Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Απο προχτες προσπαθω να πιασω γραμμη στη ΔΕΗ στον αριθμο-->11770....Την πρωτη μερα περιμενα 15 λεπτα,εννοειται με την αναλογη χρεωση[5ψηφιος] μια και χρεωνεται εξτρα αυτο το νουμερο.Τελικα δεν εγινε τιποτα.Χτες παλι τα ιδια.....10λεπτη αναμονη....Το ηχογραφημενο μνμ λεει: <<ειστε σε γραμμη προτεραιοτητας,παρακαλω περιμενετε.....>> Τσαμπα περιμενουμε,τα νευρα μας σπαζουν...και να φανταστειτε το χαρτι[ο λογαριασμος ΔΕΗ] γραφει: Εξυπηρετηθειτε ευκολα με ενα τηλεφωνημα!....Καλεστε στο 11770 για οποιαδηποτε πληροφορια ή αιτημα σας....Δυο συνεχεις μερες δεν μπορεσα να μιλησω στο τηλ.Τελικα αναγκαστηκα & πηγα στο καταστημα της περιοχης μου,πηρα αριθμο και εφαγα κανα 2ωρο μεχρι να εξυπηρετηθω....δυστυχως....και μη χειροτερα αγαπητοι μου φιλοι.....

Δημοσ.

Χτες το μεσημέρι κατά τις 14:30 πήρα στο 11770, 6 λεπτά περίμενα μέχρι να το σηκώσουν.

Χρέωση αναμονής ΔΕΝ υπάρχει, μόνο όταν το σηκώσουν αρχίζεις να χρεώνεσαι.

Δημοσ.

Χτες το μεσημέρι κατά τις 14:30 πήρα στο 11770, 6 λεπτά περίμενα μέχρι να το σηκώσουν.

Χρέωση αναμονής ΔΕΝ υπάρχει, μόνο όταν το σηκώσουν αρχίζεις να χρεώνεσαι.

Σε ευχαριστω για τη διευκρινιση οσο αφορα τη χρεωση.ησουν απο τους τυχερους για τα 6 λεπτα....εγω ημουν ατυχος....

Δημοσ.

Η εξυπηρέτηση πελατών πάντα έχει αναμονή, άσχετα αν είναι ΔΕΗ, ΟΤΕ, HOL κτλ. Για αυτό όποτε παίρνω βάζω το ασύρματο σε ανοικτή ακρόαση, και συνεχίζω να κάνω ότι έκανα.

Δημοσ.

Η εξυπηρέτηση πελατών πάντα έχει αναμονή, άσχετα αν είναι ΔΕΗ, ΟΤΕ, HOL κτλ. Για αυτό όποτε παίρνω βάζω το ασύρματο σε ανοικτή ακρόαση, και συνεχίζω να κάνω ότι έκανα.

χα χα ωραιος φιλε μου.δεν το ειχα σκεφτει...σε ευχαριστω και παλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...