει
Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Βρε μπας και ανοίξουμε κανα νήμα "dating tips" να μοιράσουμε την σοφία και την εμπειρία μας και σε άλλους? 1
Demon Lord Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλυτερα να την πάει μετα σε κανα ξενοδοχειο ή σε κανα σπιτι αμα ψηνονται να το προχωρησουν φιλε. Στην ερημια μεσα στο αμαξι σαν τον κακομοιρη δεν λεει Όχι ρε, εννοείται... αυτό κατάλαβες; Αλλά άμα χωράει και φιλάκι στην όλη φάση γιατί όχι. Τα προφυλακτικά το λέω γενικά, όχι ειδικά για Θησειο και την κοπέλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις