Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Timour21 φιλε μου εχεις πολυ δικιο.αγροτεμαχιο ειναι.εφοσον χτιζεις παρανομα αλλα το νομιμοποιεις πανευκολα πληρωνοντας προστιμο σε τετοιο κρατος οχι δε στεναχωριεμαι,ουτε τυψεις εχω.θα το ξανακανα ευχαριστως.για ενα κομματι γης το οποιο εχω πληρωσει .θα το κανω οτι θελω.και δεν ειναι ωχ αδερφε κτλ..ειναι θεμα επιβιωσης και οταν εχεις οικογενεια κ δεν εχεις τι ν αφησεις πισω σου δε σε νοιαζουν ουτε  οι φιλοζωοι του facebook ουτε οι οικολογοι.....και μιας και το ειπα μην ξεχνατε οτι  ΤΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ  ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΛΕ ΥΦΙΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν κρυβομαι απο κανεναν απλα εκνεβριστηκα κ δεν ειναι στο υφος μου να μιλαω ασχημα απλα δε μ αρεσει η παρανομια

Δημοσ.

το οικοπεδο βρισκετε σ εναν οικισμο,που ειναι ολος εκτος σχεδιου,με την παραλια του ,το ιατρικο κεντρο του, το σχολειο το γηπεδο κ τον αθλητικο του συλογο βρισκεται 50 χμ απο το κεντρο και εχει 800 κατοικους το χειμωνα.ειναι ενας οικισμος απο τους 102 που εχει ο συγκεκριμενος δημος δηλαδη κατα την αποψη σου πρεπει να τα γκρεμισουν ολα?

Δημοσ.

ο κοσμος που παει εκει για μπανιο τον ρωτησες αμα τον ενοχλει ο τοπος και ο τροπος που κανατε αυτες τις παρεμβασεις;

Δημοσ.

δηλαδη να ρωτησω το καθεναν που ερχετε για μπανιο για να μου δωσει την αδεια αν θα χτισω στο οικοπεδο μου?

Δημοσ.

@nikoliaris ισχύουν τα εξής:

Για να χτίσεις σε αγροτεμάχιο θέλεις 4στρ, επομένως άδεια δεν βγαίνει.

Αν η περάτωση είναι μετά το 2011 δεν νομιμοποιείται. Επομένως όπως αναφέρθηκε παραπάνω δεν γίνεται. Για να γίνει νομιμοποίηση πρέπει να τεκμηριωθεί η κατασκευή του πριν το 2011 (αεροφωτογραφίες κυρίως).

Σε ποια περιοχή είναι; Αν είναι Θεσσαλονίκη (ή στα πέριξ) να σε παραπέμψω σε συνάδελφο που ασχολείται με αυτά... και είναι και τοπογράφος (γιατί θα χρειαστείς και τοπογραφικό).

Δημοσ.

του γαμπρου μου του το γκρεμισανε κ ειχε σπιταρονα.κ δε φτανει που του το γκρεμισανε πληρωσε κ προστιμο.αρα λοιπον δε νομιμοποιουνται ολα.

Δημοσ.

ε ετσι πεστο να γιατι εχεις τοσο μισος....ακου zoupous οταν πασ στην εφορια να το δηλωσεις για να φας προστιμο,ζητανε τιτλους ιδιοκτησιας γης κ τοπογραφικο.οοοοοο   ΓΑΜΠΡΟΥΛΗΣ σου μαλλον ειχε κανει καταπατηση σε δασος η σε παραλια κ απο τα λογια σου μαλλον το ειχες επισκευτει το σπιτι οποτε μη μου πουλας ηθικη

Δημοσ.

καλα δεν ασχολουμε αλλο μαζι σου.

gregdel το ξερω αυτο που λες μιλησα μ ενα μηχανικο κ μου λεει να περιμενο γιατι ακουγετε οτι θα βγαλουν ακομα μια ρυθμιση κ μετα τελος.πιθανον η τροπολογια να αλλαξει.σ ευχαριστω παντως...η γυναικα μου ειναι απο θεσσαλονικη!να σου πω απο φωτοβολταικα ξερεις τιποτα?και αν ξερεις εκει παρανομα τροχοβιλλες κτλ πως παιρνουν ρευμα?
Δημοσ.

Η συμβουλή είναι πάντα μία. Μη χτίσεις. Αγόρασε κάπου σε σχέδιο. Τζάμπα τα δίνουν σχεδόν. Μου φιλάς τα χέρια αργότερα. Ψάξε τον τύπο που έχει ανάγκη και αγόρασε. Στα λέω σαν πολιτικός μηχανικός.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...