Ntinaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 εγω στη δικια μου της ειχα παρει ενα κολλαν απο το ebay.βεβαια μεχρι να ρθει χωρισαμε. 8
*nenya* Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μια ανθοδέσμη με τα αγαπημένα της λουλούδια & μια δερματοδετη ατζέντα. Εναλλακτικά, τίποτα. Και απλά το βράδυ της προσφέρεις το κορμί σου και τις υπηρεσίες σου. 1
Pa0ki Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αν είναι να πετάξεις τα λεφτά σου για ανθοδέσμη, καλύτερα αγόρασε γαριδάκια για 20€ και πηγαίνετε να ταΐσετε τις πάπιες στον εθνικό κήπο
Luxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Mιζεριάζω με τη διαπίστωση πωςπρόκειται για τον άνθρωπο με τον οποίο υποτίθεται μοιράζεσαι τη ζωή σου, ίσως ο πιο σημαντικός σου άνθρωπος, και ρωτάς αγνώστους σε ένα φόρουμ, τι δώρο να της πάρεις. Ένα δώρο με προσωπικό χαρακτήρα θα έπρεπε να της πάρεις, που μόνο εσύ ξέρεις τι είναι αυτό. Δε καταλαβαινω αυτη σου τη μιζερια.. Ειναι ειδικη περιπτωση ( ορκομωσια ). Οποτε πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει και αναλογο δωρο. Διαφορετικο απο της επετειου. Και εχουμε περασει 8 επετειους, οποτε πιστεψε με, ξερω μια χαρα να κανω δωρακια. Για εσας που λετε ανθοδεσμη, και η ιδια παραδεχτηκε οτι ειναι τελειως ανουσιο.. Και στην προηγουμενη ορκομωσια της ανθοδεσμη πηγα.. Και σιγα μη ντραπω που δε θα κραταω στα χερια μου ανθοδεσμη.. Παμε καλα;
bluesattack Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Mια τουρτα σε σχημα πτυχιου η καπελου αποφοιτησης.Λογικα θα ειναι ακριβη αυτη η παραγγελια https://www.etsy.com/listing/188661262/class-of-2015-coffee-cup-graduation-cup?ref=market 1
idomeneas7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μετά από 8 χρόνια μάλλον έχουν εξαντληθεί όλες οι κλασσικές ιδέες για δώρα. Πάρε τίποτα χρήσιμο γιατί έρχονται Χριστούγεννα και θα έχεις να ψάχνεις κι άλλο δώρο σύντομα.
cococrops Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μετά από 8 χρόνια μάλλον έχουν εξαντληθεί όλες οι κλασσικές ιδέες για δώρα. Πάρε τίποτα χρήσιμο γιατί έρχονται Χριστούγεννα και θα έχεις να ψάχνεις κι άλλο δώρο σύντομα. γιατι δεν πατε ρε συ ενα ταξιδι?Ερχονται και Χριστουγεννα καλη φαση θα ηταν 1
g_alkis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ένα γεύμα μετά την ορκωμοσία. Ανθοδέσμες και αηδίες.
Luxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Γευμα εννοειται.. Λοιπον επειδη ειναι fan του batman, θα τις αγορασω 2,3 απο τις καλυτερες νουβελες του batman. Year One, Killing Joke, Arkham Asylum!! Ή επειδη μπορει να μη βρω το Killing Joke, θα παρω το The Return Of TDK. Λογικα στην Αγγλικη γλωσσα, ετσι; Δε ξερω κατα ποσο καλη δουλεια εχει γινει με την Ελληνικη μεταφραση.
cococrops Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Γευμα εννοειται.. Λοιπον επειδη ειναι fan του batman, θα τις αγορασω 2,3 απο τις καλυτερες νουβελες του batman. Year One, Killing Joke, Arkham Asylum!! Ή επειδη μπορει να μη βρω το Killing Joke, θα παρω το The Return Of TDK. Λογικα στην Αγγλικη γλωσσα, ετσι; Δε ξερω κατα ποσο καλη δουλεια εχει γινει με την Ελληνικη μεταφραση. ντυσου μπατμαν και "ταξιδεψε την"
kathytherion Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δε καταλαβαινω αυτη σου τη μιζερια.. Ειναι ειδικη περιπτωση ( ορκομωσια ). Οποτε πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει και αναλογο δωρο. Διαφορετικο απο της επετειου. Και εχουμε περασει 8 επετειους, οποτε πιστεψε με, ξερω μια χαρα να κανω δωρακια. Για εσας που λετε ανθοδεσμη, και η ιδια παραδεχτηκε οτι ειναι τελειως ανουσιο.. Και στην προηγουμενη ορκομωσια της ανθοδεσμη πηγα.. Και σιγα μη ντραπω που δε θα κραταω στα χερια μου ανθοδεσμη.. Παμε καλα; Κι εγω την ιδια αποψη εχω για τις ανθοδεσμες και το χω πει και στο φιλο μου οτι δεν εχουν ιδιαιτερο νοημα τα κομμενα λουλουδια. Ασε που δεν εχω βαζο. Καλυτερα σοκολατες! Στη δικη μου ορκομωσια παντως, μου πηρε ενα καλο επιτραπεζιο! Ομορφο δωρακι, με φαντασια, χρησιμο για τις συγκεντρωσεις στο σπιτι και ειμαι και κατι που σου μενει!
Almaa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω κάτι . Ορκίζεται ο γιος τον άλλο μήνα. Έχω διαλέξει δώρο. Όμως δεν ξέρω αν προσφέρουν και στα αγόρια που ορκίζονται λουλούδια. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Σας ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα