Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περαστικά σου και καλή ανάρρωση. Θα γίνεις καλα και θα το ξεπεράσεις. Προσπάθησε μην σε παίρνει απο κάτω. Θα βγεις δυνατότερος από αυτό το συμβάν στο τέλος

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για την ιστορία. Σημερα μου ηρθε ποινικο πρόστιμο 2350Ε για προκληση ατυχηματος με παρακωλυση συγκοινωνιας και τραυματισμο. 10 μερες να το αμφισβητησω. Αν το δεχθούν καλως. Αν οχι δικαστηριο. Δικηγορος για καμια ωρα θα μου παει κανα 250αρι+. Ποσο μαλλον για δικαστηριο. Μαλλον θα αναγκαστω να τα πληρωσω και δε θα ρισκαρω δικαστηριο. Ηδη εχουν βαλει 400ε εξοδα φακέλου.

Δημοσ.

Με αμάξι η μηχανή ήσουν και τράκαρες με το τράμ;Σε κατηγορούν για ποιόν τραυματισμό;

Πριν μερικά χρόνια γυρνούσα με αμάξι μέσω παραλιακής και είχε κίνηση.Λιγο παρακάτω έχει συμβεί ατύχημα.1 παιδί πεσμένο αναίσθητο που οδηγούσε παπί είχε τρακάρει με τραμ το οποίο είχε σταματήσει διακόπτοντας την κίνηση.Στεναχωρέθηκα,ξενέρωσα.Μακάρι να ζεί και να μην είναι φυτό.Μου έχει μείνει αποτυπωμένη η εικόνα στο μυαλό μου... :(

Δημοσ.

Με τα ποδια. Εγω τραυματιστηκα. Εκτος κι αν φρεναρε το τραμ και τραυματιστηκαν και επιβατες (πιθανότατα οχι).

Δημοσ.

φαντάζεσαι να το πρόστιμο να αναφέρετε στον τραυματισμό σου ? ΟΤΙ ΝΑΝΕ. Δεν λένε καλά που σώθηκες ..... τι να πω ρε φίλε ..

Δημοσ.

Καταρχην περαστικα.

Ολοι οι ανθρωποι περναμε περιοδους γκαντεμιας,να ερχονται θεματα υγειας το ενα πισω απο το αλλο,προσωπικες αποτυχιες κτλ..Αλλα τραμ δεν μας παρεσυρε!Πω πω πω.. 

Πως συνεβει αυτο με το τραμ?

Κι εγω παω για πρωταθλητισμο στην γκαντεμια....4 ΜΗΝΕΣ εχει που εκανα εγχειρηση κηλης (με εβαλαν πλεγμα),δανειστηκα ενα σκασμο λεφτα για να εγχειριστω ,(σε κλινικη),ειδαμε και παθαμε να νιωσω λιγο καλυτερα(δεν μιλω για  πληρη αποκατασταση ),ειδαμε και παθαμε να ξεχρεωσουμε τα δανεικα,εμεινα 4 μηνες ανεργος.... Και μαντεψτε :Ενιωσα ενοχληση και απ την αλλη μερια της κοιλιας ,πηγα με ειδαν και ξανα κηλη   !!!!..Παλι δανεικα απ το ιδιο προσωπο,παλι τα ιδια σκηνικα ,παλι 4 μηνες ανεργος κλπ κλπ...4 ΜΕΡΕΣ εχει που βγηκα απο την κλινικη.Πρωτη μουρη ειμαι εκει μεσα λεμε..Ξερω ,εχει και χειροτερα φυσικα και παλι καλα να λεμε ,αφου υπαρχει συγγενης που εχει και δινει...Εδω αλλοι σε αφηνουν να πεθανεις και δεν ξερουν τι εχουν απο χρημα...Αnyway περαστικα στον Ts ,σιδερενιος κι αλλο τετοιο να μην σε τυχει.

Δημοσ.

Για την ιστορία. Σημερα μου ηρθε ποινικο πρόστιμο 2350Ε για προκληση ατυχηματος με παρακωλυση συγκοινωνιας και τραυματισμο. 10 μερες να το αμφισβητησω. Αν το δεχθούν καλως. Αν οχι δικαστηριο. Δικηγορος για καμια ωρα θα μου παει κανα 250αρι+. Ποσο μαλλον για δικαστηριο. Μαλλον θα αναγκαστω να τα πληρωσω και δε θα ρισκαρω δικαστηριο. Ηδη εχουν βαλει 400ε εξοδα φακέλου.

Έχει ξεκαθαριστεί ποιος ευθύνεται για το ατύχημα;

Στην θέση σου δεν θα το άφηνα έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς εγω θα εφταιγα. Μιλαμε για ατυχημα με τραμ, εγω πεζος. Αλλα δε θυμάμαι καθολου πως εγινε. Μπορει απλα να μην προσεξα καθολου. Εκεινη την περιοδο ειχα επισημη "διαγνωση" υπερκοπωσης και επιπλεον ειχα και ζαλαδες/ιλιγγους. Το χαρτι της νοσηλειας μου γραφει την υπερκοπωση και επισης οτι εχω περιτραυματικη αμνησία.

Με καθε ειλικρινεια δε μπορώ να αποκλεισω οτι ζαλιστηκα θελω να πω.

• Like 1
Δημοσ.

Για ποιο λόγο να φας πρόστιμο? Έπαθε τίποτα το τραμ ξερωγώ και πρέπει να πληρώσεις την ζημιά ή και καλά "για να μάθεις να μην πέφτεις στο τραμ" ?

• Like 1
Δημοσ.

Περαστικά φίλε.

Μου αρέσει που σε ατύχημα με τραμ ρωτάνε ποιός έφταιξε.

Δηλαδή τι λάθος μπορεί να έκανε ο οδηγός του τραμ;

Να πέρασε με κόκκινο (απίθανο με πεζο), να έκανε προσπεραση,να μπήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Τα σταθερής τροχιάς έχουν πάντα προτεραιότητα, οι άλλοι πρέπει να προσέχουν όταν θέλουν να περάσουν τις ράγες.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Διάβασα ότι έχεις διεγνωσμένη περιτραυματική αμνησία. Αυτό σημαίνει ότι δεν θυμάσαι αν και πώς έγινε αυτό. Δεν μπορείς στο δικαστήριο να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο ώστε να σου μειωθεί το πρόστιμο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...