Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας συγγνωμη αμα το συγγεκριμενο forum δεν ειναι καταλληλο αλλα δεν μπορουσα να βρω καπιο forum για μαθητες.
Το θεμα μου ειναι οτι θελω να περασω γραφιστικη στο τει αθηνων .πως θα ειναι πιο ευκολο και πιο ευχαριστο. απο επαλ η απο γενικο λυκειο ?
Ευχαριστω. :-D

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω από Γενικό Λύκειο θα είναι καλύτερα να αφοσιωθείς στο διάβασμα για τις πανελλήνιες.

Αν είσαι φανατικός καπνιστής, τα ΕΠΑΛ θα είναι πιο ευχάριστα βέβαια :P

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα στο επαλ απο οτι μου εχουνε πει δινω αλλιως πανελληνιες και πιο χαλαρα αλλα δεν ξερω . ..

και στο γενικο π θα παω αμα παω με το τσιγαρο δν υπαρχει θεμα :devil: :devil:

Δημοσ.

Πέρα από το παιδικό χιούμορ πιο πάνω, κοίτα να ξες τι θες. Αν θές χαβαλέ και έτσι πάνε ΕΠΑΛ και ας ελπίσεις ότι θα μάθεις δυό πράγματα. Αν όχι, πάνε ΓΕΛ όπου απαραίτητα πρέπει να προετοιμαστείς για Πανελλαδικές που δεν νομίζω να ταιριάζει σε εσένα γιατί θες ΤΕΙ.

Δημοσ.

δεν αναβαθμιστηκαν ακομα σε μηχανακια η νεολαια?

Χωρίς λεφτά δεν.

Δημοσ.

Πέρα από το παιδικό χιούμορ πιο πάνω, κοίτα να ξες τι θες. Αν θές χαβαλέ και έτσι πάνε ΕΠΑΛ και ας ελπίσεις ότι θα μάθεις δυό πράγματα. Αν όχι, πάνε ΓΕΛ όπου απαραίτητα πρέπει να προετοιμαστείς για Πανελλαδικές που δεν νομίζω να ταιριάζει σε εσένα γιατί θες ΤΕΙ.

Τι σημαίνει δεν ταιριάζει σε αυτόν γιατί θέλει ΤΕΙ; Οι βάσεις εισαγωγής από τα ΕΠΑΛ είναι υψηλότερες για κάποιον από οτι στα ΓΕΛ. Στο ΕΠΑΛ να παει εφόσον δεν σκοπεύει να σπουδάσει σε κάποια τριτοβάθμια σχολή και θέλει να ακολουθήσει έναν τεχνικό κλάδο που δεν χρειάζεται να περάσει σε ΤΕΙ. Η λογική οτι στο ΕΠΑΛ θα διαβάσεις λιγότερο με ευκολότερα μαθήματα και θα περάσεις ευκολότερα στην σχολή μέσω πανελλαδικών εξετάσεων είναι άκυρη.

Δεν ξέρω τι μαθήματα κάνουν στο τμήμα γραφιστικής αλλά σε σχολές ΣΤΕΦ τα καλά μαθηματικά και η φυσική επιβάλλονται, δυστυχώς από αυτά που έβλεπα ως φοιτητής από συμφοιτητές μου που προερχόντουσαν από τα ΤΕΕ είχανε σοβαρό πρόβλημα σε μαθηματικά και φυσική και έκαναν πολλά χρόνια να τελειώσουν την σχολή τους.

Δημοσ.

Θέλω να γίνω ποδοσφαιριστής.Να πάω να γραφτώ στην Μπαρτσελόνα ή στον Ολυμπιακό;

Δεν είναι αυτό το μέγα ερώτημα.

Το μέγα ερώτημα είναι αν το κατέχεις το τόπι.Αν το τόπι το έχεις στο αίμα σου και στον Πλατανιά να πας να γραφτείς
κάποια στιγμή μπορεί να βρεθείς και στην Μπαρτσελόνα.

Αντίθετα αν δεν το έχεις και στην Μπάρτσα να πας,στο τέλος θα καταλήξεις σουβλατζής.

Η ερωτησή σου είναι άνευ σημασίας και για έναν ακόμη λόγο.Δεν χρειάζεσαι να χτυπιέσαι σε πανελλήνιες και σε ΤΕΙ 4 χρόνια.

Πας σε ένα ιδιωτικό ΙΕΚ και μετά από δυο χρόνια συνδιάζοντας το ταλέντο,τις δημόσιες σχέσεις σου και την τύχη
γίνεσαι γραφίστας

Πέρα από το ταλέντο,αν δεν έχεις ανθρώπους να σε προωθήσουν ξέχνα την γραφιστική

Δημοσ.

Ευχαριστω σε ολους αλλα η ερωτηση μου ειναι απλη απο επαλ περναω πιο ευκολα στο τει απο οτι με γελ?

Δημοσ.

Πήγαινε στο ΕΠΑ.Λ  άμα θέλεις: να γλυτώσεις αρχαία,να γλυτώσεις λατινικά,να γλυτώσεις οτιδήποτε μετά το 1ο έτος (τα 2 έτη του ΕΠΑ.Λ πέραν του 1ου είναι διαφορετικά απτου ΓΕΛ) άμα θέλεις με το που τελειώσεις να πάρεις την άδεια για να μπορείς να ανοίξεις δικό σου μαγαζί.

Πήγαινε στο ΓΕΛ άμα θέλεις να έχεις την δυνατότητα να περάσεις σε ΑΕΙ/ΤΕΙ.

Δημοσ.

μου ειπανε πως απο επαλ περναω σε ΤΕΙ πιο ευκολα απο το γελ αυτο ισχιει?

Μάθε μία τέχνη. Σύντομα θα αποκατασταθείς επαγγελματικά και μακροπρόθεσμα πιο πολλά λεφτά θα βγάλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...