Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κογκρέσο ψήφισε κανονισμό που ρυθμίζει τα περί εξερεύνησης και εκμετάλλευσης των διαστημικών πόρων.  

Επίσης προβλέπει και τη προστασία του διαστήματος από κακόβουλες παρεμβάσεις.

"Any asteroid resources obtained in outer space are the property of the entity that obtained them, which shall be entitled to all property rights to them, consistent with applicable federal law and existing international obligations."

A U.S. commercial space resource utilization entity:

• shall avoid causing harmful interference in outer space, and
  • may bring a civil action in a U.S. district court for any action by another entity subject to U.S. jurisdiction causing harmful interference to its operations with respect to an asteroid resource utilization activity in outer space.

https://www.congress.gov/bill/114th-congress/house-bill/2262?q={%22search%22%3A[%22\%22hr2262\%22%22]}&resultIndex=1

Δημοσ.

Πολύ αποδοτικό το να κάνεις mining σε αστεροειδείς, NOT.

Αν και επειδή όλο και κάποιος θα το επιχειρήσει, είναι λογικό να υπάρχει νομοθεσία.

Δημοσ.

Πολύ αποδοτικό το να κάνεις mining σε αστεροειδείς, NOT.

Αν και επειδή όλο και κάποιος θα το επιχειρήσει, είναι λογικό να υπάρχει νομοθεσία.

Η ιστορία δείχνει ότι η νομοθεσία έπεται της πράξης την οποία ρυθμίζει, παράδειγμα η νομοθεσία περί μπούλινγκ.

Δημοσ.

Η ιστορία δείχνει ότι η νομοθεσία έπεται της πράξης την οποία ρυθμίζει, παράδειγμα η νομοθεσία περί μπούλινγκ.

Έχει γίνει εξόρυξη σε αστεροειδείς και δεν το ξέρω; Για for profit λόγο πάντα, όχι για να γίνουν εργαστηριακές δοκιμές.

Δημοσ.

Τζάμπα το stealth που εφτιαξα...

ποιός σου είπε να φτιάξεις;

Έχει γίνει εξόρυξη σε αστεροειδείς και δεν το ξέρω; Για for profit λόγο πάντα, όχι για να γίνουν εργαστηριακές δοκιμές.

Τότε μάλλον θα ξεκινήσει αύριο,αφού υπάρχει ο νόμος να γίνουν όλα νόμιμα.

Δημοσ.

Ρε συ opera, εσυ και ο proper το έχετε ψιλοχ¿σει με τα fancy διαστημικα. Κάνουμε την πλακιτσα μας αλλα εχω βαρεθει τα threads βρες το ufo, φτιάξε και συ ενα stealth μπορείς, κανένα ufo χαμενο κ.ο.κ :)

Δημοσ.

Ρε συ opera, εσυ και ο proper το έχετε ψιλοχ¿σει με τα fancy διαστημικα. Κάνουμε την πλακιτσα μας αλλα εχω βαρεθει τα threads βρες το ufo, φτιάξε και συ ενα stealth μπορείς, κανένα ufo χαμενο κ.ο.κ :)

Αν δε σε ενδιαφέρει ένα θέμα, μια είδηση μπορείς να τα αγνοήσεις,δε σε υποχρεώνει κανείς να τα διαβάσεις.

Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την εξερεύνηση του διαστήματος.

Δε καταλαβαίνω γιατί μπορεί να σε ενοχλεί η εξέλιξη και ή πρόοδος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...