Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.
Για μια εργασια στη σχολη που αφορα μικροελεγκτες πρεπει να προγραμματισω ενα μC μεσω RS232.
O μικροελεγκτης που θα χρησιμοποιησω ειναι ο pic16f877a.
Για το προγραμματισμο του εχω ηδη παρει ολα τα εξαρτηματα καθως και το ολοκληρωμενο max232 για μετατροπη σηματων απο +-12 σε +-5 volts.
Το θεμα μου ειναι μια λειτουργικη rs232.Tι επιλογες εχω?Ο δασκαλος τα θεωρει ολα ευκολα και να τα παραγκειλουμε απο εξω παρολα αυτα θα αργησουν σχετικα και δεν ξερω και τι θα δουλευει και τι οχι.
Σε γενικες γραμμες πηρα τα παντα απο καταστηματα εντος για να τα εχω αμεσα.
Βρηκα μια PCI σειριακη απο ενα καθηγητη της σχολης αλλα με κατεστρεψε.Κατι παιχτηκε με τους drivers τα windows crashαρανε και αναγκαστηκα να κανω format...δυο φορες...

Η mobo Μου ειναι η msi 790fx gd-70 με 2 θηρες pci αλλα μαλλον παραηταν παλια η σειριακη και παιχτηκε καποιο conflict ισως(????).
OS windows 10.
Anyway.Τι επιλογες εχω?

Δημοσ.

Αφού η μητρική σου έχει σειριακή απάνω γιατί πήρες κάρτα PCI? Ένα απλό bracket με σειριακή ήθελες.

Anyway, δοκίμασε να κλείσεις την σειριακή απο το bios μπας και κάνει conflict τίποτα και ξαναβλέπουμε.

Αλατσά έχεις; :P

Δημοσ.

Μορφή μεγάλη :) Εποχές κι αυτές.... :-D

Anyway, για να περάσεις πρόγραμμα δοκίμασε με το winpicpgm, μην βάλεις κανένα winpic800 γιατί σκαλώνει μερικές φορές.

Έχεις φτιάξει προγραμματιστή; Που σου κολλάει το όλο πράμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...